Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende hiçbişey alamadım burda gördüm indirim çeki olduğunu biraz baktım bişeyler beğendim sonra eşimi çağırdım kendine bi kazak aldı sıra bana geldi bende bi hırka alcaktım sepete ekledim indirim kodunu girdim saat tam 7 olmuştu ve kabul etmedi kodu

Kızlar trendyolda 20 tl hedıye cekım var 15 tl lik ürün alıcam mesela 5 tl kargo gırmem gerekıyor arkadas sanırım kargoyu ıcıne dahil etmiş nasıl olucak ? Bilen anlatsa.

kızlar bu unnado da , en sonda hani sözleşme onaylıyoruz ya , orda fiyatlar hep 9,80 falan yazıyor yani 1 kuruş yazmıyor mesela , kredi kartını kontrol eden oldu mu , çekmiyorlar demi çok para falan

kızlar bu unnado da , en sonda hani sözleşme onaylıyoruz ya , orda fiyatlar hep 9,80 falan yazıyor yani 1 kuruş yazmıyor mesela , kredi kartını kontrol eden oldu mu , çekmiyorlar demi çok para falan

yok canım az önce baktım eşimle ayrıntıya
bugün aldıgım 0.10 ve 0.15 le yumuşatıcıları aynen böyle yazmışlar...

böyle çekmişler yanii

ama diğer aldıgım 2 kitap daha işlenmemiş hesaba onu anlamadım...

birde burda arkadaş demişti bugün sanal kart daha güvenli diye onu yaptık artık sanal kartım var tutmayın beniii

Bu kampanyayı bizle paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim,uzun zaman sora bende kazandım, malesef ben itanbulda değilim,cilt konsultasyonu için istanbula gidilmesi gerek ben İstanbulda değilim, mail atıım vucut kremini gönderirler umarım..

Değerli Üyemiz ;

Yeni yılın ilk şansı ayaklarınıza geldi! Lütfen irtibat adresinizi ve
ayakkabı numaranızı bize gönderiniz.

Teşekkür ederiz.

ayakkabı atölyesi

Barilla ile İtalya'ya lezzet yolculuğu başlıyor! Barilla eşsiz İtalyan lezzetleriyle buluşabilmeniz için bir şanslı çifti İtalya gurme turuna, 10 şanslı kişiyi ise EKS Mutfak Akademisi'nde İtalyan mutfağı workshop'una yolluyor. Bu benzersiz teklifin ayrıntılarına ulaşmak için fotoğrafa tıklayın!

Duvar Fotoğrafları | Facebook

oh saol canım :)))

hayırlı alışverişler olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…