Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayakkabı atölyesi sayfası beni engellemiş sanırım mail gönderdim geldimi yazdım sadece inşallah dolandırıcı değildirler

beni engellememişler ki ben bi şey yazmamıştım,mailim geldii* den başka.
mail olarak cevap vermişlerdi dün bana, o yüzden işkillenmedim, bekleyelim bakalım.

çekirge sürüsü gibi herkes sormuş mailim geldi mi diye, adam sana patladı herhalde

ayakkabı atölyesi sayfası beni engellemiş sanırım mail gönderdim geldimi yazdım sadece inşallah dolandırıcı değildirler

arıfe faceye bak canımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar. biran için sayfayı bulamadım ve korktum kapattılar sandım valla

arıfe faceye bak canımmmmmmmmmmmmmmmm

canım farkettiysen bir kaç kişiye mailiniz gelmedi bize tekrar yollayın yazmış bende gidip gidmediğini bilmediğim için sordum gitmemiş de olabilirdi
sorar sormaz da sayfadan engellendim ve nezaketsizlikle itham edildim
hiç bir hakkı yok herkesi engellemiş

air birçok kişi yazıp sende yazmışn geldimi mail falan diye spam olarak sende patladı herhalde olay
ama çok saçma sonuçta kazanıyorsun ve soruyorsun

air birçok kişi yazıp sende yazmışn geldimi mail falan diye spam olarak sende patladı herhalde olay
ama çok saçma sonuçta kazanıyorsun ve soruyorsun

canım dediğim gibi işte soranlara mailiniz tarafımıza ulaşmadı tekrar yollayın yazmışbende ulaşmadı ise gönderirim tekrar mail dedim ve sordum

Casio Saat Türkiye
Pazartesi günü sürpiz yarışmamızla karşınızdayız...
Ödülümüz GLX-5600 B-8DR CASİO G-SHOCK ERKEK KOL SAATİ
Pazartesiyi bekleyin:)

Okuoku
Sevgili Okuoku severler,

Yeni yarışmamızın adı ‘’ŞİFRE BULMACA’’

okuoku.com ana sayfasında ki kitaplardan seçtiklerimizin içerisine 7 şifre koyduk. Bu şifreler ana sayfada bulunan herhangi bir kitabın arka kapak yazısının içerisinde gizlendi. Hangi kelimenin şifre olduğunu cümle düşüklüğünden anlayabilirsiniz. Cümleyi düşüren kelime gizlediğimiz şifredir.

Bu şifreleri birleştirip hangi kitabın içerisinde geçtiğini bilen kişiler arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye 50 TL değerinde hediye çeki armağan edilecektir.

Okuoku | Facebook

yarım saattir uğraşıyorum 1 tane bile şifre bulamadım

PopTakiP
Betül Demir İmzalı Albümü kazanmak ister misin ? Yapman gereken aşağıdaki resmi facebook profil sayfanda paylaşmak ve PopTakiP sayfasını beğenmek... Hemen şimdi katıl bu özel albümü kaçırma !!!

https://www.facebook.com/poptakipfan

21 Ocak 2012 Cumartesi, 12:41 tarihinde Tat Ketçap tarafından eklendi
Aşağıda ismi geçen kişilerin hediyelerini göndermemiz için tatketcapye@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçmesi gerekiyor. Hediyeler tüm adresler elimize ulaştıktan sonra gönderilecektir.

Hülya Akbay
Sibel Ceylan
Süheyla Dereboyu
N.D. Durmaz
Kemal Ebik
Yadigar Hazantekin
Hakan Ilgar
Nurcan Özdemir
Şengül Parlak
Sewtap Plttn
Gülşen Sevdi
Selda Tmzz
Çiğdem Yildiz Demiral
Ayşe Yorulmaz
Sewal Yüce
Çiğdem Yüzbaşıoğl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…