hangi şehir, istanbulsa semt ne canım?
..
Mavala kazananları açıklamış mı?
ahahhahahahahaMeltem Şekerci lütfen dikkat edin admin hep aynı kişiler kazanıyor.birazda daha hiçbişey kazanamamış kişilere şans verin.seçici olmanızı diliyorum.eminim diğer arkadaşlarımda bana hak verecektir.
Pazartesi, 13:23 · Beğen · 2
Katalogtan satış temsilcilikler arife hanım ilk defa kazandı.
Pazartesi, 14:01 · Beğen
Meltem Şekerci sizden ilk defa kazanmış olabilir ama profiline bakın ne kadar çok hediye kazanmış.bunun için seçici olun dedim.
Pazartesi, 14:05 · Beğen · 1
Katalogtan satış temsilcilikler BUNU DA İLK DEFA DUYDUM. BAYAN ŞANSLI HAKKINI MI YİYELİM?
Pazartesi, 18:06 · Beğen · 2
Arife Kanar aaa çok teşekkür ederimm yaaa çok mutlu oldum:)
18 saat önce · Beğen
Arife Kanar çok teşekkürlerr yaa
18 saat önce · Beğen
Arife Kanar hep aynı kişiler kazanıyo diyen arkadaş nerd görmüş adımı en son
18 saat önce · Beğen
Arife Kanar ayy süper çok mutlu olduuum
18 saat önce · Beğen
Arzu Dumanoglu ‎Arife Kanar tebrikler canım
18 saat önce · Beğenmekten Vazgeç · 1
Arife Kanar çok saol canım yaa:)
18 saat önce · Beğen · 1
Arife Kanar kargo kime ait acaba
3 saat önce · Beğen
Meltem Şekerci ARİFE KANAR AYAKKABI DA KAZANDI DÜN MAŞALLAH HERŞEYİ BEDAVAYA GELİYOR:)
2 saat önce · Beğenmekten Vazgeç · 1
Arife Kanar bencede maaşallah meltem
18 dakika önce · Beğen
Arife Kanar o kadar uğraşıyorum ve emeğimi alıyorum şansım bol olur her zaman böyle inşallah
17 dakika önce · Beğen
Arife Kanar belki de kimsenin kazandığında gözüm yok senin gibi ondan bol bol kazanıyorumdur
17 dakika önce · Beğen
arkadaşlar bakın yani ben napıyım şimdi yaa
bu insanlar ne yapmaya çalışıyo:44:
pavlodermden numune ıstemıstım az once geldıler ama uyuzlar karsı odemelı yapmısta 3,25 kurus odemek zorunda kaldım ama barı ıse yarar bısıy cıksaydı ufak ufak denemelık numune koymuslar mıllete bonkor davranıp herbısıy gondermısler ben de havamı aldım olan parama oldu
molfıx, baby star, prıma, canbebe ve bıoderden o kadar numune geldı hıc bırıne para odememıstım.
Kızlaar size yeni bir oyun, üç bitkiyi bulmaya çalışıyorsunuz, bulup formu dolduran her 50. kişiye hediye
Facebook'ta Darphin Ideal Resource | Facebook
ipucu : mouseun hani tekerlek gibi olan tuşu varya onunla dolaşabiliyorsun ileri geri yaklaşma olabiliyor.. soldan sağa
zoom yapın ve ayakta duran kadınların baktığı yöne doğru bakın yerde beyaz bir çiçek
çantaya doğru hafif zoom yapın arada bir yerde çok zoom yaparsanızda göremezsiniz.
direk önünüzde sandalyenin solunda yeşil bişi
şu kadınlar baktığı yerdekini bulamadım , ayrıca benimki zoom falan olmuyoki , sadece 3 boyutlu gibi oynuyo arada , onu mu diyon acaba ?
tam yerini bulan çember falan içine alıp foto koysun bi zahmet :)
biri çocuğun yanında yerde yeşil biri iki kadın var ya ayakta onların ön tarafında diğeri de yine kadınların ayakta duran kadınların karşısına düşüyor ama oraya braz zoom yapıp sonra ilerlenebiliyor
göndermeden işe yaramıyordu nerde oldugunu bulmak :)) gönderebildin snrım .)
yok be kuşum bu sefer sayfa bile açılmıyor hem herif bağrınıp duruyor bebe bi taraftan zırlıyor neyime gerenk yarışma benim çilekeş bi gacıyım benn neyse trendyola saklıyorum enerjimi bu yarışma taaa şubata kadarmış
:)) kıyamamm boll şans şmdiden trendyola
:) kızlar oyun kaldırıldı. açılmıyor... düzenliyorlar herhalde
ahahhahahahahainsan anca bu kadar fesat olur hey maşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?