o çekin bi alt sınırı var canım. 100 ya da 200 tl 'idi emin olamadım şuan.
bi de ytl gideli çok oldu:78: kusura bakma ama azcık takıntılıyım da bu konuda
trendyolun sitesinde böyle bir yazı buldum"Aynı kişi tarafından birden fazla e-mail hesabı oluşturarak davetiye gönderilmesi suretiyle hediye çeki kazanıldığının tespit edilmesi halinde kazanılan hediye çekleri trendyol.com tarafından iptal edilir." umarım iptal edilmez. başka isimlerde hesap açalım bence
trendyolun kodları burdada veriliyor kızlar Markafonim | Facebook takip edin sürekli.
bide trendyolda coca cola kodları nasıl kullanılıyor. bilen birisi yardımcı olabilirmi ltfn
canım cocacola kırmızı kasa sitesinde kapaklardan çıkan şifrelerle 18 puan karşılığı trendyol 10 tl çeki alıyorsun bu çek kodu mail ve cep numarana gönderilebiliyor ve bu koduda aynı tv kodu gibi kullanıyorsun cnm her kapak kodu 3 puan 18 puan biriktirip çeki kırmızı kasa sitesinden alman gerekiyor önce sonrada trendyolda alımlarında kullanıyorsun cnm işte öyle ...
çok sağol cnm. aydınlattın beni.daha 6 puanım var. paya bi briktirmem gerek ozaman. tşkler...
koyamıyorum şekerim,foto çekicek aletim yok, tel bozuk..bnmde 1 tanesı gelmedı
keske resım koysaydın cnm bakardık
iyi geceler kızlar
trendyolda birden fazla isimle hesap açma olayına canım sıkıldı yaaa gerçi ben anam bacım herkse açtım ama soyadımda harf değiştiridim kızlık soyadım evlilik soyadım her ikisi birden farklı kombinler yaptım inşallah sıkıntı olmaz ..
ya arkadaşlar yapmayın.biz böyle işleri daha yeni ögreniyoruz bize acayıp geliyo.yani daha yeni gözümüz acıldı.millet senelerdir hep böle alışveriş yapmış.beleş beleş ohhh.ayyy bende açtım ne yalan söyliyim.:18:
kızlar clear mende topu ve şampuanı gelmeyen var mı? benimki hala gelmedi cevapta vermiyorlar artık
ya arkadaşlar yapmayın.biz böyle işleri daha yeni ögreniyoruz bize acayıp geliyo.yani daha yeni gözümüz acıldı.millet senelerdir hep böle alışveriş yapmış.beleş beleş ohhh.
yani bu forumla tanışmamış olsaydım bende hala saf saf kendime cocuklardan fırsat olcakta dışarı çıkcamda bişeyler alcam diye bakardım.ama şimdi hem cok ucuza hem de baya kaliteli şeyler alıyorum kendime cocuklarıma anneme ablama.
ilk çekle tanışmam da şu limangonun 25 lik çekleriyle olmuştu.şimdi inanki magza gezmek bile zevk vermiyo.burdan bakmak daha zevkli geliyo.hep aklıma şey geliyo ya ben bunu internetten daha ucuza alırım diyorum.
neyse ben de bugun cok bekledım trendyolu.çok alışveriş yapasım gelmiştı ama olmadı.
haydı hrkese iiyi akşamlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?