Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

YEŞİLİST SONUÇLARI KIZLAR

Hatice Gür

Osman Tayyar
...
Berke Tuzcu

Ebru Sağlam

Nihal Can

Meltem Menekşe

Savaş Köroğlu

Esra Hoşgör

Hacer Şenyaka

Nural Demirseren

Serap Dereli

Onur Karay

Seda Beril

Gönül Hasanusta

Rükiye Arslan

Arzu Baykaya

İnciser Gök

Gizem Arpacıoğlu

Ece Çam

Nazlı Tosun

Kazanan üyelerimizi kutlar, iletişim bilgilerini info[at]yesilist.com'a göndermelerini rica ederiz.

ülker hero baby den paketim geldi kızlar.190 gr bebe biskuvisi 80 gr antep fıstıklı çikolata 200 gr prinç unu elmalı muzlu meyve püresi tek kullanımlık devam sütü baya iyi pakett

Aynısı banada geldi az önce
mamaların tarihine baktım oğlum yemediği için kızıma saklicam piküfiti ve çukulatayı oğlum yicek
daha kızım doğmadan onalra kardeş payı yapmayı öğrettim tebrikler bana

arkadaslarrrr Tİny Love Türkiye neydi ki yaaa mail gelmiş kazanmıs oldugunuz fuar davetiyeniz için adresinizi gönderin dye.. bi bakın katılmıs olanlara gelmiştir mail herhalde.

Canım mamanın skt tarihi uzun mu bende bekliyorum da yeğenime vericem şubatta doğucak :)

kuzuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm , çok sevindimmmmmmm :)))) rica ederim artık yeriz inş güzel salamları sucukları mucukları

Yarışma Sonuçları
Mucize bitki SOYA'yı ilk doğru tahmin eden 11 şanslı hayranımız NIVEA VITAL MULTI ACTIVE YAŞLANMA KARŞITI GÜNDÜZ KREMİ'ni herkesten önce deneme şansı yakaladı!

İlk doğru tahmin: Muhammet Dağbaşı

Çekiliş ile kazananlar:
Rezzan Alper Bişgin
Yadigar Kandak
Zilan Gültekin
Duygu Çalişkan Öcal
Nilüfer Mızrak Erengönül
Defne Deniz Demir
Caner Karadağoğlu
Banu Toprak Yılmaz
Hülya Çakır Akkurt
Ayça Aydın

yokum bizden de kimse yok sanki hiç biri tanıdık gelmedi

nasıl geliyor bende kızıma isteyim

kızlarrrrr slm coşkun etden aradılar az önce tatlı bi bayan :)
adresimi soruyor süpriz hediyemi yolluycaklarmış
ama ne hediye diye soramadım.
sizi aradıklarında sorabilen varsa sorsun yaww korkuyorum valla ne gelceğinden :))))))))))

kuzuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm , çok sevindimmmmmmm :)))) rica ederim artık yeriz inş güzel salamları sucukları mucukları

kızlar merahaba..bende az önce katıldım kazandınız dedi..tel,mail ve isim bilgilerini verdim..başkada bişeye gerek yok dimi..

kızlar merahaba..bende az önce katıldım kazandınız dedi..tel,mail ve isim bilgilerini verdim..başkada bişeye gerek yok dimi..

Bende 3 yerden katıldım 3 yerde de böyle yazdı
Doğru Cevap Verdiniz!
Hediye kazanma şansını artırmak için kayıt formunu doldurmayı ve yarınki soruyu yanıtlamayı unutmayın!

kazanamadım dimi?

Bende 3 yerden katıldım 3 yerde de böyle yazdı
Doğru Cevap Verdiniz!
Hediye kazanma şansını artırmak için kayıt formunu doldurmayı ve yarınki soruyu yanıtlamayı unutmayın!

kazanamadım dimi?

yok canım maalesf kazanınca , tebrikler süpriz ödülü sen kazandın yazıyor

arkadaslarrrr Tİny Love Türkiye neydi ki yaaa mail gelmiş kazanmıs oldugunuz fuar davetiyeniz için adresinizi gönderin dye.. bi bakın katılmıs olanlara gelmiştir mail herhalde.

anne bebek fuarı için davetiye çekilişi vardı canım. mail göndererek katılmıştık ya.
kazanmışsın. adres bilgilerini yanıtlayarak gönder. ptt kargo ile davetiyeyi gönderceklermiş..
bana da aynı mail geldi. bende kaznmışım.

Garnier Türkiye
İşte dünkü ödüllü soruya doğru yanıt veren şanslı takipçilerimiz: Adile Kul, Özge Tuğmaner, Burcu Kırbaş. Katılan herkese teşekkürler. Sürprizlerimiz devam edecek!

kızlar coşkun et açıklama yapmış sürpriz hediye 50 tl lik hediye çekiymiş ben hiç kazanamadım ama kazananlara tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…