Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kızlar nerdeyse hepiniz yazmışsınız..pek konuşamıyorum iş nedeniyle ama hepinizin sevincine (siz bilmesenizde) katılıyorum ve hepiniz seviyorum.

ToyzzShop
Herkese günaydın. Bugün tüm ebeveynlerin de en az çocuklar kadar heyecanlı olduğu “karne günü”.
Bu nedenle daha çok çocuğu sevindirmek için bu son yarışmamızda hediye sayımızı 10’a çıkartıyoruz. Katılımlarınızı, paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Karnenin yanında başarılı öğrencilere verilen, karne öncesi her öğretmene ayrı ayrı “öğretmenim 1 puanla kaçırıyorum, siz 1 puan verirseniz alabileceğim” konuşmalarını yaptıran, alındığında çocukların ve ailelerinin çok sevindiği, bazılarının da “bir puanla kaçırdım, öğretmen hakkımı yedi” gibi cümlelerle kaçırdığına üzüldüğü iki belge vardır. Bu belgelerden birinin adı Teşekkür Belgesi’dir.
Bugünün sorusu: Bu başarı belgelerinden diğerinin adı nedir?

Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 3-37-100-158-232-318-410-503-612-799. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Hediye için çok seçenek var. Kazananlar bu üç oyuncaktan birini seçebilecek. (1:43 Ferrari Araba, Barbie Modern Prensesler, 25 cm.’lik Mickey Peluş ya da Bil Bakalım Kim? oyunu)

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile Ödüllü Sorular, yeni seri Ice Mint’le tekrar başlıyor! Sen de bu heyecanı yaşamak için hemen soruları cevapla, Arko Men’in yeni serisi Ice Mint Tıraş Setinden birini kazanma şansını yakala! Bugünün sorusu için; ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile Ödüllü Sorular | Facebook linkini tıkla. Bol şanslar!

gunaydınlar
hayırlı cmalar

kontesssssssssssssssssss,ben ayakkabı atoltesınden gecen ay kazanmıstım urunlerı hakıkı derı ayrıca maıle yazmıstım ıstedıgım ayakkanının hangısı oldugunu aynısını yolladılar
sende paylastıkları resımler ıcınden begen söle bana su ayakkabıyı yollayın lutfen dıye

unnado dan davetiye gönderinde bende üye olayım kızlar boşa gitmesin 10 tl ,10tl dir.

arkadaşalr çekim olduğu halde bakiyeden düşmüyor bu çıkıyor ekranda sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…