Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr anlatıyorum
1.çek 20-25 dk sonra geliyor hesabım bölümünden görebilirsiniz.bu arada adres bilgilerinizi falan kaydedin vakit geçer :))
2.benim eşimin önceden hesabı vardı.oradan davet yöntemi ile yaptım.e-mail adresini giriyorsunuz size mail geliyor onaylıyınca üye oluyorsunuz.diğer hesaba para kazandırmak için bu şekilde yapmalısınız.siz burada arkadaşın verdiği linkten üye olduysanız o arkadaş sizin alışverişinizden 10 tl kazanmış olacak.
3.ben eşimin linkini vermek istemedim çünkü arkadaş ilk paylaştı bende onun sayesinde bu işlemi yaptım
4.kızlar en önemlisi alışverişiniz kargo dahil 10 tl ve üzeri olmazsa kargoyu düşmüyor.yani kargo 4,90. sizde en az 5,10 tllik bir şey almak zorundasınız.ben 9.90 tl ile denedim fakat kullanıcı sözleşmesini okuyunuz bildirimi geldi.
5.eşimin hesabına kazandırdığım çekler 21 gün sonra aktif olacak ve temmuz ayına kadar geçerli.

cadde365 diye bi siteden ( ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorum ) 500 tl ve üzeri alış verişte kullanılacak 250tl lik çek gelmiş :26:

Anaaa demkki geç gelioo olmuş yawww:))Çok şükürr saol canım..

kızlar burdaki linke tıkladığımdaki üyeliğime 10 tl lik çek gelmiş.Ama kendi kendime olduğum üye liğe gelmemiş..

Tutar Açıklama Durum
10 TL
Davet Et! Kampanyası
17.01.2012 - 28.01.2012
Kullanılabilinir.

Son düzenleme:
gelmesi zaman alıyor belkide sadece davetten kazanıyoruz çünkü 10 tl nin yan tarafında davet et gibisinden bişiy yazıyor. neyse ben 60 tl çek kazandım zaten :))

arkadaşlar bana yardım edin nolur ilk kez böyle bişey yapıyorum

10 tl çek geldi hesabıma iyi güzelde ben yaptım alışverisi kelen 80 kuruş kredi kartı nosu falan istiyo ne yapmalıyım sayfa kldı öylece yardım edin lütfen

sitesinden davet yöntemiylemi üye oldunuz yoksa burdan arkadaşın verdiği linktenmi? gerçi o da bende güvenli değil diye tam açılamıyor

canım benim bendenmi bahsediyorsun anlamadım.niye güvenilir degil anlamadım.merak ettigin bisey varsa sor.ben hep burdayım

kızlar biyere , saçımıza zarar veren şeyleri yaparken foto çekip koymuştuk , noldu o

tamm 80 kuruşta olsa kredi kartıla almak zorundasın.yoksa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…