Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu tt çocukdan my little ponny kazanmıştım kazananlar 2012de aranacaktır diyodu hala aranmadım burdan birinin arkadaşı da kazanmıştı sanırım aranmış mı o acepp??

tamam canım aynı mailler banada gelmişti ama listede sadece kontör kazananlarda adım vardı o yüzden sordum ayy inşallah parfümlerde gelir aslında kontör yollamasalar sadece parfüm setini gönderseler o bile olur efesten kazanmıştım 100 tl lik onu bitiremedim daha

şu tt çocukdan my little ponny kazanmıştım kazananlar 2012de aranacaktır diyodu hala aranmadım burdan birinin arkadaşı da kazanmıştı sanırım aranmış mı o acepp??

Yok canım ya benim de bugün aklıma geldi az önce sordum.Arayan soran yok gibi dedi. Yoğun olduğu için görmedi mi acaba diye düşünmüştüm. Ona gelirse yada ararlarsa haber veririm

katiyyen güvenli değil, beni dinle..
duymamışsın etmemişsin..kuallanma o çeki..
bana yollarsan, ben kendimi size feda ederim

Gondol

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Yağlık" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "sıvı yağlık (1 lt)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

-Ayfer Er
-Nurcan Uyaver
-Fatih Baloğlu
-Demet Türkoğlu
-Zehra Erdoğan
-Fatma Bahadır
-Naz Çiçek
-Hasibe Tuncer
-Necla Çakmak
-Melek Kuştemur

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

bana bugün geldi pony ...
1 ayı geçti kazandığım. mail atmışlardı adres için . adresi yazdıktan 1 hafta sonra geldi . aramıyorlar

Yok canım ya benim de bugün aklıma geldi az önce sordum.Arayan soran yok gibi dedi. Yoğun olduğu için görmedi mi acaba diye düşünmüştüm. Ona gelirse yada ararlarsa haber veririm

pony@hasbro.com.tr bu adrese mail atsın canım başka forumdan buldum daha yeni yeni 2. 3. hafta kazananlara mail yollluyorlarmış

Sevgili İçim Anneleri! Ülker Smartt’ın Yarı Yıl Tatili Eğlencesi başlıyor!

The Looney Tunes Show çizgi filminin yepyeni bölümlerine 2 kişilik sinema bileti kazanma fırsatı, Ülker Smartt Facebook sayfasında! Ülker Smartt - Ülker Smartt Yarı Yıl Tatili Eğlencesi | Facebook ‘tan gelen soruya doğru cevap verin, biletinizi kazanın!

geçen seferki gbi direkt alıyorsunuz sinema biletlerinizi.

canım bende de öle olmustu aslında adımı kontörde görmüştüm neyse emegimizi boşa cıkarmadılar gönderiyolar saolsunlar keselerine bereket kuzucum
yok canım benim içinde önemli deil ben polis hattı kullanıyorum bedavaya konusuyorum saatlerce zaten ailemle arkadaslarımla kızkardeşim turkcel kullanıyo onun için turkcel istedim kullansın bacım

kızlarr şu coşkun ette kazannalara soruyorum tebrikler kazandınız diye soruyu cevapladıktan hemen sonra mı söylüyo yoksa bilgileri girdikten sonra mıı?? :44:

kızlar lipton da eksik yok demi sonunda kavuştum liptona

bu arada oje istediğim oje değil beğendiğim kalmamış başka göndermişler 01 no olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…