Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

stilestaya üye olup mailimi attım kızlar ,bakalım hayırlısı :))

Son düzenleme:

İçerik Detayı
30 Adet Sims şemsiye

Formu doldurup, doğru cevabı veren 1. ve her 25. kişiye Sims şemsiyesi hediye...

Başlangıç tarihi: 16 Ocak Pazartesi Saat: 10:00
Bitiş tarihi: 30 adet Sims şemsiyesi tükenene kadar devam edecektir.

Aral Game Facebook Sayfası

Yarışma başladı.

Son düzenleme:
Özsüt
Benim Özsüt Pastam Yarışması’na başvurular başlıyor! Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz yarışmamıza bugün saat 15.00'ten itibaren katılabilirsiniz :)

Benim Özsüt Pastam Yarışması’na başvurular başlıyor! Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz yarışmamıza bugün saat 15.00'ten itibaren katılabilirsiniz :)

dün akşam linki vermiştim ama çıkmamış...VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs

Abercrombie kampanyamız devam ediyor!
Yapacağımız çekilişle, 1 şanslı üyemize Abercrombie üst eşofman hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.

1- PeraButik'i Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
... 3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu duyurunun altına yazın.

Unutmayın katılmak için son saat 16 Ocak 2012 Pazartesi 24:00
Kazanan şanslı üyemiz 17 Ocak 2012 Salı bu sayfada açıklanacak.
(Gönderilecek ürün stoklarla sınırlıdır, bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)
Herkese bol şans!
PeraButik | Facebook

gunaydin kizlar,
coskun amca ne yapmis oyle yaaa, amaniiiin, iyiki kazanamamisim dedim walla

buarada bol kampanyali bir hafta olur insallah

BenQ XL2410T LED Oyun Monitörü kazanmak ister misin? Tek yapman gereken BenQ Türkiye - Yarışma | Facebook adresine girmek ve bilgisayarını kullandığın çalışma masanın fotoğrafı ile yarışmaya katılmak!

Katılım 22 Ocak 2012'de tamamlanacak ve oylamaya geçilecek. En çok oyu fotoğrafınla beraber sen topla BenQ XL2410T'nin sahibi sen ol! Katılmak için BenQ Türkiye - Yarışma | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…