Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kontesss bana acil yardım ben unuttum acele ile kodu girmeyi

aynı üründen 2 kere aldım 2. yi indirimli aldım 1. yi iptal ederim diye

şimdi pahalı aldığımı iptal ettirmek istiyorum nasıl yapcaaam

Bende oğluma aldım 2 ayrı hesaptan bir hesabı da davet yolladım aldım :) 2 sweatshirt 2 de body aldım bücürükten hepsine toplam 16 tl ödedim 10 tl de davetten çek geldi şubatta aktif olacakmış valla süper oldu bu trendyol işi oğluma yarıyor sürekli ordan aldıklarım seneye giyeceklerini bile aldım yani hahahah

kontesss bana acil yardım ben unuttum acele ile kodu girmeyi

aynı üründen 2 kere aldım 2. yi indirimli aldım 1. yi iptal ederim diye

şimdi pahalı aldığımı iptal ettirmek istiyorum nasıl yapcaaam

hesabım-siparişlerim bölümünden iptal etmek istediğin siparişin kodunu, trendyolun face sayfasına yaz,iptal etmek istiyorum de. ederler hemen

Bende 1 hırka bir çanta birde tunik aldım kargo parasıyla birlikte 22 tl ödedim 3 farklı hesaptan 2 hesaba davet yolladım 10ar tl de ordan geldi ama 1 ay sonra kullanabilicem.. başım döndü yaa
Canım gelen o 10 tl lik çekleri birleştirip kullanbiliyormuyuz acaba?
Çeki kullanman için 19.90 olması lazım alt limit kargoyu biz ödüyoruz sen nasıl dahil ettin??
ben unnadonunda kaliteli bi site olduğunu düşünüyorum geçen sene üye olmuştum hep markalı ürünler oluyo ordada..sanal kart ii fikir yinede bende arastırıyım bi

evet..

unnado olayı ne kızlar kargo ödüyomuyuz bundada biri davet yollasın ayrıca boşa gitmesin

Çeki kullanman için 19.90 olması lazım alt limit kargoyu biz ödüyoruz sen nasıl dahil ettin??

ürünü aldım önce sonra adet kısmını 2 yaptım ödeme sayfasından çeki girdim.toplamdan düştü.geri gittim adet kısmını 1 yaptım.sonra tekrara ödeme sayfasına geldim..aldım..Böyle oldu..

hesabım-siparişlerim bölümünden iptal etmek istediğin siparişin kodunu, trendyolun face sayfasına yaz,iptal etmek istiyorum de. ederler hemen

saol canım mail gönder demişler gönderdim inşallah hemen iptal olur

bide para iadesi hemen mi oluyo bu durumda yoksa gecikiyo mu canım:26:

kodu küçük harfle mi büyük harfle mi yazdınız?
kod girmeyi unuttuğumu iptal ettiler de diğeri duruyor hala

bende unuttum kod girmeyi canım yaa hemen mi iptal ettiler para iadesi hemen oluyo mu ve iptal ettiklerini trendden hesabından görebiliyormusun çok soru sordum kusura bakma

Kızlarrrrrrrrrrr ben geldim :)

Eve 18,15 de gelmiştim , annem internette bişi yapmış bende inanmamıştım cidden yaptı mı diye pc yi açıp geçmişe bakayım diye açtım pc yi , daha kabanımı atkımı çıkartmadan Neyse ona baktım ettim sonra bizim face deki KK grubuna bi bakayım dedim açmışken , birde ne göreyim !

Dün gece deliler gibi beklediğimiz sayfalarını işgal ettiğimiz trendyol gelmiş ama benim sadece 45 dakikam varrrrrr

Apar topar soyunup , nasıl baktım tüm butiklere bilmiyorum , 18,59 da son alışverişimi yaptım

Zamanım olsa vardı daha alcaklarım ama , 4 şeycik alabildim artık napalım

4 ünüde farklı hesaptan yaptım ve kendi hesabımada 40 lira çek kazandırdım bu arada tabi

İşte fotoları ;

1. Bluz 4,90
2. Tayt 6,90
3. Bilezikler 4,90
4. Erkek kazağı 4,90

Resimin üstüne tıklayıp , büyük halini görebilirsiniz...

Ayrıca geçen haftaki kampanyadan gelen tunik ve kazağımda işte burda , ama ben avon ürünleri veren butikten mi almıştım işte onu hatırlamıyorum :26:

Ve son olarak coşkuncuğum benimde siparişlerimi yollamış saolsun
Sucuk salak jambon ve pastırma , sucuk hariç diğerlerini yedim ve beğendim. Sucuğuda sabah yerim artık , eminim oda güzeldir...

Ayrıca bugün alışveriş merkezinde mat oje gördüm , daha dün manikür yaptırdığım için ojelerimi bozmak istemedim ve benimkine dedimki , sürüverelim bakalım nasılmış rengi matlığı falan , cidden alcaktım çünkü öylesine değildi , neyse bu istemedi sürdürtmedi , nolcaktı ki hemencik silince çıkcaktı , bende üzüldüm süremedim deneyemedim tabi ojeyide alamadııııııııııııım içimde kaldı

arkadaşlar hero baby e üye olduktan kaç gün sonra geliyor.ben üye olalı 10 günü geçti hala gelmedi

yasminnn kuzumm sen sevindim trendyolu yakalamana güle güle giy afferim sana hem de çek kazanmışsın tıpkı benim gibi :))
sucuk salamını vs... afiyetle ye inşallah
oje sürmeyen seninki ni de amannn boşver hiç takma

arkadaşlar hero baby e üye olduktan kaç gün sonra geliyor.ben üye olalı 10 günü geçti hala gelmedi

herobaby yaklaşık 2 ay sonra geldi bana

ayrıca milupaya mail attmıştım ürünlerimi göndermediniz diye onlar da 15-20 güne göndereceğiz demişler .milupaya üye olmadıysan oraya da katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…