referans linki vermek yasak cnm
ayakkabı atölyesi sayfası beni engellemiş sanırımmail gönderdim geldimi yazdım sadece inşallah dolandırıcı değildirler
durduk yerde engellediler beni ne kadar saçma ilk defa görüyorum böyle bir şeyi de
söylediğim laf
mail gönderdim ulaştımı acaba
direk engellendim
başka hesaptan yazdım arkadaşım sayfaya yazamıyor neden diye hediyesi gönderilecektir yazmış sonra yazdım neden engellendi ahao hesabıda engellemiş
inşallah yollarlar hediyemi
Arife HAnim lütfen duvarımızda artık herhangi bir yorum
paylaşmayın ,hediyeniz adresinize
gonderilecektir iyi günlerde kullanın.
Original Message:
mailime geldibu insanlar ne kadar ön yargılı
inşallah böyle biriyle karşılaşmam bundan sonra:2: moralim alt üüst oldu durduk yerde
ayakkabı atölyesi sayfası beni engellemiş sanırımmail gönderdim geldimi yazdım sadece inşallah dolandırıcı değildirler
durduk yerde engellediler beni ne kadar saçma ilk defa görüyorum böyle bir şeyi de
söylediğim laf
mail gönderdim ulaştımı acaba
direk engellendim
başka hesaptan yazdım arkadaşım sayfaya yazamıyor neden diye hediyesi gönderilecektir yazmış sonra yazdım neden engellendi ahao hesabıda engellemiş
inşallah yollarlar hediyemi
Arife HAnim lütfen duvarımızda artık herhangi bir yorum
paylaşmayın ,hediyeniz adresinize
gonderilecektir iyi günlerde kullanın.
Original Message:
mailime geldibu insanlar ne kadar ön yargılı
inşallah böyle biriyle karşılaşmam bundan sonra:2: moralim alt üüst oldu durduk yerde
arıfe faceye bak canımmmmmmmmmmmmmmmm
beni engellememişler ki ben bi şey yazmamıştım,mailim geldii* den başka.
mail olarak cevap vermişlerdi dün bana, o yüzden işkillenmedim, bekleyelim bakalım.
çekirge sürüsü gibi herkes sormuş mailim geldi mi diye, adam sana patladı herhalde
günaydın kızlar. biran için sayfayı bulamadım ve korktum kapattılar sandım valla
merhabaa ben de yeni aranıza katıldım :))
air birçok kişi yazıp sende yazmışn geldimi mail falan diye spam olarak sende patladı herhalde olay
ama çok saçma sonuçta kazanıyorsun ve soruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?