Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Trendyol beni bitirdi beynimi döndürüyor resmen saatlerce yapışıyorum pcye
7 hesaptan alışveriş yaptım
1tunik kendime 5 tl
1 pantolon kendime 5 tl
2 kazak eşime 20 tl
1 gömlek kardeşime 8 tl
1 tunik anneme 8 tl
1 kazak anneme 5 tl
gecen kampanyada da gözüm dönmüştü o zaman daha çok para harcadım ama bu sefer biraz dikkat ettim

YENİLİK MARKETİNDEN YENİ HEDİYE KAMPANYASI!!!!!
Evde eletrikli ev aleti kullanırken başınıza gelen bir olayı anlatın.
Hikayesini anlatanlar içinden yapacağımız çekilişte 1 adet Lüks Nail Art Seti , paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişte de 1 adet 3 oje nail art setimizi, beğenenler içinden de yapacağımız çekilişte 1 adet parlatıcılı Nail art setimizi hediye edeceğiz. Salı akşamına kadar süremiz var ...
yenilikmarketi.com - Duvar | Facebook

trendyol yüzünden neredeyse sinir hastası olacaktım
bir elbise aldım akşam kod girmeyi unutmuşum heyecandan
sonra kodu gireyim başka alayım dedim bu sefer de kodu girince ekle demeyi unutmuşum
durduk yere gitti mi 50 küsür tl :
destek@trendyol.com a hemen mail attım sağolsunlar ikisini de neden diye sormadan iptal ettiler,gelen mailde de kart çekilen tutarın 10 gün içinde geri yatırılacağı yazıyordu
3 farklı hesaptan bir tunik,bir erkek kazağı,bir de elbise aldım
neden bilmiyorum ama yeni msn adresleri açtım kendi ana hesabımdan davet gönderdim açtığım mail adreslerine ama mailler gelmedi bir türlü.
3 parçayla yetindim buna da şükür
unnado çılgınlığına ben de katıldım meraktan valla
iki farklı hesaptan alışveriş yaptım
dalin yumuşatıcılar bitmedi daha

ay aferim iyiki az harcamışsın çokunu düşünemiyorum

şaka bi yana , iyi günlerde kullan inş canım hepsini

:):) geçen seferki kampanyada 170 tl harcamıştım şimdiki ona göre çok iyi kociş beni öldürecek daha kampanya kupon falan vermesinlerrr...çok teşekkürler bu arada:)

aboooo

ucuza alıp alıp ticaretine başlasak mı ne

kıyafet olunca belki güvenemezler de

unnadonun yumuşatıcıları yok satar valla

Zarigan tebrik ederim , çok şanslıymışsın. Ben denemeye devam ediyorum , umarım bana da çıkar . :)

Kızlar yardım istiyorum. Bir blogun çekilişine katılmak istiyorum ilk defa. İstenilenleri yaptım , şimdi yorum yazarak bildirmem gerekiyor. Yorumumu yazdım , altında " yorumlama biçimi" diye bir yer var , karşısında profil seçin yazmış seçim yapmam gerekiyor ama seçenekler "google hesabı" " Live Journal".... falan var . Ne yapacağım ben ????

canım çok sağol en çok gitmeyi istediğim gösteriydi geçen yılda bilet aldık sonra hürriyet çocuk yarışma yapmıştı ordan kazanmışız gösteri günü parayla aldığım biletleri bir arkadaşa sattım öyle gittim bu yılda böyle oldu çok mutluyum içimde kazanacağıma dair bir his vardı allaha şükür kazandım.

sorduğun soruya gelince bende o olayı çözemediğim için blog çekilişlerine katılmıyorum çünkü bilmiyorum ne olduğunu.

uykum yok , otursamda otururum aslında ama vicdanım uyuuuuu uyuuuuuuu diye alttan alttan sesleniyor

iyi geceler kızlar , sabah görüşrüz

kartım öde öde bitmiyo ,limangonun trendyolun kıytırık kargo ücretleri,yine bu sitelerin ıvır zıvır artı rakamları..
bi de ürün parasını verip alsak, noolur kimbilir..kart batağına saplancam yakında

kartopu gibi gittikçe büyüyor..:26:şimdi de unnadoya bulaştım, allahtan kargosu yok..

kızlar dün gittim 5 erli paketlerden 3 adet kabartma tozu vanilin aldım 3 tane çekiliş hakkım oldu şimdi başvuru yapıcam onun çekilişine

Unnadoyu kim kuruttu yaaa:)
alacak hiçbişey bırakmamışsınız..kimi sepette yazıyor boşaltın sepetleri çabuk

kızlar birii unnado daveti gonderse bana da bosa gitmese 10 tl.. onun olsa..

buarada karaca kodu bulan var mı?

More vizyon | Facebook

More vizyon
Bu ürün resmini arkadaşlarıyla paylaşan bir kişiye,
bu ürün Tuğba Collection dan hediye
son tarih :

21-01-2012 cumartesi saat 17: 00

şimdi unnadoya uçuyorummmmmmm

unnado sadece 9.90 tl öde 30 gün boyunca kargo ücreti ödeme diye kampanya çıkarmışşşş

Unnado'dakiler hemen tüketmişler yaa. Sepette olanlarda boşaltsın yahu almıcaksa :26:

Ağız Mendillerinden alıcam sepette diyor uf!!

Son düzenleme:
unnado sadece 9.90 tl öde 30 gün boyunca kargo ücreti ödeme diye kampanya çıkarmışşşş

aslında çok mantıklı canım,çek biriken hesabımız için bunu yaparsak çok iyi olur diye düşünüyorum her alışverişte 5 lira verceğimize 2 kargo vermiş gibi oluruz 9.90 a diğerleri cebimize kalır

0.01 TL'ye 2 tane eldiven aldım
İlla alışveriş 10'tl ye tamamlanması gerekmiyor. Benim 3.80 tuttu. 10 tl'lik çeki kullandım. 0.01 TL kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…