kontesss bana acil yardım ben unuttum acele ile kodu girmeyi
aynı üründen 2 kere aldım 2. yi indirimli aldım 1. yi iptal ederim diye
şimdi pahalı aldığımı iptal ettirmek istiyorum nasıl yapcaaam
Canım gelen o 10 tl lik çekleri birleştirip kullanbiliyormuyuz acaba?Bende 1 hırka bir çanta birde tunik aldım kargo parasıyla birlikte 22 tl ödedim3 farklı hesaptan 2 hesaba davet yolladım 10ar tl de ordan geldi ama 1 ay sonra kullanabilicem.. başım döndü yaa
Çeki kullanman için 19.90 olması lazım alt limit kargoyu biz ödüyoruz sen nasıl dahil ettin??Kızlar bana bakınnnBen şimdi trendyoldan bi güzel alışverişimi yapıyorum .Aynı üründen ik ytane aldım neyse ödeme bölümüne geldim.Çeki girdim sonra vazgeçtim bi üründen onu iptal ettim tekrar ödeme bölümüne geldim .Aldığım ürün 16.90 dı +4.90 kargo 21.80 ben 1.80 ödedim..
ben unnadonunda kaliteli bi site olduğunu düşünüyorum geçen sene üye olmuştum hep markalı ürünler oluyo ordada..sanal kart ii fikir yinede bende arastırıyım bi
hesabım-siparişlerim bölümünden iptal etmek istediğin siparişin kodunu, trendyolun face sayfasına yaz,iptal etmek istiyorum de. ederler hemen
kodu küçük harfle mi büyük harfle mi yazdınız?
kod girmeyi unuttuğumu iptal ettiler de diğeri duruyor hala
üye olduktan sonra 10 tl çek geliyor ben dün üye oldum bugün gelmiş 10 tl
kkoras canım özeline bi bakar mısın
arkadaşlar hero baby e üye olduktan kaç gün sonra geliyor.ben üye olalı 10 günü geçti hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?