ülker hero baby den paketim geldi kızlar.190 gr bebe biskuvisi 80 gr antep fıstıklı çikolata 200 gr prinç unu elmalı muzlu meyve püresi tek kullanımlık devam sütü baya iyi pakett
ülker hero baby den paketim geldi kızlar.190 gr bebe biskuvisi 80 gr antep fıstıklı çikolata 200 gr prinç unu elmalı muzlu meyve püresi tek kullanımlık devam sütü baya iyi pakett
Aynısı banada geldi az önce
mamaların tarihine baktım oğlum yemediği için kızıma saklicam piküfiti ve çukulatayı oğlum yicek
daha kızım doğmadan onalra kardeş payı yapmayı öğrettim tebrikler bana
Yasmiiiiinnnnn bana da tebrikler sürpriz hediyeyi sen kazandın dediiiii :)))) Soruyu cevaplarken Allahım Yaseminin şansıyla katılıyorum inşallah çıkar dedim vee o yazı banada çıktıııııı :))) teteeyy teteeeyyy :))) Sorunun cevabı için de şansın için de teşekkürler canıııımmm :))
Aynısı banada geldi az önce
mamaların tarihine baktım oğlum yemediği için kızıma saklicam piküfiti ve çukulatayı oğlum yicek
daha kızım doğmadan onalra kardeş payı yapmayı öğrettim tebrikler bana
kuzuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm , çok sevindimmmmmmm :)))) rica ederim artık yeriz inş güzel salamları sucukları mucukları
kızlar merahaba..bende az önce katıldım kazandınız dedi..tel,mail ve isim bilgilerini verdim..başkada bişeye gerek yok dimi..
Bende 3 yerden katıldım 3 yerde de böyle yazdı
Doğru Cevap Verdiniz!
Hediye kazanma şansını artırmak için kayıt formunu doldurmayı ve yarınki soruyu yanıtlamayı unutmayın!
kazanamadım dimi?
Bende 3 yerden katıldım 3 yerde de böyle yazdı
Doğru Cevap Verdiniz!
Hediye kazanma şansını artırmak için kayıt formunu doldurmayı ve yarınki soruyu yanıtlamayı unutmayın!
kazanamadım dimi?
arkadaslarrrr Tİny Love Türkiye neydi ki yaaa mail gelmiş kazanmıs oldugunuz fuar davetiyeniz için adresinizi gönderin dye.. bi bakın katılmıs olanlara gelmiştir mail herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?