Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ana hesabımızda olan çeklerimizin günü gelmeden o 30 gün bitmemesi lazım işte cnm

teşekkürler kabul ettim ilk alışverişimde güle güle kullan 10 tl. yi

Ben teşekkür ederim.

Aslında kızlar şu Unnado'dan okadar ucuza şeyler alıyoruz ki.. Dışarıda 5 tl ye alcağımız şeyi burda 50 kuruşa falan alıyoruz. Buradan alıp alıp üstüne baya kar koyarak çevrene satıcaksın. Gerçekten cok kazançlı bi iş olur

Son düzenleme:
kızlar birdaha ki kampanyada açılcak dükkan 23 ocakmış...
bu her üye olana çek olayıda 23ü sonn ben biraz ana hesabımda çek biriktircem...

kızlar birdaha ki kampanyada açılcak dükkan 23 ocakmış...
bu her üye olana çek olayıda 23ü sonn ben biraz ana hesabımda çek biriktircem...

çekler geç yükleniyor ya bende isim-adres aynı olunca iptal ederler mi?yada anladıklarında yasal birşey uygulanabilir mi diye korkuyorum????

çekler geç yükleniyor ya bende isim-adres aynı olunca iptal ederler mi?yada anladıklarında yasal birşey uygulanabilir mi diye korkuyorum????

10 15 dkka arası yükleniyor..
5 hebapla alışveriş yaptım unnadodan 5 indede adres ev ve iş adresi
adlar da eşimin ve benim adım...

zaten kampanya yapmışlar ne olcakkiii böyle olacağını tahmin ediyorlardır ztennn...
alışveriş yapıyoruz işte bizde

bizimde öyle eşimin ve benim üstüme adresler..geç yükleniyor derken 21 gün sonra kullanılıyor ya onu kastetmiştim bide ne biliyim böyle bedava bedava alıyoruz ya umarım bir sorun çıkarmazlar..

geçen bir arkadaş 90 tlden başka yüklenmedi çek diyordu
yani 9 hesaptan sonra
50 tl çekim oldu bugün onu deneyeceğim msn adresleri açıp 23 üne kadar yeni kampanya yokmuş nasılolsa bende dalini dizicem eve :))
az öncede aldım bir yumuoşcuk daha :)

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bu unnado yu anlamadım ben 4 arkadasımıda davet ettım kabul ettıler ama ındırım cekı sadece 10 tl gozuktu onuda kullandım e dıgerlerı nerde? nerde yanlıs yapıyorum ben

gunaydın kızlar bu unnado yu anlamadım ben 4 arkadasımıda davet ettım kabul ettıler ama ındırım cekı sadece 10 tl gozuktu onuda kullandım e dıgerlerı nerde? nerde yanlıs yapıyorum ben

canım alışveriş yapacklar o zmn sana 10 tl gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…