Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler kızlar

bu arada gliss lerin faceden kazanıldığını bilmiyordum yeni gördüm

demekki kaçırmışım bende fikri möhim amcamız yolladı sanmıştım

zaten bi senin hayatın senin kontrolüne davet etmedi beni çok sinirliyim maillerime bile yanıt vermiyorlarr

bende glisslere katılıyım bari hergünn

bol numuneli günlerrr....

peeek bol olamıyo ama sağol cnm yinede sanada booool numuneli günler olsun

Tebrik ederim güle güle kullan canım. Sana mail le mi haber veriyorlar yoksa siteden mi takip ediyorsun?

tşkr ederim:))mail geldi ayh çok sevndm :):) halbuki dermokozmetik ürünler kullanıyorum ben kazanmak güzell

Son düzenleme:
gliss kampanyasına katıldım teşekkür ederim arkdaşlar...

yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.. oy isteyebiliyor muyuz facebookta bir yarışma içinnn.... ???:26::26::26::26::26:

gliss kampanyasına katıldım teşekkür ederim arkdaşlar...

yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.. oy isteyebiliyor muyuz facebookta bir yarışma içinnn.... ???:26::26::26::26::26:

ne yazıkki canım oy istemek yasak hatta bu yüzden eski topik kapanmayla karşı karşıya kalmıştı orda face deki kampamyaları da duyurma yasaktı ama saolsun editörümüz bu topiğe taşıdı ve face kampanyalarını duyurmak serbest artık ama oy istemek yasak

teşekkür ederim bende öyle hatırlıyorum da yine de sorim dedim :)

inş. bu sefer bizimde olur gliss imiz :))) hoş gelirse köpeğimi yıkıcam hahahahaha :))

allah senin iyiliğini versinn

Son düzenleme:
Sadece beğeniyoruz dimi..

Ehi ehi :) çok acemiyim de
yeni bi elbise koymuşlar oraya ona yorum yapıyosun sonra yorumunu beğendiriyorsun ben yaptım bakalım kaç kişi beğenecek
Lancôme Turkey - Génifique | Facebook

doğru aktardım mı bilmiyorum ama burayı tıklayın bilgileri girin hemen deneme boyu kodunu veriyor
çekilişe gerek yok, kendiniz belirtilen adreslerden alıyorsunuz:))
evet canım sağol ben kodumu aldım umarım bitmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…