tüh izmirde de mi yokmuş coşkun et
nese netten alırız bzde
tatlı gacı ne tehlikesi kız?
yok kuzu bana e-mail gelmişti 23.12.2011 de hatta şimdi baktım ozamanda hem kontör hemde blade kazanmışınız die bende ordan hatırladımda sordum onu dedi diger yer yollar die cevap verdi
Tebrikler!
Asla Hız Kesme 3 yarışmasından 20 TL değerinde konuşma süresi kazandınız.
Tebrikler!
Asla Hız Kesme 3 yarışmasından bir adet özel kutusunda Blade Parfüm ve Deodorant Seti kazandınız
işte bu iki mesaj canımm ama baya bi oynamıştım ozaman
şu tt çocukdan my little ponny kazanmıştım kazananlar 2012de aranacaktır diyodu hala aranmadım burdan birinin arkadaşı da kazanmıştı sanırım aranmış mı o acepp??
katiyyen güvenli değil, beni dinle..
duymamışsın etmemişsin..kuallanma o çeki..
bana yollarsan, ben kendimi size feda ederim
şu tt çocukdan my little ponny kazanmıştım kazananlar 2012de aranacaktır diyodu hala aranmadım burdan birinin arkadaşı da kazanmıştı sanırım aranmış mı o acepp??
Yok canım ya benim de bugün aklıma geldi az önce sordum.Arayan soran yok gibi dedi. Yoğun olduğu için görmedi mi acaba diye düşünmüştüm. Ona gelirse yada ararlarsa haber veririm
bana bugün geldi pony ...
1 ayı geçti kazandığım. mail atmışlardı adres için . adresi yazdıktan 1 hafta sonra geldi . aramıyorlar
tamam canım aynı mailler banada gelmişti ama listede sadece kontör kazananlarda adım vardı o yüzden sordum ayy inşallah parfümlerde gelir aslında kontör yollamasalar sadece parfüm setini gönderseler o bile olur efesten kazanmıştım 100 tl lik onu bitiremedim daha
kızlarr şu coşkun ette kazannalara soruyorum tebrikler kazandınız diye soruyu cevapladıktan hemen sonra mı söylüyo yoksa bilgileri girdikten sonra mıı?? :44:
kızlarr şu coşkun ette kazannalara soruyorum tebrikler kazandınız diye soruyu cevapladıktan hemen sonra mı söylüyo yoksa bilgileri girdikten sonra mıı?? :44:
soruyu cevapladıktan hemen sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?