şu tt çocukdan my little ponny kazanmıştım kazananlar 2012de aranacaktır diyodu hala aranmadım burdan birinin arkadaşı da kazanmıştı sanırım aranmış mı o acepp??
bende kazanmıştım bugün geldi:)
sevfurkereym canım bse sorcam sana benmde milupa paketiim gelmedi epeyyy zaman oldu. nereye mail attın sen bende hamileyim paketini istedim martta bebek geliyo ee bunlar ne zaman yollycaklar :S bende bi sorim bakımmm kendi sitesinden sordum sallayıp cvp veren yok
canım ne zaman üye oldum bilmiyorum ama ablam 8 aylık hamile , en kötü 6 ay önce üye olmuşuzdur , ikimizede geçen hafta geldi milupadan , baya geç geliyor yani
mine bende bübchenden hediye kazanmıştım fatura kesmişlerdi ve tc istemişlerdi doğrudur yani:)
ayrıca kızlaaaarr tiny love ve molfix ten ayrı ayrı kazandığım cnr expo anne çocuk fuarına ayın 22 henüz cinsiyeti bile belli olmayan bebişim için gidicez başka gidecek olan veyahut kazanan varmı?
Bide bide bu milupadan hediyeler nasıl geliolar?
6 ay mı neeee :S :))) canımmm benm sanırım 3 ay oldu üyeliğim prima da yollamadı ilk hediyemi gıcıgım bunların hepsine ben yaa bi organica kdr olamadılar vallaaaa
primada geç geldi oda sanırım 2 ay vardır , senin bebiş gelir hediyelerinde onla gelir bence:)
limangoda kargo bedava falan yok ya.sepete ürün ekleyince 6 95 geldi wallaa
coskun et cevabı ne arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?