sağol canım ilk kez deniycem bir şey daha sormak istiyorum 20 tl lik çek verdiğinde mesela ben 20 liralık bişey aldım kargo parası haricinde başka bişey ödemiycem dimi
bir soru daha
eşimdende üye oldum aynı adres doğal olarak 2 sini ayrı ayrımı getirirler yoksa 2 sini birmi şöyle söyliyim yani kargo parasını 5 tl mi ödiycem yoksa ayrı ayrı gelip 10 tlmi öderim
şimdiden çooook teşekkür ederim
bana markafoniden mail gelmiş.
Tebrikler! markafoni alışverişinizden 3 aylık Tivibu Web Maxi Plus Paket kazandınız!
ne bu :26:
bırakın 2 ayrı hesabı, 2 ayrı butikten alışveriş yaptığınızda bile 10 tl kargo ödersiniz.
trendyol olmuycakmı ki? yaa
kaç gündür uğraşıyorum coşkun'dan birşey kazanamadım bugünde sonmuş kazananlar hangi saatlerde kazandılar???
yokmuşşş....
yokmuşşş....
nerden öğrendin ki hemencik :S
selam kızlar..
face te özelden, maggiyle ilgili msj alan varmı?
msj ı kopyalıyorum..
Öncelikle size bu mesajı MaggiTürkiye adına gönderdiğimi ve sizi bir Maggi fanı olarak görmekten onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum.
Maggi olarak ürünlerimizi daha da geliştirmek ve tüketicilerimizin taleplerini daha da detaylı incelememize olanak sağlamak için bir pazar araştırması yürütmek istemekteyiz.
Bu araştırmanın amacı, bazı ürünlerimizin sizlere daha iyi bir şekilde sunulabilmesi için gerekenleri bulmaktır. Sayfamızın aktif bir fanı olarak sizin değerli görüşlerinizin araştırmamıza çok önemli katkısı olacağını düşünüyoruz. Bu amaçla bu çalışmayı yürütecek Barem Research firmasından yetkili kişilerin size ulaşabilmesi için telefon numaranızı dilerseniz bize mesaj olarak, dilerseniz maggi.turkiye@tr.netsle.com adresine mail olarak iletmenizi rica ediyoruz. Bu sadece bir araştırma için yapılacak bir görüşmedir, kesinlikle bir satış faaliyeti değildir.
Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Stilesta
Yarışma severlerin dikkatine, Şifre Avı başlıyor!
Stilesta içinde gizlediğimiz şifreyi bulup mail gönderen 3 kişiye birbirinden güzel hediyeler geliyor. Talepleriniz doğrultusunda geçen yarışmadan farklı olarak; bu sefer mail gönderen 1. , 250. Ve 500. Kişiye hediyelerimizi vereceğiz.
Yapmanız gereken tek şey, siteye girip Funny Design kampanyasındaki ürünler içinde, bir tanesinin açı...klamasına gizlenmiş şifreyi bulmak ve cevabınızı, mailinizin Konu/Subject kısmına yazıp bilgi@stilesta.com a göndermek!
Tekrar hatırlatalım, yarışmaya katılmak için maillerinizi Stilesta.com üyelik mailiniz ile atmanız gerekmektedir. Sistemde kayıtlı olmayan mail adreslerinden gelen mailler geçersiz sayılacak ve sadece bize gelen ilk mailiniz dikkate alınacaktır.1. Olan üyemize 125 ml. Loreal Paris Göz Makyajı Temizleme Losyonu
250. Olan üyemize 50 ml. Loreal Paris - Üç Etkili Günlük Bakım Kremi
500. Olan üyemize 50 ml. Bvlgari - Rose Essentielle parfüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?