Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ahahhahahahaha insan anca bu kadar fesat olur hey maşallahhhhhhh

bana da öyle geldi küçük paketler yok ısırgan otlu şampuan yok papatyalı üç dört tane de bebek şampuanı ile pişik kremi o paraya değmez

şu kadınlar baktığı yerdekini bulamadım , ayrıca benimki zoom falan olmuyoki , sadece 3 boyutlu gibi oynuyo arada , onu mu diyon acaba ?

tam yerini bulan çember falan içine alıp foto koysun bi zahmet :)

şu kadınlar baktığı yerdekini bulamadım , ayrıca benimki zoom falan olmuyoki , sadece 3 boyutlu gibi oynuyo arada , onu mu diyon acaba ?

tam yerini bulan çember falan içine alıp foto koysun bi zahmet :)

bankın yanında hemen beyaz çiçek parlıyo ztn cnm ,diğeri ortadaki çocugun hemen yanında,öbürüde zoom yapınca kadınlar karşısı herkesde zoom var nası zoom olmuyor snnki :))

yasminciğim bulsan ne yazar form gitmiyor canım 3 tarayıcıdan da denedim olmadı gönderebilen var mı?

gönder tuşu aktif olmayınca sayfayı yenileyin 2. de düzeliyor Darphinde

biri çocuğun yanında yerde yeşil biri iki kadın var ya ayakta onların ön tarafında diğeri de yine kadınların ayakta duran kadınların karşısına düşüyor ama oraya braz zoom yapıp sonra ilerlenebiliyor

göndermeden işe yaramıyordu nerde oldugunu bulmak :)) gönderebildin snrım .)

Asmabağ Alkolsüz
ÇEKİLİŞ FIRSATINI YAKALA:

Asmabağ Antioksidan İçeceği Sayfamızı beğenenler arasında yapılacak çekilişle 10 takipçimiz Asmabağ Hamra Antioksidan İçeceği kazanıyor.

Haydi vakit kaybetme hemen beğen:

Asmabağ Alkolsüz | Facebook

göndermeden işe yaramıyordu nerde oldugunu bulmak :)) gönderebildin snrım .)

yok be kuşum bu sefer sayfa bile açılmıyor hem herif bağrınıp duruyor bebe bi taraftan zırlıyor neyime gerenk yarışma benim çilekeş bi gacıyım benn neyse trendyola saklıyorum enerjimi bu yarışma taaa şubata kadarmış

yok benimki olmuo ben kafayı yicem , ayrıca siz başka yer söylüyonuz , masanın sağında bankın üstüdeki çantanın tam ortasında var ben ona tıkladım oldu , onu kimse dememiş , herkese başka yerde mi çıkıyo yani , üffffff

:)) kıyamamm boll şans şmdiden trendyola

kızlar peki trendyol çek şeysi show'damı çıkıyordu..
bi de saat kaç sularında?..malum muhteşem yy var,stara geçince..

eveeeet trednyol günümüz geldi 3 haftadır ben haber verdim ama bugun sizden isticem cünkü muhtesem yüzyıla bakıoruz yakalayamam sifreyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…