Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

allah arrtısın yavrum.al benden de o kadar.millet apartmanda merak etmiş sorup duruyo bana.ne geliyo vere diye.

meraklı komşular işte

amin kuzum seninkileride arttırsın inşşşşşş , 2012 uğurlu geldi kızlar hepimize , çok güzel geçiyor maşallah desin bence herkes !

Şimdi gördüm mesajınızı , duruyorsa çok makbule geçer , twiterden katılmıştım ama çıkmadı bana. :)

Zarigan tekrar teşekkür ederim , bugün aradılar ve oğlumla Pazar günü müzikale gidiyoruz. Yarıyıl tatili için güzel bir hediye oldu. :118:

Son düzenleme:
kızlar ben bu kuponosferi anlamadıım bilen varsa indirim kodu nerde nasıl kullanılıyor açıklarsa sevinirim

kızlar ben bu kuponosferi anlamadıım bilen varsa indirim kodu nerde nasıl kullanılıyor açıklarsa sevinirim

canımmm onu bende bu gece buldum daha kullanmak nasip olmadı sanırım forumda kullanan da olmadı daha önce. internet alısverişi yapıp kampanya kodu girdigimiz gbi kodlar var elimizde.
deneyip ögrenmek lazım.

canımmm onu bende bu gece buldum daha kullanmak nasip olmadı sanırım forumda kullanan da olmadı daha önce. internet alısverişi yapıp kampanya kodu girdigimiz gbi kodlar var elimizde.
deneyip ögrenmek lazım.

canım bu kod sayfanın sağ üst köşesindeki kod mu başka mı

Zarigan tekrar teşekkür ederim , bugün aradılar ve oğlumla Pazar günü müzikale gidiyoruz. Yarıyıl tatili için güzel bir hediye oldu. :118:

rica ederim canım ne demek bende cumartesi gideceğim 2 şer kişilik 2 tane kazanmıştım kızlarım için güzel bir gün olacak iyi eğlenceler.

kızlar benim geçen yıldan unnado üyeliğim vardı ondan diğer maillerimize davet gönderdim bir sürü şey aldım 50 tl de çekim oldu duyuranı çok çok öpüyorummmmm

UNO
‎12-17 Ocak tarihleri arasında sorularımıza doğru yanıt vererek Mickey’in Çılgın Yolculuğu’na davetiye kazananlar belli oldu. İsmin listede yoksa vazgeçme, kazanma fırsatın devam ediyor! Her gün soruları yanıtla, davetiye için yeni bir fırsat yakala!

12-17 Ocak Kazananları

Zeliha Kurtuldu Arıgan
Soya Hgk
Özgül Güven
Adem Taşçı
Cengiz Çakır
Oğuz Kesen
Handan Kalkan

yupiiiiiiiiiiiiiii bundanda kazanmışım 2 tane biletim vardı 4 oldu inşallah aynı tarih ve saate ayarlatırım ailecek keyifle seyrederiz kızım çıldıracak sevinçtennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…