Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım 80 kuruşu kredi kartıyla ödeyeceksin işte orada kart çeşitleri var ya world bonus vs.. sende hangisi varsa tıkla ona sonra kart bilgilerini alacak sen hiç internet alışverişi yapmadın mı?

canım 80 kuruşu kredi kartıyla ödeyeceksin işte orada kart çeşitleri var ya world bonus vs.. sende hangisi varsa tıkla ona sonra kart bilgilerini alacak sen hiç internet alışverişi yapmadın mı?

canım indirim ceki dio yani bunu şimdi kullanabiliyomuyuz yoksa alışveriş yaparkenmi? bende hiç bilmiom bunu bide sen nerde nasıl verdin hani sabun aldım dedin ya bi tarif edermisin sana zahmet :26:

kızlar bişi sorcam , şimdi bende üye oldum ve geldi 10 lira , merak ettiğim ;

ben kendi üyeliğimden , davet etsemde , o kişiye gelcek mi 10 lira yani ?

yoksa sadece arkadaşımızın paylaştığı linkten üye olunca mı geliyor?

Kızlar Unnado yu kim haber verdiyse teşekkürler..Birşey soracağım benim ödeyeceğim tutar 0,80 ama sözleşmede 10,40 yazıyor sizinde öyle mi yani indirimsiz fiyat mı yazıyor ?

coşkun ette kazananlarr ne sipariş verdinizi ?
ince sucuk 10 tl,5 tane ondan sipariş etmeyi düşünüyorum ama karar veremedim
5 adet ince sucuk verdim bendee canım

Tutar 0,80 ama sorun çıkmaz inş.Sabun aldım ama bir sonraki kampayalarda olur mu yine aynı fiyata beklesek mi yoksa alsakmı yine sabun acaba ? Ben bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum takip ettiğim pek bilmiyorum..Gelir mi yine aynı fiyata başka ürünler ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…