güle güle oynasın çocugun(varsa) ben 5.hafta kazananıyım sen?
kızlarr şu coşkun ette kazannalara soruyorum tebrikler kazandınız diye soruyu cevapladıktan hemen sonra mı söylüyo yoksa bilgileri girdikten sonra mıı?? :44:
coşkun etden mail geldi şimdi sipariş vercem hemde kartsız tatlıgacı duy :))))
İstanbul dışında yaşayanlar ise PASTIRMA SUCUK SALAM SOSS coskunet.com Cokun Et e-ticaret sitesine ho geldiniz. web sitemize üye olup, hiçbir kart bilgisi vermeden online sipariş oluşturacak.
Siparişleri kargo ile kendilerine gönderilecektir.
yyaaaa beni arayan olmadı daha.... 3-4 gün önce kazandım bekliyorumm...
coşkun etden mail geldi şimdi sipariş vercem hemde kartsız tatlıgacı duy :))))
İstanbul dışında yaşayanlar ise PASTIRMA SUCUK SALAM SOSS coskunet.com Cokun Et e-ticaret sitesine ho geldiniz. web sitemize üye olup, hiçbir kart bilgisi vermeden online sipariş oluşturacak.
Siparişleri kargo ile kendilerine gönderilecektir.
kızlar ben facemi dünden beri açamıyorum.güvenlik nedeniyle hesabınız kilitlendi diyor.açılmıyor.ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.daha önce böyle bişi duyan var mı?
ben ist dışında olunca cepten arandım cnm bilemyrmkızlar çoşkun et hangi no dan arıyor 216... 36 73 ten aranmışım istanbul no su ama bebeğim uyuyor die telin sesi kısıktı
banada gelmiş saol canım haber verdiğin için :))))
ben ist dışında olunca cepten arandım cnm bilemyrm
verdin mi sipariş canım beleş olunca kararsız kalıom ya onumu alsam bunu mu alsam
keşke biride bana cevap verse
telefon numarası ile onaylatcan canım ben öyle kurtardım3 gün uğraştım tam
[ı]keşke biride bana cevap verse[/ı]
ben 5 tane ince kangal sucuk vermeyi düşünüyorum tostta falan gidiyor ne de olsa sucuk...coskunetten bana da mail gelmiş.
ama hangilerinden alacağımı bilemedim valla bende. siz alacaklarınıza karar verince banada söyleyim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?