tatlım sen hamilemisin ?ne zaman gelir acaba cvp içinde ayrıca teşekkür ederimcanımmm ben verdim TC no gerçektende irsaliye keserken lazım olcak onlara.
mine bende bübchenden hediye kazanmıştım fatura kesmişlerdi ve tc istemişlerdi doğrudur yani:)
ayrıca kızlaaaarr tiny love ve molfix ten ayrı ayrı kazandığım cnr expo anne çocuk fuarına ayın 22 henüz cinsiyeti bile belli olmayan bebişim için gidicez başka gidecek olan veyahut kazanan varmı?
Bide bide bu milupadan hediyeler nasıl geliolar?
ben 5 tane ince kangal sucuk vermeyi düşünüyorum tostta falan gidiyor ne de olsa sucuk...
oleyyyy20 tl konuşma süresi kazanmışım teşekkürler airlikfeer :))
kıskandım.bende istiyooom:84::84::84::84::84:
rica ederim canım
bende istiyorum kızlar bizim yerimize de oynayın yaa bizde kazanak kazanan biliyosa taktiği bize de yardım etsin
kıskandım.bende istiyooom:84::84::84::84::84:
rica ederim canım
bende istiyorum kızlar bizim yerimize de oynayın yaa bizde kazanak kazanan biliyosa taktiği bize de yardım etsin
ben de coskun etten kazandım hatta şaşırdım sizlere sormuştum 3 4 gün önce herhangi bi saati falan da yok ben sabah 11 gibi kazandım inşalllah sizlerde kazanırsınız
taktik yok kızlar ilk duyuruyu gördüm burdan katıldım ilk cevaplamamda kazandınız dedi hatta inanmadım burdada sordum
nasıl olduysa şans benimle oldu
pek şansım yok bu işlerde eskiden daha çok vardı
ben hem milupaya hem de herobaby e form doldurmuştum ama ne gelen oldu ne soran taaa bebeğim ufacıktı şimdi yaşına geldi nerdeyse siz yazınca hatırladım. bir de prima ilk hediyem paketi de e-bebek mağazzsında tozlanmıştır herhalde onu da almaya gidemedim kaldı öylece....
dün kazanmıştım bana mail gelmedi ist içi de olsaydı keşke nasıl gideceğiz?sabah aramıştı bayan 16.30 gibide mail gelmiş tekrar çeki yollayacaktı adresimi almıştı
ama maile göre ist içine çek ist dışıda sipariş etcekmiş
kızlar coşkun eti nasıl satın alcaz ben anlamadım , sipariş verme yerinde çek mek bişi yokki :S
canım mailde kartsız işlemle diyorya yani ödemede havaleyi seççen öle devam etceksn en son 4 küsür kargo ekleniyor 50tlnin dışında artık onuda bzmi öderiz firma mı öder blmyrm
odemesede sorun değil kanımca
kızlar ben facemi dünden beri açamıyorum.güvenlik nedeniyle hesabınız kilitlendi diyor.açılmıyor.ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.daha önce böyle bişi duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?