Kızlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama gimora.com sitesi üyelerine mayıs ayı boyunca 25 TL. lık hediye çeki veriyor. Çok fazla çeşit yok ürünlerde ama ben hediye çekimi kullanarak 1.19 TL. ye bir küpe aldım. Bugün geldi kargoyla. Beklediğimden de büyük ve güzel çıktı.
Bilgilerinize.
Eki Görüntüle 201780
kızlar denedim biliyorumdan köpük boya göndermişler
ben saçımı kendim boyamıyorumki ya şu estee rujdan yada fikri mühümdeki bebekten kazansaydım keşke ya:44::44::44:
bide oleyden göz çevresi kremi gelmiş cumartesi günü bu göz kremler 35 yaş üstü içinmi yoksa heryaş kullanabiliyomu bilen varmı
slm kızlarrr bol numuneli günlerrr
gecenlerde huggisten bebek bezi kaznamıştık ya hani ne gelen var ne giden nede arayan
denedim biliyorum'dan ariel gelmeyen varmı benden başka?
Gliss Türkiye - Benim Gliss'im | Facebook burda da gliss var 50 kişi bakın bence...
dur canım acele etme. öyle hemen göndermiyolar. ilk başvurduğumda bana 3-4 hafta sonra gelmişti.
bana da gelmedi. yorum da yazmıştım... :97:
benim sevgilim forum ist 'un dibindeTamam işte al yanına kimliğini Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi Fashion Corridor'dan iste şapkanı. Yani ben İstanbul'da yaşamıyorum. O yüzden bilemem nerede bu adres. Artık onu da siz bulacaksınız.:80:
benim sevgilim forum ist 'un dibindehem ona hem bana kazandım ama ben başka şehirdeyim.belli bir süresi var mı ki gidip almak için? 2hafta sonra ist da olacağım da...
peki 25 tl lik çeki kullanmak için bi limit varmı? mesela 100 tl ve üzeri alışverişlerde çek kullanılır gibi...
süper çekilişden sephora büyük boy makyaj temizleme sütü kazanmışım gerçekmi acaba :18: inanasım gelmiorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?