Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

heheheh
çek demişler 50 tllik de ne çeki belli değil ama telde kız çekde demedi

çek ise migros çekidir veya coşkun et satış mağazalarından alışveriş çekidir..
bulunduğu yerde coşkun satış mağazası olmayanlar, haklarını bana devredebilir, alırım çekiniziiii..
[/QUOTE]

ne kadan temiz kalpliyim içime doğmuş,müneccim ısırdı beni ordan bildim, demek..

bulunduğu yerde coşkun satış mağazası olmayanlar, haklarını bana devredebilir, alırım çekiniziiii..

açıklandı cicim şansına küs

Coşkun Et : 50 TL değerindeki hediye çeki Çoşkun Et Satış Noktaları ve Coşkun ET Online Satış aracılığı ile kullanılabilecek.[/QUOTE]

online satış tehlikeli olabilir..

ist.ve ank mağazaları varmış yanlız..

ne kadan temiz kalpliyim içime doğmuş,müneccim ısırdı beni ordan bildim, demek..

açıklandı cicim şansına küs

Coşkun Et : 50 TL değerindeki hediye çeki Çoşkun Et Satış Noktaları ve Coşkun ET Online Satış aracılığı ile kullanılabilecek.[/QUOTE]

online satış tehlikeli olabilir..

ist.ve ank mağazaları varmış yanlız..[/QUOTE]

olsun artık güveniyorum ben çoşkuncuğuma

canım blade den parfüm setini ayrıcamı kazanmıştın yoksa kontör kazananların hepsine mi gönderiyorlar biliyormusun beni de aradılar kontör için ama parfüm seti demediler ondan soruyorum

yok kuzu bana e-mail gelmişti 23.12.2011 de hatta şimdi baktım ozamanda hem kontör hemde blade kazanmışınız die bende ordan hatırladımda sordum onu dedi diger yer yollar die cevap verdi
Tebrikler!

Asla Hız Kesme 3 yarışmasından 20 TL değerinde konuşma süresi kazandınız.

Tebrikler!

Asla Hız Kesme 3 yarışmasından bir adet özel kutusunda Blade Parfüm ve Deodorant Seti kazandınız
işte bu iki mesaj canımm ama baya bi oynamıştım ozaman

ben ülker hero babyden bahsediyodum çok yaşa emi ne güldüm bi kangal sucuk gönderirmisniz numune olarak deneyem bi

süpriz diyince insanın aklına her şey geliyor belki dana gelir belli mi olurrr

büyükbaş hayvan hedayesi diyosuuun...[/QUOTE]

heheheh
çek demişler 50 tllik de ne çeki belli değil ama telde kız çekde demedi

[/QUOTE]

o sen miydinnnn

coşkun et in online satışı var hedişyemi ordan kullanıcam sanırım ama coşkun eti ben bursı hariç duymadım hiç,güvenilir midir acaba bilemedim

Gondol - Duvar | Facebook

Gondol

Hanımlar, Bol Bol Gondol yarışmamız için son 10 dakika! Tek yapmanız gereken, 15.00'da sorduğumuz sorunun doğru cevabını hızlıca bulmak ve gondolplastic@gmail.com adresine mail atmak. Facebook üzerinden verilen cevaplar doğru sayılmayacaktır, doğru cevabı e-posta adresine göndermeyi unutmayın. Herkese şimdiden bol bol şans! :)

Son düzenleme:
tüh izmirde de mi yokmuş coşkun et
nese netten alırız bzde
tatlı gacı ne tehlikesi kız?

coşkun et in online satışı var hedişyemi ordan kullanıcam sanırım ama coşkun eti ben bursı hariç duymadım hiç,güvenilir midir acaba bilemedim

katiyyen güvenli değil, beni dinle..
duymamışsın etmemişsin..kuallanma o çeki..
bana yollarsan, ben kendimi size feda ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…