sitesine üyeydim bayadır.facebook sayfasındada numune için sitemize üye olun numune istiyorumu işaretleyin demişlerdi.yazdımdı geçen hafta sayfaya.saolsunlar bugun cömert bipaket yollamışlar.etiye yazdımdı cimrilergöndermiyomuş.bide lezzet uygarlığıyız die övünüyolar.yazıcam orayada bunu o uygarlıktan az biede gönderin die
şu cillitbang' e gıcık oldum dünden beri oynuyorum 100 den fazla çekiliş hakkım vardı kazanamadımmm. birisi 1 çekililş hakkıyla, baaşkasıda 6-7 defa oynamakla kazanmış Hİç şans yok bendee
hangi siteden numune istediniz ?coşkun etin üyelik bölümünde böyle bişi yok :44:
benimki geldi dün gelmiş,komşunun adını vermiştim, ben okula gidersem alır diye,az önce komşum verdi..avon için tekrar arayanlar , bidaha ne zaman gelcek dediler , ben dün aradım kadın yarın gelcek dedi , böyle dedikleri oldu mu ve cidden geldi mi :)
kızlarrrrr slm coşkun etden aradılar az önce tatlı bi bayan :)
adresimi soruyor süpriz hediyemi yolluycaklarmış
ama ne hediye diye soramadım.
sizi aradıklarında sorabilen varsa sorsun yaww korkuyorum valla ne gelceğinden :))))))))))
ben ülker hero babyden bahsediyodum çok yaşa emi ne güldüm bi kangal sucuk gönderirmisniz numune olarak deneyem bi
benimki geldi dün gelmiş,komşunun adını vermiştim, ben okula gidersem alır diye,az önce komşum verdi..
geldi yaaniii...
sen nazaman kazanmıştım bizi aramadılar da merak ettim kazanma sırasına göre mi arıyorlar diye
ne gelecek kız ,coşkun ürünü tabisi,canlı dana göndermezler yaaa..
süpriz diyince insanın aklına her şey geliyor belki dana gelir belli mi olurrr
Siremims sen avoncuydun değil mi?
bu avon Anew Genics lerin başlangış yaş sınırı var mı? gerçi benim yaşım tutuyodur..
yolun yarısı..:26:
büyükbaş hayvan hedayesi diyosuuun...
hehe bendeniz avoncu
tüm yaşlar diye çıktıydı canım sanırım
olur sen kullan farkını görürsün kanımca anewler etkilidir
heheheh
çek demişler 50 tllik de ne çeki belli değil ama telde kız çekde demedi
ççok moralim bozuk kızlar bir blogdan sehpa takımı kazamışım ama maillerime 5 gündür bakmadığım için
hakkım yedeğe geçmiş
allahım silip atamıyorum aklımdann çok sinir bozucu bir durum
çek ise migros çekidir veya coşkun et satış mağazalarından alışveriş çekidir..
bulunduğu yerde coşkun satış mağazası olmayanlar, haklarını bana devredebilir,alırım çekiniziiii..
deme ya şu papatya sehpa çekilişi vardı o mu yoksa
ççok moralim bozuk kızlar bir blogdan sehpa takımı kazamışım ama maillerime 5 gündür bakmadığım için
hakkım yedeğe geçmiş
allahım silip atamıyorum aklımdann çok sinir bozucu bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?