- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
karacaa kogo bulan varmıı???
.03.07.0118 karaca
ay kızlar inşallah trendyol çek verir ya
tv kampanyası hakkında soru soranlar oluyordu
kendi duvarlarında şöyle bir yazı gördüm, paylaşıyorum.
Tv kampanyası, hangi tv kanalı ve tv programı olduğunu belirtmeden ekranda çıkan kod ile indirim kazandıran bir kampanyadır, Tv kampanyalarımız olduğu gün trendyol.com anasayfasında duyuru Banner'ı yer alıyor, kampanyamızda Tv kanal ve program bilgisi paylaşamıyor. Teşekkürler.
deri bi mont beğendim, kod olsa da alsam
.03.07.0118 karaca
153.13.01.0145
buyrun karaca kodu
tşekkürr ederimmm kızlarrrr
karaca kodunu yapıonuz kızlar
Karaca - Karaca Logo Nerede | Facebook
tatlımm karaca hergünn çekilişle 1 kişiyee yemek takımı veriyoo
Karaca - Karaca Logo Nerede | Facebook
tatlımm karaca hergünn çekilişle 1 kişiyee yemek takımı veriyoo
cnm ben kodu yazdım 20 ytl kazandım üyede oldum ama kodu nasıl kullanıcam denedim bir üründe kod kullanılamaz dio nasıl yapıosunuz onu
nerde bende öyle şans çıksın trendyolu bekledim bi ümitle bugün yok galiba keşke hepimiz ayrı bi kanalı takip etseydik
cnm ben kodu yazdım 20 ytl kazandım üyede oldum ama kodu nasıl kullanıcam denedim bir üründe kod kullanılamaz dio nasıl yapıosunuz onu
acun'un programlarında oluyor bana herşey yakışır 'da oluyor sen her gü buraya bak mutlaka rastlarsın trendyol için oluyor sen normal siparişini veriyorsun ödeme bölümüne gelince hediye çeki ekle kısmı var ordan tv kampanyasını seçiyorsun tv de ki şifreyi kutucuğa yazıyorsun 20 tl düşüyor hemen üstünü ya da kargoyu ödüyorsun.ama çekler süreli oluyor mesela en son perşembe günü 2 de falan çıktı tvde 19.00a kadar geçerliydi..
trendyol kampanyasında kendin başka mail adresleri al kendi trendyol hesabından davet gönder snra kampanyadan yararlan alışveriş yap orjinal hesabına kazandır ben üç hesaptan alışveriş yaptım orjinal hesabımda 30 tl birikti
trendyoldan daha yeni çek verdiler bu gece gene verirlermi ki?
mordan güzel renk mi var
ya kızlar babam bizde şuan, o yahşi cazibeyi izlio yetenek sizsinizde trendyol kodu verilirse noolur hemen paylaşır mısınızzzz
trendyol kodu sadece yetenek sizsiniz de mi veriliyor?
bnmde 1 tanesı gelmedıkızlar clear mende topu ve şampuanı gelmeyen var mı? benimki hala gelmedi cevapta vermiyorlar artık
bugün nestlenin magneti gelmiş, apt.nın posta kutusuna bırakmışlar..takvim ve foto çerçevesi şeklinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?