Biaile
BiAile & Toyzz Shop hediye yağmuru: Hello Kitty!
BiAile takipçilerine bu aya özel 4 adet hello kitty oyuncağı veriyor!
Katılmak için tek yapmanız gereken, info@biaile.com adresine adınız, soyadınız, telefon numaranız ve adresinizi göndermek.
BiBebek Aile Kulübü - Duvar | Facebook
merhabaa ben de yeni aranıza katıldım :))
günaydınn kızlarrr
pandadan güya 1 koli dondurma kazanmıştım sonra geçen hafta içi mail atmışlar yok lokasyona göre ayıcık gönderilebilri diye ve sonuç panda ayıcık geldi şaka gibi yanii ben ankaranın merkezinde oturyorum bana göndermezse kime gönderecek hem bu havada dondurma erimez ki yuh dedim utanmadan bi de fotoğraf çekelim dediler eşime ayyy iyi ki ben açmadım kapıyı yoksa hareket çekerdim onlara ayyy sinirim bozuldu keşke hiç kazanmasaydım bugüne kadar en doğru firma coşkuncuğum çıktı ....
günaydınn kızlarrr
pandadan güya 1 koli dondurma kazanmıştım sonra geçen hafta içi mail atmışlar yok lokasyona göre ayıcık gönderilebilri diye ve sonuç panda ayıcık geldi şaka gibi yanii ben ankaranın merkezinde oturyorum bana göndermezse kime gönderecek hem bu havada dondurma erimez ki yuh dedim utanmadan bi de fotoğraf çekelim dediler eşime ayyy iyi ki ben açmadım kapıyı yoksa hareket çekerdim onlara ayyy sinirim bozuldu keşke hiç kazanmasaydım bugüne kadar en doğru firma coşkuncuğum çıktı ....
ay kurye geldi heycanlandım ama kredi kartım gelmiş pehhh
kızlar yenilik marketinde kargo parası alıcıya aitmiş..
boş yere plastiğe para vermeyin bence.çünkü türkiye'de bunların orjinalleri yokmuş..
yine de siz bilirsiniz tabi
kargonun alıcıya ait olduğunu nasıl öğrendiniz? ben de şimdi mail attım bize mi ait diye bakalım ona göre ben de karar vericem
Arby's Türkiye - Arby's Peşinde | Facebook
Le Meridien Istanbul Etiler - Lokanta, Otel - İstanbul | Facebook
kargonun alıcıya ait olduğunu nasıl öğrendiniz? ben de şimdi mail attım bize mi ait diye bakalım ona göre ben de karar vericem
Arby's Türkiye - Arby's Peşinde | Facebook
Le Meridien Istanbul Etiler - Lokanta, Otel - İstanbul | Facebook
Yenilik Marketi'nden Hediye kazanma fırsatı!
Üye olan her 10. üyemize bir adet Power Energy Güç ve Denge Bilekliği hediye!
Lütfen üyelik bilgilerinizi kontrol ediniz. Hediye Bilekliğiniz için sizinle bu bilgilerle iletişime geçeceğiz.
Kullanıcı bilgilerinizi çeşitli şekillerde birkaç kez girilmesi durumunda ilk kaydınız esas alınacaktır. Bu nedenle lütfen farklı blgilerle aynı kişiye ait mail açmayınız.
Kargo ücreti 3.80 TL olup kazanana aittir.
burdan cnm
3.80 çok değilmiş normal fiyatları 25 tl falan civ. peki aramızdanan aranan oldu mu?
3.80 çok değilmiş normal fiyatları 25 tl falan civ. peki aramızdanan aranan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?