Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım ne kadarlık bi ürün aldın? Ben trendyolun sıfresınden 3lu bardak aldım kargoyu ek olarak gectım. Şimdi 2o tl cekım var kargo gecemeden bısey alamam mı?

güle güle giyin kızlar ayacıklarınıza

avonum geldi bugün sonunda narpost ilee

kızlar,şu unnadoya bulaşmiim dedim ama, bulaştım..
davet ettklerim sadece kabul edip üye olunca mı 10 tl veriyor, yoksa alışveriş yapınca mı 10 tl veriyor?

kızlar,şu unnadoya bulaşmiim dedim ama, bulaştım..
davet ettklerim sadece kabul edip üye olunca mı 10 tl veriyor, yoksa alışveriş yapınca mı 10 tl veriyor?

sen üye olunca sana 10 lira ;

davet ettiklerin üye olunca kendilerine 10 lira ; (o yüzden kendin bi sürü hesap açıp kendini davet et )

sonra davet ettiklerinde alışveriş yapınca sana gene 10 lira ...

sen üye olunca sana 10 lira ;

davet ettiklerin üye olunca kendilerine 10 lira ; (o yüzden kendin bi sürü hesap açıp kendini davet et )

sonra davet ettiklerinde alışveriş yapınca sana gene 10 lira ...

limango,trenyol vs.üyeliği gibi bir neviii

sağol şekerim
:13:

kızlar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com da bi çekiliş var ama siteye üyelik istiyor

Bu ayın sorusuna doğru cevap veren her 500. kişiye Mücevher Kutusu Goldstore’den hediye.

Soru:
Altında 24 Ayar kaç milyeme denk gelmektedir?

Cevap:

A) 333 Milyem
B) 585 Milyem
C) 1000 Milyem
D) 916 Milyem

peki kredi kartı şeysi nasıl yaa, güvenli mi acaba kızlar?..heryere yazıyoruz kk nosunu

site VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dye bi yer link verilmiyor yasak sanırım

kızlar unnadonun kart çekimlerini kontrol ettik sorun yok. neyse o nu çekmişler..
benimde 70 tl çekim var 20 gün sonra kullnılmak üzere:)

limango,trenyol vs.üyeliği gibi bir neviii

sağol şekerim
:13:

rica ederim cicim , ama o sitelerden farkı , buraya üye olunca hemencik 10 lira çek bi geliyor , bide mesela 5 liralık ürün alcan , 5 lirada kargo var oldu toplamda 10 lira , e 10 lira çekin vardı , kullan gitsin kaç gündür bu çekilde beleş alışveriş yapıyoruz

kredi kartı konusuna gelince bence güvenli ben 4 alışveriş yaptım bu siteden , ama tabi sen bilirsin genede

ohoooo dalinden yaptım bile canım..
kargo ücr.düşmesi tam süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…