çoşkun etten kolim geldi gerçekten çok özenliydi. Eki Görüntüle 331026
Gladeden kazananlar hediyeniz geldimi acaba..
sucukları afiyetle ye de,kıııımızı taafancık daha cücelmiş..
afiyet olsun :) ya ben bu çoşkun eti nasıl kaçırdım ya
Kızlar bu indirim çeklerini trendyoldan ya da ne biliyim hediyeleri nereden kazanıyorsunuz hiçbirşey bilmiyorum da
hakkaten çok özenlilerdi ben bu kadarını beklemiyodum siparişimden fazlasını göndermişler sağolsunlar belki bi daha yaparlar benhaber veririrm hemen
tatlım hftanın bir günü tv kampanyası diye bişey oluyomuş şifre veriliyo alışverişini yapıyosun snratv kampanyasının şifresini giriyosun aldığın ürünlerinfiyatından 20 tl otomatik olarak düşüyo ben sadece kargosunu ödeyerek üç şey aldım başka hesaplardan aldım kendi hesabımada 30 tl kazandırdım ayrıca
off süpermiş ama ben hiç denk gelmedim tv şifresine felanTrendyol için mi bu canım siparişi internet üzerinden veriyoruz di mi. Tv şifresinin belli bi zaman dilimi felan var mı ki:26:
acun'un programlarında oluyor bana herşey yakışır 'da oluyor sen her gü buraya bak mutlaka rastlarsın trendyol için oluyor sen normal siparişini veriyorsun ödeme bölümüne gelince hediye çeki ekle kısmı var ordan tv kampanyasını seçiyorsun tv de ki şifreyi kutucuğa yazıyorsun 20 tl düşüyor hemen üstünü ya da kargoyu ödüyorsun.ama çekler süreli oluyor mesela en son perşembe günü 2 de falan çıktı tvde 19.00a kadar geçerliydi..
Çoook teşekkür ederiiiiim inş denk gelirim çook mutlu oldumm :124:
Dermoda Dermokozmetik
HEDİYE ZAMANI !
Değerli Ziyaretçilerimiz,
DERMODA DERMOKOZMETİK için sloganlar üretip BU FOTOĞRAFIN altında paylaşan yada video çekip sayfamızda paylaşan kişilere hediyelerimiz olacak.
HEDİYELERİMİZ : Slogan paylaşan ve beğenilen 1 kişi 3 ADET (75 TL DEĞERİNDE) ANTISTAX SELÜLİT JELİ, Cıngıl videosunu paylaşan 1 kişi 6 ADET (150 TL DEĞERİNDE) ANTISTAX SELÜLİT JELİ kazanmaya hak sahibi olacaktır.
Yapmanız gereken çok basit! BU FOTOĞRAF altında sloganınızı veya CINGIL halinede videonuzu sayfamızda paylaşın beğenimize sunun . 30 Ocak 2012 günü 19:00 'a kadar katılabilirsiniz. Hediye çekilişimizin sonucu 31 Ocak 2012 günü açıklanacaktır.
Göstermiş olduğunuz ilgi ve bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Dermoda Dermokozmetik Ürünleri
1675 Sok. No:114/1-A Karşıyaka - İZMİR / TÜRKİYE
Telefon : 0232 364 11 79
Fax : 0232 382 71 13
Dermoda Dermokozmetik Ürünleri
Kızlar bu arada trendyolda arkadaşını davet et 10 tl kazan diyor haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?