pavlodermden numune ıstemıstım az once geldıler ama uyuzlar karsı odemelı yapmısta 3,25 kurus odemek zorunda kaldım ama barı ıse yarar bısıy cıksaydı ufak ufak denemelık numune koymuslar mıllete bonkor davranıp herbısıy gondermısler ben de havamı aldım olan parama oldu
molfıx, baby star, prıma, canbebe ve bıoderden o kadar numune geldı hıc bırıne para odememıstım.
kızlar göremedim toyzzshopun cevabı ne olacak ibrahim müteferrika mı
bende de açılmadı uğraşamadım çocuk da uyandı fazla vaktim yokPanda nın uygulaması bir türlü yüklenemiyorsiz açabildiniz mi:44:
evet sekercik bende oyle yaptim insallah kazaniriz
evet canım :82:kızlar göremedim toyzzshopun cevabı ne olacak ibrahim müteferrika mı
aynen açılmıyor bendedePanda nın uygulaması bir türlü yüklenemiyorsiz açabildiniz mi:44:
yıllardır şifre şifre derler, bi aldığım pakette de şifreye rastlasam ya..
twitter dan çift kişilik Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali bileti kazandım gidicek varsa bilgilerini yollasın ad soyad tel istiolar:26:
ToyzzShop
Harf Devrimi’nin kabul edildiği tarih nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt : 1 Kasım 1928 )
Bugün yarışmamızı kazanan talihliler :
Esra Altınışık, Gamze Akıncıoğlu, Esra Erginer, Yunus Emre Kavun ve Leman Süral’ı tebrik eder, adreslerini ve istedikleri hediyeyi mail atmalarını rica ederiz.
ToyzzShop
Osmanlı Devleti’nde baskı yapan ilk matbaayı kurmak için fetva / izin alan, şu anki Türk matbaasının temellerini atan ünlü siyaset adamı ve yazar kimdir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt : İbrahim Müteferrika)
Sorumuza doğru yanıt verenler arasından kazananlar sırasıyla,
Ayşegül Hasip, Muayyed Bezirganoğlu, Fatma Çeken, Dilek Lüle ve Ertuğrul Önce'yi tebrik ederiz. Kendilerine atılacak olan kazandınız konulu maile istedikleri hediye ve adreslerini yazarak maili cevaplamalarını rica ederiz.
Yarın yapılacak olan yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.
kendi adıma eşim ablam annem oğlum ve yiğenim adına katılmıştım yiğenim kazanmış
istanbul kenter tiyatrosu
hangi şehir, istanbulsa semt ne canım?twitter dan çift kişilik çirkin ördek yavrusu müzikali bileti kazandım gidicek varsa bilgilerini yollasın ad soyad tel istiolar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?