Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi akşamlar kıslar veet den sepet kazanmısım.
daha once kazanlara ne geldı?

bide limangoda kargo bedava:))

Pişşşt bi baksana
kimse istemiyor heralde ?

BEĞEN + PAYLAŞ
BEĞEN+PAYLAŞ ÖDÜLÜ KAP..... Bu resmi beğenip paylaşanlar arasından 1 kişiye IPHONE veriyoruz ÖDÜLÜ ALABİLMEK İÇİN ; Gerçek ad-soyadınız ile katılmak zorundasınız.Ürün tesliminde kimlik sorulacaktır Katılanlar gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için sayfamızı beğenmelidir. SAYFA SAYISI 2.000 OLDUĞUNDA ÇEKİLİŞ GERÇEKLEŞECEKTİR.. KATILANLARIN PAYLAŞIP PAYLAŞMADIĞI KONTROL EDİLECEKTİR... RESMİN ALTINDAKİ PAYLAŞA TIKLAYINIZ
Ekleyen: Pişşşt bi baksana
https://www.facebook.com/pissstbibaksana?sk=wall

Son düzenleme:
Hayırlı Geceler herkese..

Dove kazanan bir arkadaş geldiğini söylemişti hangi kargo ile geldiğini söyleyebilir mi acaba ?

Son düzenleme:
Siemens Türkiye
Yıl 2023, yani Cumhuriyetin 100. yılı! Sizce dünyada 2023'e kadar neler değişecek?

Uygulamamıza katılın ve 2023'te dünyanın nasıl şekilleneceğini anlatın. Jüri tarafından en beğenilen fikirlerden biri sizin olsun, Reader Color 7 e-kitap okuyuculardan birini kazanın.

Hemen başlamak için; Siemens Türkiye - Şirket - Kartal, Turkey - Zaman Kapsülü | Facebook

sevfurkereym canım bse sorcam sana benmde milupa paketiim gelmedi epeyyy zaman oldu. nereye mail attın sen bende hamileyim paketini istedim martta bebek geliyo ee bunlar ne zaman yollycaklar :S bende bi sorim bakımmm kendi sitesinden sordum sallayıp cvp veren yok

canım ne zaman üye oldum bilmiyorum ama ablam 8 aylık hamile , en kötü 6 ay önce üye olmuşuzdur , ikimizede geçen hafta geldi milupadan , baya geç geliyor yani

canım ne zaman üye oldum bilmiyorum ama ablam 8 aylık hamile , en kötü 6 ay önce üye olmuşuzdur , ikimizede geçen hafta geldi milupadan , baya geç geliyor yani

6 ay mı neeee :S :))) canımmm benm sanırım 3 ay oldu üyeliğim prima da yollamadı ilk hediyemi gıcıgım bunların hepsine ben yaa bi organica kdr olamadılar vallaaaa

camasirim.com
Korse Kampanyası çekilişinden bir şey kazanamayanlar üzülmeyin , hala devam etmek olan bir kampanyamız var ve kampanya sonucunda 3 kişi aşağıdaki geceliklerden birini kazanacak.

Tek yapmanız gereken

Gecelik

Çamaşırım.com'dan 3 üyemize gecelik hediye

Son düzenleme:

bende hem tiny love dan hem molfixden toplam 3 tane davetiye kazandım. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum bende. piyasaya göre baya indirimli oluyomuş.
milupa içinde Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu burdan üye olabilirsin. ama çok geç gönderiyor. bebişim 4 aylık oldu hala gelmedi....

6 ay mı neeee :S :))) canımmm benm sanırım 3 ay oldu üyeliğim prima da yollamadı ilk hediyemi gıcıgım bunların hepsine ben yaa bi organica kdr olamadılar vallaaaa

primada geç geldi oda sanırım 2 ay vardır , senin bebiş gelir hediyelerinde onla gelir bence:)

limangoda kargo bedava falan yok ya.sepete ürün ekleyince 6 95 geldi wallaa
coskun et cevabı ne arkadaşlar

primada geç geldi oda sanırım 2 ay vardır , senin bebiş gelir hediyelerinde onla gelir bence:)

bencede canımmm gelen bez yenidoğan olur o da zaten olmazzz amannn ben aldım prima yenidoğan bekliyo bebişi.
ama sinir oluyor insan ne kekliyorlar resmen gıcıklarrr.

ÇEYİZ SANDIĞI
Merhaba Arkadaşlar çok güzel bir yarışmamız var , Yapmanız gerekenler çok basit
1 - Yarışmamızı ve sayfamızı duvarınızda paylaşmanız

2 Paylaşmış olduğumuz linklerdeki her iki sayfayıda beğenmeniz

Herkese Dair | Facebook

MODAMLA | Facebook

3 - Sayfaları beğendikten sonra bu fotoğrafın altına (RESMİ TIKLAYIN ÖYLE YAZIN) katıldım yazıp adınızı ve soyadınız yazmanız yeterli

Yarışma kurallarını yerine getiren 1 arkadaşımıza resimdeki özel tasarım mutfak önlüğümüz çekilişle verilecektir .Yarışmamız 20/Ocak/2012 ( saat 24:00) tarihinde sona erecektir . Kolay gelsin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…