Trendyol beni bitirdi beynimi döndürüyor resmen saatlerce yapışıyorum pcye
7 hesaptan alışveriş yaptım
1tunik kendime 5 tl
1 pantolon kendime 5 tl
2 kazak eşime 20 tl
1 gömlek kardeşime 8 tl
1 tunik anneme 8 tl
1 kazak anneme 5 tl
gecen kampanyada da gözüm dönmüştü o zaman daha çok para harcadım ama bu sefer biraz dikkat ettim
ay aferim iyiki az harcamışsın çokunu düşünemiyorum
şaka bi yana , iyi günlerde kullan inş canım hepsini
:):) geçen seferki kampanyada 170 tl harcamıştım şimdiki ona göre çok iyi kociş beni öldürecek daha kampanya kupon falan vermesinlerrr...çok teşekkürler bu arada:)
aboooo
ucuza alıp alıp ticaretine başlasak mı ne
kıyafet olunca belki güvenemezler de
unnadonun yumuşatıcıları yok satar valla
Zarigan tebrik ederim , çok şanslıymışsın. Ben denemeye devam ediyorum , umarım bana da çıkar . :)
Kızlar yardım istiyorum. Bir blogun çekilişine katılmak istiyorum ilk defa. İstenilenleri yaptım , şimdi yorum yazarak bildirmem gerekiyor. Yorumumu yazdım , altında " yorumlama biçimi" diye bir yer var , karşısında profil seçin yazmış seçim yapmam gerekiyor ama seçenekler "google hesabı" " Live Journal".... falan var . Ne yapacağım ben ????
More vizyon | Facebook
More vizyon
Bu ürün resmini arkadaşlarıyla paylaşan bir kişiye,
bu ürün Tuğba Collection dan hediye
son tarih :
21-01-2012 cumartesi saat 17: 00
YENİLİK MARKETİNDEN YENİ HEDİYE KAMPANYASI!!!!!
Evde eletrikli ev aleti kullanırken başınıza gelen bir olayı anlatın.
Hikayesini anlatanlar içinden yapacağımız çekilişte 1 adet Lüks Nail Art Seti , paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişte de 1 adet 3 oje nail art setimizi, beğenenler içinden de yapacağımız çekilişte 1 adet parlatıcılı Nail art setimizi hediye edeceğiz. Salı akşamına kadar süremiz var ...
yenilikmarketi.com - Duvar | Facebook
unnado sadece 9.90 tl öde 30 gün boyunca kargo ücreti ödeme diye kampanya çıkarmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?