Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
İNCİ KESER - Arzum Dijital Baskül
SEDA ÖKTEM - Omron Pedometre
PELİN DEMİRAL - Tefal Buharlı Pişirici

Money Club Kart
Yapılsın tahminler, gelsin Money’ler. Kazananlar Kulübü 100 bin kişi oluyor, Tuttur’anlar 10 Money Kazan’ıyor. Kazananlar Kulübü’nün hangi tarihte 100 bin kişi olacağı doğru tahmin edenler 10 Money’i güle güle harcıyor. Money Club Kart - Tuttur Kazan | Facebook

Golden Rose
Golden Rose sizi renkli dünyasına davet ediyor!
40 arkadaşınızı etiketleyin, Golden Rose Wet & Dry Eyeshadow'a sahip olun...
HER 40 ETİKETLEME BİR CEKILIS HAKKI... LÜTFEN AYNI KİŞİLERİ ETİKETLEMEMEYE ÖZEN GÖSTERİN... YARIŞMA, takipçi sayımız " 4000 " olduğunda sona erecektir... Yapmanız gereken tek şey "Golden Rose Etiketle Kazan Yarışması Albümü" görsellerinde, Arkadaşınızı Etiketleyip yorum Kısmına Ad soyad Yazıp Etiketlemiş Olduğunuz Resmi Profilinizde Yayınlamanız . Herkese İyi Şanslar..

Arkadaşlar avon genclik serumum gelmedi bende buradan aldıgım numarayı arıyorum ama cevap vermiyorlar siz hangi saatler arasında aramıştınız;?

Karaca | Facebook
Her gün bir kişinin 24 parçalık yemek seti, katılan herkesin 20 TL’lik indirim çeki kazanma şansı yakalayacağı “Logo Nerede” uygulaması açıldı! Uygulamaya şuradan katılabilirsiniz:http://git.ac/9QruR

ToyzzShop
Herkese günaydın,
16 Ocak tarihli yarışmamız başlıyor! Yarışmamız 5 gün sürecektir.Yanıtın, atılacak mailin konu kısmına yazılması gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.
Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı pek çok kez sinemamıza uyarlanmıştır ve filmin ilk serisinin üstünden yıllar geçmesine rağmen her izlendiğinde sanki ilk kez izleniyormuşçasına eğlendirir, tüm replikler hala herkesin hafızasındadır.

Bugünün sorusu : Hababam Sınıfı filminin ilk serisinde değerli sanatçımız Münir Özkul’un canlandırdığı babacan, tatlı-sert , dürüst bir Tarih Öğretmeni ve Müdür Muavini olan karakterin adı nedir?

Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 1-59-102-169-302. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Bugün hediye için 2 seçenek var. Kazananlar iki oyuncaktan birini seçebilecek. (1:22 Uzaktan Kumandalı Araba ya da Barbie Saç Şekillendirme Büstü )

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

Son düzenleme:
kızlar geçen ay , yanlış hatırlamıyorsam selcan arkadaşımız duyurmuştu bu siteyi , bende üye oldum ve bu ay 19 liraya geldi bu ürüler ;

4-5 lirası kargo desek , 15 liraya gelmiş oldu bunlar , bence çok iyi , her ay alıcam artık ,

İçindekiler çoğu tamamen orjinal boy numune değil yani ve gerçek fiyatları ;

En arkadaki uzun siyah olan, ozon içeriğiyle saçı ve saç dersini güçlendiren şampuan 250 ml ve 16,99 TL

Kırmızı kapaklı kutu , akne kremi bakterileri öldürür , gözenekleri tıkayan yağı gidererek akneyi kurutur , gece yatarken kullanılıyormuş 50 ml ve 39 TL

Ortadaki beyaz tüp , cildi yenileyen ve canlandıran peeling 200 ml ve 130 TL (Bana gelen 30 ml)

Sağdaki beyaz kutu , sivilce ve siyah nokta oluşumunu önler ve onarır. İçinde 12 adet tek kullanımlık maske var. 69TL

Flormar parfüm testerı , orjinal boyu 60ml ve 18,90TL

Kırmızı ruj, Palladio marka, biraz dudak koruyucuya benziyo , nemlendiricili ama nivealar gibi değil baya kırmızı ruj. 18 TL

Max Factor rimel 43 TL (Bana gelen orjinalden daha küçük)

Max Factor kalem 25 TL (Bana gelen orjinalden daha küçük)

Bende sivilce yok bunlar gelse napcam demeyin :) Çünkü siteye girince , kendi cilt tipinize uygun form dolduruyorsunuz o yüzden herkese uygun şeyler gönderiyorlar, o yüzden bana sivilce ve siyah nokta ürünleri geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…