Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

o yazıyor çoğu sitede ama davet ettiğin kişinin alışveriş yapması lazım 10 tl gelmesi için. hepsinde böyle bir tek unnado da davet ettiğin kişiye 10 tl sana da onun alışverişinden 10 tl geliyordu.

açıklama için çok saol ttlımm

o yazıyor çoğu sitede ama davet ettiğin kişinin alışveriş yapması lazım 10 tl gelmesi için. hepsinde böyle bir tek unnado da davet ettiğin kişiye 10 tl sana da onun alışverişinden 10 tl geliyordu.

trendyol kampanyasında kendin başka mail adresleri al kendi trendyol hesabından davet gönder snra kampanyadan yararlan alışveriş yap orjinal hesabına kazandır ben üç hesaptan alışveriş yaptım orjinal hesabımda 30 tl birikti

Vallahi süper fikirrrrr

kızlarrr

ismi yasahhlı bebek sitesi artık çek vermiyor adamlar duyuruyu bile kaldırmışlar talan ettik orayı da kargoları hazırlarken dikkatlerini çektik herhalde kampanya bitiminden 3 gün önce çek işi sonlandı.

onu ben de yapıyorum canımcım ama yine de sonuçta alışveriş yapmak gerekiyor

facebookta sordum ben 23 üne kadar devam edicek diyorlar ama benimde bir arkadaşım dün üye olmuştu gelmemiş çeki mail attık bakalım cevap gelirse yazarım

kızlar clear mende topu ve şampuanı gelmeyen var mı? benimki hala gelmedi cevapta vermiyorlar artık

onu ben de yapıyorum canımcım ama yine de sonuçta alışveriş yapmak gerekiyor

o hesaplardan alışveriş yaptım kendi hesabımdanhiç yapmadım valla bi daha olsun gene aynı şeyi yapıcm hesabımda biriksinde de daha güzel şeyler aliim

amaaaannnn...

fakat biz de çok fenayız ...
heryeri sıfırlıyoruz..

ya kızlar bu blog kampanyaları gerçekten kazandırıyor mu??:44:

ya kızlar bu blog kampanyaları gerçekten kazandırıyor mu??:44:

ben hiç anlamıyorum o işi bi kaç yerin hediyesine bakındım kullanılmış ürünleri hediye veriyordu hem de kozmetik ıyyykkk yaniii bana göre değil bu işin ustası zannımca kkontess o seni aydınlatır

Trendyoldan bugün çek verirler mi acaba kızlar showda Yeteneksizsiniz Türkiye var ayyy coşkundan benimde hediyem geldi harika lezzeti yaaa valla sipariş etmeyi düşünürüm yani o derece acaba kargocu ne der onu bile getirdiğinde laf söyledi abla bir ayağımız hep burada diyip duruyor geldiğinde sanki çok geliyormuş gibi yurtiçi hem hediyelerimi hem avon siparişlerimi hem de trendyol siparişlerimi getiriyor sesini çıkarmıyor arasa ne oluyorsa :88: :104: :126:

Muya
‎20 OCAK 2012 Cuma günü oynanan MP Antalyaspor - Beşiktaş maç skorunu doğru tahmin eden ilk 10 kişi ;

Mehtap Karay beşiktaş 2 antalya 1 Perşembe, 16:46
Aysel Çınar bkj 2- a spor 1 Perşembe, 16:46
Reyhan Altan beşiktaş 2-1 antalya Perşembe, 16:47
Özgür Köse beşiktaş 2 antalya : 1 Perşembe, 16:47
Fidan Demir beşiktaş 2-1 antalya Perşembe, 16:47
Zeynep Eymen Ok beşiktaş 2-1 antalya Perşembe, 16:47
Fatma Vatansever Toka beşiktaş 2 antalya 1 Perşembe, 16:48
Yaşar Gündüz bjk 2 antalya1 Perşembe, 16:48
Necmiye Akgüller bjk.2-antalya.1 Perşembe, 16:48
Sevgi Içlek Erkut beşiktaş 2 antalya 1 Perşembe, 16:48

TEBRİKLER..!

Arkadaşlar iletişim bilgilerinizi, ayak numarası, bay/bayan ve teslim alacak kişinin ismiyle muya.online@gmail.com adresine göndermenizi rica ederiz.

oleyyyyyyyy bundanda kazanmışım şanslı günümdeyim bugunnnnnn yaşasınnnnnnn

glade
eti cin oyuncagı
arcelik
fa deo.set
blade deo.set
süper fresh
benim o
baska varmı unuttugum onuda bilmiom ama bende bunları bekliom ses soluk yok bakalım simdilik kızlar

arkadaşlar ya bu aralar şansım biraz hareketlendi dedim ama yanlış oldu.coşkun etden annem adına kazandım hediyem de geldi ama benim siparişimden başka ürünler vardı kolide.dün de aradılar özür dileriz bu seferlik kabul edin lütfen işl yarışmamızdı diye. neyse dedim artık bizde bunları yeriz dedim. bu arada yeni yarışmalar da yapacaklarmış.
perşembe günü trendyol çeki ile eşime güzel bir sweat tshirt almıştım bugün de o geldi ancak ben L beden istedim onlar XXL beden yollamış. eşimden 2 tane giriyo içine. haber verdim geri iade yapıcam bakalım L bedenini yollayacaklar mı.
of ya şanslımıyım değilmiyim bilemedim valla

glade
eti cin oyuncagı
arcelik
fa deo.set
blade deo.set
süper fresh
benim o
baska varmı unuttugum onuda bilmiom ama bende bunları bekliom ses soluk yok bakalım simdilik kızlar

beklediklerin inşallah gelir sağ salim:) bi şey dikkatimi çekti fa deo set hani hepimiz oynamıştık ta fos çıkmıştı o hediyeyi mi farklı bi yerden mi kazandın ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…