Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pavlodermden numune ıstemıstım az once geldıler ama uyuzlar karsı odemelı yapmısta 3,25 kurus odemek zorunda kaldım ama barı ıse yarar bısıy cıksaydı ufak ufak denemelık numune koymuslar mıllete bonkor davranıp herbısıy gondermısler ben de havamı aldım olan parama oldu

molfıx, baby star, prıma, canbebe ve bıoderden o kadar numune geldı hıc bırıne para odememıstım.

ya aylar hata yıl olucak bu bıoderden numune istiyelim ama tık yok hele canbebe hiç bişi yollamıyoruz diye bide utanmadan mail atıyolar ya

twitter dan çift kişilik Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali bileti kazandım gidicek varsa bilgilerini yollasın ad soyad tel istiolar:26:

ToyzzShop
Osmanlı Devleti’nde baskı yapan ilk matbaayı kurmak için fetva / izin alan, şu anki Türk matbaasının temellerini atan ünlü siyaset adamı ve yazar kimdir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt : İbrahim Müteferrika)

Sorumuza doğru yanıt verenler arasından kazananlar sırasıyla,

Ayşegül Hasip, Muayyed Bezirganoğlu, Fatma Çeken, Dilek Lüle ve Ertuğrul Önce'yi tebrik ederiz. Kendilerine atılacak olan kazandınız konulu maile istedikleri hediye ve adreslerini yazarak maili cevaplamalarını rica ederiz.

Yarın yapılacak olan yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.

kendi adıma eşim ablam annem oğlum ve yiğenim adına katılmıştım yiğenim kazanmış

bizden biri varmı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…