Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gelmeyeli neler olmuş yaa

çok geçmiş olsun kızlar:44:

demin bahsettiğim dergi kızlar ;

Annelik Sanatı

dergiye ücretsiz üye olabiliyorsunuz

canım ben gazeteyi aldım dergiyi aradım 3ay ücretsizmiş. kargo parası varmı 2.25 gibi ya da dedi 1 yıl abone yapalım 24 tl karşılığı kargoda dahil olacakmış. hediyeler falan göndeririz dedi sonra ararım dedim kapattım bilemedim ki dergi yeni belki tutmaz abonelik havaya gider boşverdim

saol canım aydınlattığın için bizleri , ablam hamile benimde ona söylerim belki üye olur , hediye dedikleri kıytırık bebek bezi numunesi göndermesinlerde :)

düşünülmesi gerek bişimiş

tatlım boğa burcunun nasıl anne olabileceğine bi bakablirmisin

canım bu dergi yok bende , ama netten buldum sana :)

Boğa Annesi :
Annelik onun sakin yapısına çok yaraşır. Çocuklar büyüdükçe sertleşen bir anne ile baş başa kalsalar da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Çocuklarını disiplinle yetiştirmek isterler. İtaatsizliğe, tembelliğe ve düşüncesizliğe dayanamazlar. Yıllar onu anne imajından kurtarıp çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır. Ama genellikle çocukların büyüme ve gelişme dönemlerinde aileleri ile olan olağan problemleri nüksetmeye başlayınca, boşa annenin disiplin yanlısı karar ve tutumları çocukları ile arasında hoş olmayan anılara sebep olabilir. Yine de şakacy ve müşfiktirler, her türlü tehlikeye karşı çocuklarına kalkan olmak isterler, eğer çocuğu hasta ise günlerce başında sabahlayabilecek dayanıktadırlar.

çok teşekkür ederim kesinlikle beni ve düşünelerimi anlatıyo

selam kızlar..
face te özelden, maggiyle ilgili msj alan varmı?

msj ı kopyalıyorum..
Öncelikle size bu mesajı MaggiTürkiye adına gönderdiğimi ve sizi bir Maggi fanı olarak görmekten onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum.
Maggi olarak ürünlerimizi daha da geliştirmek ve tüketicilerimizin taleplerini daha da detaylı incelememize olanak sağlamak için bir pazar araştırması yürütmek istemekteyiz.
Bu araştırmanın amacı, bazı ürünlerimizin sizlere daha iyi bir şekilde sunulabilmesi için gerekenleri bulmaktır. Sayfamızın aktif bir fanı olarak sizin değerli görüşlerinizin araştırmamıza çok önemli katkısı olacağını düşünüyoruz. Bu amaçla bu çalışmayı yürütecek Barem Research firmasından yetkili kişilerin size ulaşabilmesi için telefon numaranızı dilerseniz bize mesaj olarak, dilerseniz maggi.turkiye@tr.netsle.com adresine mail olarak iletmenizi rica ediyoruz. Bu sadece bir araştırma için yapılacak bir görüşmedir, kesinlikle bir satış faaliyeti değildir.
Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

arkadaşlar bu trendyolda deri pantolon nerede var bir de 5 telelerden bahsediyosunuz hiç öyle bişey bulamadım(((( çokpahalı

canım biz 5 tl ye almıyoruz herşeyi , 20 liralık ürün oluyor mesela , 20 liralıkda hediye çeki oluyor , bu çeki kullanarak alıyoruz 5 lira kargo parası ödüyoruz sadece , olay bu yani canım ,

o çekleride nerden buluyorsunuz diye sorarsan , trendyolun show tv de kampanyası oluyor , genelde acunun programları olduğu zaman oluyor , orda bi şifre veriyorlar , o şifreyi girince geliyor çek

sağol canım ilk kez deniycem bir şey daha sormak istiyorum 20 tl lik çek verdiğinde mesela ben 20 liralık bişey aldım kargo parası haricinde başka bişey ödemiycem dimi
bir soru daha
eşimdende üye oldum aynı adres doğal olarak 2 sini ayrı ayrımı getirirler yoksa 2 sini birmi şöyle söyliyim yani kargo parasını 5 tl mi ödiycem yoksa ayrı ayrı gelip 10 tlmi öderim

şimdiden çooook teşekkür ederim

canım şimdi çek 20 liralık , aldığın şey tam 20 liraysa sadece 5 lira kargo edersin , aldığın şey 22 liraysa mesela , kargo 5 + 2 lira ödersin .

onların dışında tabiki kargo haricinde hiç bişi ödemezsin.

eşinin adına söyleyince 2 farklı hesap olduğu için , ayrı ayrı gelir canım , yani 10 lira ödersin maalesef.

rica ederim aklına takılan başka bişi varsa , gene sorabilirsin :)

mesajını okudum bana böyle bişey gelmedi ama barem firmasında kardeşim çalışmıştı çok büyük ve düzgün bir firma genelde malboro sigaranın anketlerini yaparlar güvenebilirsin.

herkese merhaba,
vay vay demek dün gece ben yatınca coskunet show yapmış.kaçırdım.
bu saat oldu ancak oturdum bilgisayar başına.Ama coskunet listeyi kaldırmış.inşallah ilerleyen günlerde telefon sapıklarıyla uğraşmayız...

kızlarrr
trendyol doğum gününde çek vermiyor mu ? limangoda vardı bunda yok herhal geçen hafta tüm hesaplarımdan doğum günümü 15.01 yaptım pusuya yatttım sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…