yasminnn kuzumm sen sevindim trendyolu yakalamana güle güle giy afferim sana hem de çek kazanmışsın tıpkı benim gibi :))
sucuk salamını vs... afiyetle ye inşallah
oje sürmeyen seninki ni de amannn boşver hiç takma
Saol canım benim , sanada aferimAkıllı kızlarız hihiiii :)
O oje sürmesin ama ben ona kazak alayım oh ne ala memleket valla
cnm var ya hep aklımdaydın telini bilsem arıycaktım ianan haber vermek için girmediğini anladım çünkü yoktun bugün
Tutar Açıklama Durum
10 TL
Davet Et! Kampanyası
19.01.2012 - 28.01.2012
Kullanılabilinir.
unnado dabu vardı ne demek bu kızlar bu siteyle ilgili aydınlatırmısınız beni
Kiehl's 'tan ''Cilt konsültasyonu ve ikonik vücut bakım kremi'' kazananlar belli oldu!
19 Ocak 2012 Perşembe, 10:18 tarihinde MyForum tarafından eklendi
Sorduğumuz soruya doğru cevap vererek Kiehl's 'tan ''Cilt konsültasyonu ve ikonik vücut bakım kremi'' kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz!
Semra Menderes
Esra Hosgor
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Gamze Akkurt
Şebnem Sapan
Büşra Güney
Fatma Kaya
Seval Kılıç
Ayşegül Yayla
Cemile Karabulut
Reyhan Canan Keleş
Gamze Haseki
Meryem Korkmaz
Nurcan Uyaver
Arife Kanar
Meray Özkul
Semiha Çiftçi
Hilal Günaçar
Evrim Aheste
Ünzile Yusuf Hocaoğlu
huu huuuu , bizden insan dolu , sevindim çok
Ah canım ya çok düşüncelisin çok teşekkür ederim bunu söylemiş olman bile yeter inan ki ;
Evde değildim , iyi bari yetişmişim sevindim :)
Sende kaptıklarını güle güle kullan iyi günlerde inşşşşş
Kızlarrrrrrrrrrr ben geldim :)
Eve 18,15 de gelmiştim , annem internette bişi yapmış bende inanmamıştım cidden yaptı mı diye pc yi açıp geçmişe bakayım diye açtım pc yi , daha kabanımı atkımı çıkartmadanNeyse ona baktım ettim sonra bizim face deki KK grubuna bi bakayım dedim açmışken , birde ne göreyim !
Dün gece deliler gibi beklediğimiz sayfalarını işgal ettiğimiz trendyol gelmiş ama benim sadece 45 dakikam varrrrrr
Apar topar soyunup , nasıl baktım tüm butiklere bilmiyorum , 18,59 da son alışverişimi yaptım
Zamanım olsa vardı daha alcaklarım ama , 4 şeycik alabildim artık napalım
4 ünüde farklı hesaptan yaptım ve kendi hesabımada 40 lira çek kazandırdım bu arada tabi
İşte fotoları ;
1. Bluz 4,90
2. Tayt 6,90
3. Bilezikler 4,90
4. Erkek kazağı 4,90
Resimin üstüne tıklayıp , büyük halini görebilirsiniz...
Eki Görüntüle 330129
Ayrıca geçen haftaki kampanyadan gelen tunik ve kazağımda işte burda , ama ben avon ürünleri veren butikten mi almıştım işte onu hatırlamıyorum :26:
Eki Görüntüle 330133
Yok canım banada geldi hediye olarak koymuşlar sanırım..
Ve son olarak coşkuncuğum benimde siparişlerimi yollamış saolsun
Sucuk salak jambon ve pastırma , sucuk hariç diğerlerini yedim ve beğendim. Sucuğuda sabah yerim artık , eminim oda güzeldir...
Eki Görüntüle 330135
Ayrıca bugün alışveriş merkezinde mat oje gördüm , daha dün manikür yaptırdığım için ojelerimi bozmak istemedim ve benimkine dedimki , sürüverelim bakalım nasılmış rengi matlığı falan , cidden alcaktım çünkü öylesine değildi , neyse bu istemedi sürdürtmedi , nolcaktı ki hemencik silince çıkcaktı , bende üzüldüm süremedim deneyemedim tabi ojeyide alamadııııııııııııım içimde kaldı
Ala ala iyiymiş walla bizde deneyelim barii.Çeki kullanman için 19.90 olması lazım alt limit kargoyu biz ödüyoruz sen nasıl dahil ettin??
ürünü aldım önce sonra adet kısmını 2 yaptım ödeme sayfasından çeki girdim.toplamdan düştü.geri gittim adet kısmını 1 yaptım.sonra tekrara ödeme sayfasına geldim..aldım..Böyle oldu..
saol canım mail gönder demişler gönderdim inşallah hemen iptal olur
bide para iadesi hemen mi oluyo bu durumda yoksa gecikiyo mu canım:26:
Kiehl's 'tan ''Cilt konsültasyonu ve ikonik vücut bakım kremi'' kazananlar belli oldu!
Sorduğumuz soruya doğru cevap vererek Kiehl's 'tan ''Cilt konsültasyonu ve ikonik vücut bakım kremi'' kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz!
Semra Menderes
Esra Hosgor
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Gamze Akkurt
Şebnem Sapan
Büşra Güney
Fatma Kaya
Seval Kılıç
Ayşegül Yayla
Cemile Karabulut
Reyhan Canan Keleş
Gamze Haseki
Meryem Korkmaz
Nurcan Uyaver
Arife Kanar
Meray Özkul
Semiha Çiftçi
Hilal Günaçar
Evrim Aheste
Ünzile Yusuf Hocaoğlu
ben yokum ama arife kazanmış elinden su içicem valla azcık şans bana da bulaşsın
1ay içinde extrene yansır
Semra Menderes
Esra Hosgor
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Gamze Akkurt
Şebnem Sapan
Büşra Güney
Fatma Kaya
Seval Kılıç
Ayşegül Yayla
Cemile Karabulut
Reyhan Canan Keleş
Gamze Haseki
Meryem Korkmaz
Nurcan Uyaver
Arife Kanar
Meray Özkul
Semiha Çiftçi
Hilal Günaçar
Evrim Aheste
Ünzile Yusuf Hocaoğlu
trendyoldan faydalanamayn tek ısım benmıyım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?