inş cnm yaaa çok şansızımm çoookkk
bende denedim sabah ama ard arda olmadı caım malesefbanada aynı yazılar cıktı
apikoğlunda 20 yaptım ben 4 gözle bekliyorum açıklanmasını inşallah kazanırım
bende kazanamıyom üst üste denedim
şu cillitbang' e gıcık oldum dünden beri oynuyorum 100 den fazla çekiliş hakkım vardı kazanamadımmm. birisi 1 çekililş hakkıyla, baaşkasıda 6-7 defa oynamakla kazanmış Hİç şans yok bendee
6-7 defayla oynayan ve kazanan benim sanırım :) o kadar çok çekilişe yarışmaya katıldım ilk defa kazandım aman diyorum nazara gelmeyeyim
yok anacım kazanamayızz bizzz nerdee o şansss iştee ilk 5000li 3000li yarışmalar çok olsa barii
6-7 defayla oynayan ve kazanan benim sanırım :) o kadar çok çekilişe yarışmaya katıldım ilk defa kazandım aman diyorum nazara gelmeyeyim
ben 30 kere oynadım ve bıraKTIM öyle dahda oynamam çok oynamayla az oynamayla alakası yok işte bu işin şanss lazımm
çok kazanmak istiyorum coşkundan
yardım edin kızlarnapmamız gerekiyo
güle güle harcayınn, nazar değmesinn
şuan itibariyle 235 çekiliş hakkım var amaaa ne kadar şanssızmışım siz düşünün artıkk.
güle güle harcayınn, nazar değmesinn
teşekkür ederim herkes kazanır umarım, şimdi coşkun ete takmış durumdayım ama olmuyor sadece form çıkıyor...
milupadan ;
bir adet kaşık pempe
bir adet sütlü pirinçli mama numunesi 20 gr.
bir adet devam sütü 30 gr.
buzdolabı magneti ve mektup geldi
tema vakfından da
meşe yavrularım geldii
ama ben bugün çok mutsuzum
ya apikoğlunu gnlerdir oynuyorum ama olmuyo coşkundada ilk gnden beri hep doğru cevap veriyorumm şans yok hayatım bndee şu hanii ilkk 5000 kişi 3000 kişi denen heidyeler varya anca onlarda kazanıyorumm başka yokk yanii
şimdiden afiyet olsun. kaç hamle ile kazandın
tebrikler canım kaç yapmıştın ben geçen hafta 21 yaptım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?