Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bırakın 2 ayrı hesabı, 2 ayrı butikten alışveriş yaptığınızda bile 10 tl kargo ödersiniz.

offf h.sonu hiç çekiliş kampanya vs. olmuyorrrr
h.içi de ben zar zor giriyorum nete çoğu şeyi kaçırıyorum amaaa aamaaaa

bana markafoniden mail gelmiş.

Tebrikler! markafoni alışverişinizden 3 aylık Tivibu Web Maxi Plus Paket kazandınız!

ne bu :26:

iyi akşamlar rahatsız ettiğim için özür dilerim... forumda markafoniden 3 ay tivibu kazandığınızı gördüm kullanmayı düşünmüyormussunuz diye yazmışsınız eğer kullanmıyacaksanız ödünç alabilirmiyim promosyon kodunuzu? iyi akşamlar dilerim rahatsızlık için özür dilerim tekrardan... ayrıca yeni üye olduğum için pm atamadım siz atarsanız sevinirim yada mail adresime gönderirseniz...

trendyol olmuycakmı ki? yaa

yokmuşşş....

Son düzenleme:
ılk defa trendyola merak saldım
bısılere bakınım cek gelırse dedım
benı duyunca vazgectıler sanırım :)

şöyle bişey gördüm kızlar çantambenim.com Sanal Satış Mağazası facebookda 00.00 dan sonra indrim varmış

kızlar limango mail göndermiş kargo bedava diye size de geldi mi?
ve hediye çeki olup kullanmayan var mı

Stilesta
Yarışma severlerin dikkatine, “Şifre Avı” başlıyor!

Stilesta içinde gizlediğimiz şifreyi bulup mail gönderen 3 kişiye birbirinden güzel hediyeler geliyor. Talepleriniz doğrultusunda geçen yarışmadan farklı olarak; bu sefer mail gönderen 1. , 250. Ve 500. Kişiye hediyelerimizi vereceğiz.

Yapmanız gereken tek şey, siteye girip Funny Design kampanyasındaki ürünler içinde, bir tanesinin açı...klamasına gizlenmiş şifreyi bulmak ve cevabınızı, mailinizin Konu/Subject kısmına yazıp bilgi@stilesta.com ‘a göndermek!

Tekrar hatırlatalım, yarışmaya katılmak için maillerinizi Stilesta.com üyelik mailiniz ile atmanız gerekmektedir. Sistemde kayıtlı olmayan mail adreslerinden gelen mailler geçersiz sayılacak ve sadece bize gelen ilk mailiniz dikkate alınacaktır.1. Olan üyemize 125 ml. “Loreal Paris – Göz Makyajı Temizleme Losyonu”
250. Olan üyemize 50 ml. “Loreal Paris - Üç Etkili Günlük Bakım Kremi”
500. Olan üyemize 50 ml. “Bvlgari - Rose Essentielle” parfüm

Bana da gelmiş aynı mesaj.???

kızlar cevap Şifre: Stil1401

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…