Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tüm kazananları tebrik ediyorum, güle güle kullanın :119:

Niveadan losyon + traş jelim, bioderden roll on + ağdam, biskremlerim geldi :)
bir ara fotoğrafliyım :)

glade oda parfümlerini ve takipetten kazandığım soğan doğrayıcıyı bekliyorum şimdi..

Benim'o ları da tabii.. :)

Offffffffff coskun benıde sınır ettı cok kazanmk ıstıyordum
bebegımebakım.comdan geldı maske ıle losyonum cok guseldı begendım
ulker metrodan kazanmıs oldugum cıkolatalarım geldı sımdı
seker komasına gırmem ınsallah :)bu hafta etı ulker sevındırıor benı

şu cillitbang' e gıcık oldum dünden beri oynuyorum 100 den fazla çekiliş hakkım vardı kazanamadımmm. birisi 1 çekililş hakkıyla, baaşkasıda 6-7 defa oynamakla kazanmış Hİç şans yok bendee

6-7 defayla oynayan ve kazanan benim sanırım :) o kadar çok çekilişe yarışmaya katıldım ilk defa kazandım aman diyorum nazara gelmeyeyim

6-7 defayla oynayan ve kazanan benim sanırım :) o kadar çok çekilişe yarışmaya katıldım ilk defa kazandım aman diyorum nazara gelmeyeyim

ben 30 kere oynadım ve bıraKTIM öyle dahda oynamam çok oynamayla az oynamayla alakası yok işte bu işin şanss lazımm

güle güle harcayınn, nazar değmesinn

ben 30 kere oynadım ve bıraKTIM öyle dahda oynamam çok oynamayla az oynamayla alakası yok işte bu işin şanss lazımm

şuan itibariyle 235 çekiliş hakkım var amaaa ne kadar şanssızmışım siz düşünün artıkk.

milupadan ;

bir adet kaşık pempe

bir adet sütlü pirinçli mama numunesi 20 gr.

bir adet devam sütü 30 gr.

buzdolabı magneti ve mektup geldi

tema vakfından da

meşe yavrularım geldii

ama ben bugün çok mutsuzum

neden mutsuzsun şeker

ya apikoğlunu gnlerdir oynuyorum ama olmuyo coşkundada ilk gnden beri hep doğru cevap veriyorumm şans yok hayatım bndee şu hanii ilkk 5000 kişi 3000 kişi denen heidyeler varya anca onlarda kazanıyorumm başka yokk yanii

ümidini kaybetme canım şansım yok dersen olan şansın da gider :) şanslıyım kazanıcam de bak nası kazanıyosun :))

Gülnihal Karcı
Dettol Hijyen Seti
Selin Ayberk
Dettol Hijyen Seti
Hatice Boyraz
Dettol Hijyen Seti
Mevlüde Bıdak
Dettol Hijyen Seti
sevda guner
Dettol Hijyen Seti
Merve Karataş
Tchibo'dan Deri Eldiven
Tuğba Ege
Tchibo'dan Deri Eldiven
Nafile Karaduman
Tchibo'dan Deri Eldiven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…