Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ıng bankdan kafa bantlı kulaklık phılıps kazanmışım ama yedeklerdeyim ıphone kazanmak vardı yaaa pöfffff

Hürriyet Aile
Sevgili üyelerimiz, ödüllü kampanyamız devam ediyor. Birazdan soracağımız soruya doğru cevap veren 20. üyemiz bizden çocuk yetiştirme konusunda anne-babaların rehberi olacak olan, Kim John Payne ve Lisa M. Ross’a ait "Daha Sade Bir Hayat" adlı kitabı kazanacak.

https://www.facebook.com/hurriyetaile

bugün ödüllü yarışma varmış
https://www.facebook.com/aradiginizherseybizde

bizde.com un şeyine sadece daha önceden alım yada satım yapmışlar katılabiliyormuş ama

merhaba kızlar bol numenli günler olsun inşşşş
sabah bladen aradılar 20 dK konusma seysi kazanmışım ama ben oynayalı cok oldu dedim yok dedi biz anca dönüş yaptık ii dedim sonra şifre verdiler bide parfüm ve deo.seti gelicekmiş
e-maillerinizi kontrol edin bana atmışlar ama bebegim oldugu için fazfla acıp bakamıyorum
sharinden de kazanmışım bugün gelicekmiş bakalım bekliyorum
extory men kazandıgım parfüm ve deo setide hala gelmedi bakalım bekliyoruz..

avon için tekrar arayanlar , bidaha ne zaman gelcek dediler , ben dün aradım kadın yarın gelcek dedi , böyle dedikleri oldu mu ve cidden geldi mi :)

sağol canııııımmmm :)) sana takılıyorum hayatımı yaşıyoruuumm :)))) beni aramadılar daha, seni aradılar mı?

benide aramadılar , açıklamışlar 50 liralık hediye çekiymiş ödül , belki kazanan güne göre arıyorlardır anca ararlar yani

kızlarrrrr slm coşkun etden aradılar az önce tatlı bi bayan :)
adresimi soruyor süpriz hediyemi yolluycaklarmış
ama ne hediye diye soramadım.
sizi aradıklarında sorabilen varsa sorsun yaww korkuyorum valla ne gelceğinden :))))))))))
[/QUOTE]

sen nazaman kazanmıştım bizi aramadılar da merak ettim kazanma sırasına göre mi arıyorlar diye

canım blade den parfüm setini ayrıcamı kazanmıştın yoksa kontör kazananların hepsine mi gönderiyorlar biliyormusun beni de aradılar kontör için ama parfüm seti demediler ondan soruyorum

sen nazaman kazanmıştım bizi aramadılar da merak ettim kazanma sırasına göre mi arıyorlar diye[/QUOTE]

burdan ilk kazanan benim tarihi hatırlamıyorum

şu cillitbang' e gıcık oldum dünden beri oynuyorum 100 den fazla çekiliş hakkım vardı kazanamadımmm. birisi 1 çekililş hakkıyla, baaşkasıda 6-7 defa oynamakla kazanmış Hİç şans yok bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…