Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar koşun limangoda aral game ürünlerinin indirimi var. Ben oğluma 2 tane oyun aldım :)

Son düzenleme:
dalin çamaşır yumuşatıcısını 2lt 0.15 e aldım :) şimdiii

kızlarr bişi sorucamm,

şimdi ben burdan bi arkadaşın verdiği linkle unnadoya üye oldum. Bana 10 Tl hediye çeki geldi.
sonra eşimin 2 adresine davet yollayıp onuda 2 ayrı hesaptan üye yaptım. Ama ne bana nede ona çek falan gelmedi

sizlerde bu şekilde yapıp kazanmadınız mı kiii ???

dalin çamaşır yumuşatıcısını 2lt 0.15 e aldım :) şimdiii

bende aynısını yaptım canım 2 hesaptan 0.15 krş 1 hesaptan da 0.01 krşa konsantre yumuşatıcı aldım dalinden 750 ml hehehehe ablama da alıcam şimdi 2 tane sıvı sabun 1.90 TL ye gelcek

onların getiremediğini sen nasıl gidip alıcaksan getirmek onların görevi deseydin keşke ufak bebeğim falan var gelemem onu bu karda kışta nereye çıkartayım falan diye :26: sonuçta kar senin hatan değil ve hem getirmiyorlar hemde geri gidecekmiş bari bekletin kar geçince getirin demi :26:

gelir canım anca geliyor çekler... kontrol et belki gelmiştir...

kızlar ptt yi aradım
kargolarım nerden diye sordum
postkom mu dedi bişi dedi adam
ne ki o bilen var mı?

sana eşin alışveriş yapınca gelcek canım
eşinin hesaplarınada 10 15 dakkaya gelir bekle biraz dün ben böyle 4 hesabımla yaptım hepsine oldu hatta 23üne kadar geçerliymiş yarın falan güzel şeyler olursa yine açmayı düşünüyorum:)

ptt kargoda 2 adet kargom varmış
kar çok fena, getiremiyorlar
gelin alın diyorlar
e ben de kapı dışarı çıkamıyorum
umarım geri gitmez:18:
gider dediler ama bi umut[/B][/QUOTE]

avonlar ptt kargo ile geliyor. kesin onlar gelmiştir canım

ahaa konsteredende aldım 0.1 kuruşa şimdiii ohhhhh süper oldu bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…