Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim yolda olan kargom hiç yok yola ne zaman çıkacaklarıda belli değilinşallah hepsi ulaşır kazandıklarımın:26:

o çekin bi alt sınırı var canım. 100 ya da 200 tl 'idi emin olamadım şuan.
bi de ytl gideli çok oldu:78: kusura bakma ama azcık takıntılıyım da bu konuda

cnm asıl sen kusura bakma ben yurt dışında yaşadığım için unutuyorum sürekli hem euro hem ytl hem tl karışıo hepsi valla trye gelince hep euro diorum ağız alışkanlığı dönüncede burda tl kalıo aklımda benim hatam

canım cocacola kırmızı kasa sitesinde kapaklardan çıkan şifrelerle 18 puan karşılığı trendyol 10 tl çeki alıyorsun bu çek kodu mail ve cep numarana gönderilebiliyor ve bu koduda aynı tv kodu gibi kullanıyorsun cnm her kapak kodu 3 puan 18 puan biriktirip çeki kırmızı kasa sitesinden alman gerekiyor önce sonrada trendyolda alımlarında kullanıyorsun cnm işte öyle ...

çok sağol cnm. aydınlattın beni.daha 6 puanım var. paya bi briktirmem gerek ozaman. tşkler...

ya yazın trendyol çek gönderip duruyoda kredi kartı ile alışveriş yapamıyodum.şimdi yapıcam yollamıyolar ne şans yahu

iyi geceler kızlar

trendyolda birden fazla isimle hesap açma olayına canım sıkıldı yaaa gerçi ben anam bacım herkse açtım ama soyadımda harf değiştiridim kızlık soyadım evlilik soyadım her ikisi birden farklı kombinler yaptım inşallah sıkıntı olmaz ..

ayyy bende açtım ne yalan söyliyim.:18:

ayyy bende açtım ne yalan söyliyim.:18:
ya arkadaşlar yapmayın.biz böyle işleri daha yeni ögreniyoruz bize acayıp geliyo.yani daha yeni gözümüz acıldı.millet senelerdir hep böle alışveriş yapmış.beleş beleş ohhh.
yani bu forumla tanışmamış olsaydım bende hala saf saf kendime cocuklardan fırsat olcakta dışarı çıkcamda bişeyler alcam diye bakardım.ama şimdi hem cok ucuza hem de baya kaliteli şeyler alıyorum kendime cocuklarıma anneme ablama.
ilk çekle tanışmam da şu limangonun 25 lik çekleriyle olmuştu.şimdi inanki magza gezmek bile zevk vermiyo.burdan bakmak daha zevkli geliyo.hep aklıma şey geliyo ya ben bunu internetten daha ucuza alırım diyorum.
neyse ben de bugun cok bekledım trendyolu.çok alışveriş yapasım gelmiştı ama olmadı.
haydı hrkese iiyi akşamlarrrrrrrrr

kızlar clear mende topu ve şampuanı gelmeyen var mı? benimki hala gelmedi cevapta vermiyorlar artık

ben iki tane kazanmıştım biri geldi diğerini bekliyorum bu arada facebook sayfalarına yazıyorum sürekli dünde mail adresi vermişlerdi iletişim bilgilerinizi gönderin diye ben gönderdim cler men sayfasına girip bakabilirsiniz?

bende ilk defa yaptım canım zaten.kızdırdık senide kusura bakma. .

Agu Bugu'LarLa Yarısma
‎~~~~~YARISMA ŞARTLARI~~~~~

BEĞEN+PAYLAŞ SENDE KAZAN :)

SAYFAMIZI BEĞENDİRMEYİ UNUTMA ...

01.02.2012 TARİHİNDE SONA ERİYOOOOR .. !

KARGO KAZANANA AİTTİR !!!

face adreslerimin 2side gitti ayakkabı çantadan isimlerini ne biliyim atıyorum tutmuyone yapmam gerek bilen varmı

ahh ahhh gece gece hevesim boğazımda kaldı.muya ilk listede adımı vermişti kazandım die çok sevinmiştim.öncekaracadan sonra muyadan.hemen bilgilerimi gönderdimdi.ama şimdi bi baktım adım yok yanlış saydılar herhalde ama beni önce sevindirip sonra üzmeye hakları yok.bende tekrar mail attım.madem hata yaptılar telafi etsinler.herkes umutla bekliyo sonucu daha titiz çalışsalardı....bilmem doğrumu yaptım ama attım mailimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…