Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle oynasın çocugun(varsa) ben 5.hafta kazananıyım sen?

sağolasın. 1 yaşında kızım var . biraz baktırdım. parçaları küçük diye kaldırdım .
3. hafta kazananıyım ben

kızlarr şu coşkun ette kazannalara soruyorum tebrikler kazandınız diye soruyu cevapladıktan hemen sonra mı söylüyo yoksa bilgileri girdikten sonra mıı?? :44:

"tebrikler sürpriz hediyeyi sen kazandın "dıye yazı çıkıyor canım .

kızlar bübcheni kazandım fakat tc kimlik isteyeceklermiş bedelsiz irsaliye kesilemiyormuş.Daha öncede ürün geldi böyle bir şey talep edilmedi

yyaaaa beni arayan olmadı daha.... 3-4 gün önce kazandım bekliyorumm...

sabah aramıştı bayan 16.30 gibide mail gelmiş tekrar çeki yollayacaktı adresimi almıştı
ama maile göre ist içine çek ist dışıda sipariş etcekmiş

kızlar çoşkun et hangi no dan arıyor 216... 36 73 ten aranmışım istanbul no su ama bebeğim uyuyor die telin sesi kısıktı

kızlar ben facemi dünden beri açamıyorum.güvenlik nedeniyle hesabınız kilitlendi diyor.açılmıyor.ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.daha önce böyle bişi duyan var mı?

kızlar ben facemi dünden beri açamıyorum.güvenlik nedeniyle hesabınız kilitlendi diyor.açılmıyor.ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.daha önce böyle bişi duyan var mı?

telefon numarası ile onaylatcan canım ben öyle kurtardım 3 gün uğraştım tam

kızlar çoşkun et hangi no dan arıyor 216... 36 73 ten aranmışım istanbul no su ama bebeğim uyuyor die telin sesi kısıktı
ben ist dışında olunca cepten arandım cnm bilemyrm
banada gelmiş saol canım haber verdiğin için :))))

verdin mi sipariş canım beleş olunca kararsız kalıom ya onumu alsam bunu mu alsam

coskunetten bana da mail gelmiş.
ama hangilerinden alacağımı bilemedim valla bende. siz alacaklarınıza karar verince banada söyleyim olur mu

[ı]keşke biride bana cevap verse[/ı]

mine bende bübchenden hediye kazanmıştım fatura kesmişlerdi ve tc istemişlerdi doğrudur yani:)
ayrıca kızlaaaarr tiny love ve molfix ten ayrı ayrı kazandığım cnr expo anne çocuk fuarına ayın 22 henüz cinsiyeti bile belli olmayan bebişim için gidicez başka gidecek olan veyahut kazanan varmı?

Bide bide bu milupadan hediyeler nasıl geliolar?

coskunetten bana da mail gelmiş.
ama hangilerinden alacağımı bilemedim valla bende. siz alacaklarınıza karar verince banada söyleyim olur mu
ben 5 tane ince kangal sucuk vermeyi düşünüyorum tostta falan gidiyor ne de olsa sucuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…