Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Farkındayım Değiştim

Karne hediyesi olarak bir kişiye çift kişilik Disney Live! Mickey’in Çılgın Yolculuğu'na biletix'den bilet kazanmak isteyen takipçilerimizin yapması gerekenler çok basit sayfamızı beğenip bu gönderiyi paylaşıp,paylaşım yaptıkları facebook profil linklerini,ikamet ettiğiniz İl ile birlikte farkindayimdegistim@ilkposta.c​om adresine mail atmanız yeterlidir. Kazanan takipçimiz 25 ocak çarşamba günü açıklanacaktır.Unutmayın daha fazla paylaşım daha fazla hediye :)) tüm takipçilerimize sevgilerle :))

Ay bu pandadan dondurma bende kazandım ama foto falan çekmeseler bari :26:
çok zorlarlarsa oğlanın fotosunu çektiririm ama aksilik olurya oğlanda uyuyor olursa onlar geldiğinde

tv kampanyası hakkında soru soranlar oluyordu
kendi duvarlarında şöyle bir yazı gördüm, paylaşıyorum.

Tv kampanyası, hangi tv kanalı ve tv programı olduğunu belirtmeden ekranda çıkan kod ile indirim kazandıran bir kampanyadır, Tv kampanyalarımız olduğu gün trendyol.com anasayfasında duyuru Banner'ı yer alıyor, kampanyamızda Tv kanal ve program bilgisi paylaşamıyor. Teşekkürler.

deri bi mont beğendim, kod olsa da alsam

ayrıca şunu da okudum : Tv kampanyasından yapılan alışverişlerde iade yapman halinde kampanyadan kazanmış olduğun indirimin iadesi yapılmıyor.

Son düzenleme:

Yani hangi kanalda çıkacağı belli değil...:44: Tüh bu sefer çok heveslenmiştim

nerde bende öyle şans çıksın trendyolu bekledim bi ümitle bugün yok galiba keşke hepimiz ayrı bi kanalı takip etseydik

canım trendyolda indirim kodu yaynlanacağı zaman trendyol anasayfada tv kodunu yakaladınızmı diye yazıyor bunu kod yayınlanmadan 2-3 saat önceden yazıyorlarmış yani bugün kod yok bu saate kadar yazmadılar çünkü (( maalesef

cnm ben kodu yazdım 20 ytl kazandım üyede oldum ama kodu nasıl kullanıcam denedim bir üründe kod kullanılamaz dio nasıl yapıosunuz onu

o çekin bi alt sınırı var canım. 100 ya da 200 tl 'idi emin olamadım şuan.
bi de ytl gideli çok oldu:78: kusura bakma ama azcık takıntılıyım da bu konuda

Son düzenleme:

trendyolun sitesinde böyle bir yazı buldum

"Aynı kişi tarafından birden fazla e-mail hesabı oluşturarak davetiye gönderilmesi suretiyle hediye çeki kazanıldığının tespit edilmesi halinde kazanılan hediye çekleri trendyol.com tarafından iptal edilir." diyor.

umarım farkına varmazlar ve iptal edilmez. başka isimlerde hesap açalım bence

trendyoldan daha yeni çek verdiler bu gece gene verirlermi ki?

mordan güzel renk mi var

ya kızlar babam bizde şuan, o yahşi cazibeyi izlio yetenek sizsinizde trendyol kodu verilirse noolur hemen paylaşır mısınızzzz

trendyol kodu sadece yetenek sizsiniz de mi veriliyor?

trendyolun kodları burdada veriliyor kızlar Markafonim | Facebook takip edin sürekli.

bide trendyolda coca cola kodları nasıl kullanılıyor. bilen birisi yardımcı olabilirmi ltfn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…