mesajını okudum bana böyle bişey gelmedi ama barem firmasında kardeşim çalışmıştı çok büyük ve düzgün bir firma genelde malboro sigaranın anketlerini yaparlar güvenebilirsin.
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/r1_anketler.php
kızlar böyle anketli bir site.numne veriyormuş.öyle diyor bakın
bana markafoniden mail gelmiş.
Tebrikler! markafoni alışverişinizden 3 aylık Tivibu Web Maxi Plus Paket kazandınız!
ne bu :26:
Stilesta
Yarışma severlerin dikkatine, “Şifre Avı” başlıyor!
Stilesta içinde gizlediğimiz şifreyi bulup mail gönderen 3 kişiye birbirinden güzel hediyeler geliyor. Talepleriniz doğrultusunda geçen yarışmadan farklı olarak; bu sefer mail gönderen 1. , 250. Ve 500. Kişiye hediyelerimizi vereceğiz.
Yapmanız gereken tek şey, siteye girip Funny Design kampanyasındaki ürünler içinde, bir tanesinin açı...klamasına gizlenmiş şifreyi bulmak ve cevabınızı, mailinizin Konu/Subject kısmına yazıp bilgi@stilesta.com ‘a göndermek!
Tekrar hatırlatalım, yarışmaya katılmak için maillerinizi Stilesta.com üyelik mailiniz ile atmanız gerekmektedir. Sistemde kayıtlı olmayan mail adreslerinden gelen mailler geçersiz sayılacak ve sadece bize gelen ilk mailiniz dikkate alınacaktır.1. Olan üyemize 125 ml. “Loreal Paris – Göz Makyajı Temizleme Losyonu”
250. Olan üyemize 50 ml. “Loreal Paris - Üç Etkili Günlük Bakım Kremi”
500. Olan üyemize 50 ml. “Bvlgari - Rose Essentielle” parfüm
İçerik Detayı
30 Adet Sims şemsiye
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1. ve her 25. kişiye Sims şemsiyesi hediye...
Başlangıç tarihi: 16 Ocak Pazartesi Saat: 10:00
Bitiş tarihi: 30 adet Sims şemsiyesi tükenene kadar devam edecektir.
Aral Game Facebook Sayfası
Yarışma başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?