Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi yapmışsın canım bakarsın yollarlar

inşallah yollarlar canım

nasıl olduğunu anlamadım ayakkabı çantadan derken

face açılırken diyorki güvenlik için arkadaşlarının etiketlendiği resimleri sorucaz doğru cevap vermeniz lazım.
bu ayakkabı çanta makyaj malzemesi yarışmaları hep etiketlemeliydi ya sonuçta herkes etiketlenmiş bi resimlerde kimin hangi resimde olduğunu bilmek imkansız.bilemeyincede kapanııyor açılmıyor face.bana öyle oldu yani

Agu Bugu'LarLa Yarısma
‎~~~~~YARISMA ŞARTLARI~~~~~

BEĞEN+PAYLAŞ SENDE KAZAN :)

SAYFAMIZI BEĞENDİRMEYİ UNUTMA ...

01.02.2012 TARİHİNDE SONA ERİYOOOOR .. !

KARGO KAZANANA AİTTİR !!!

katılmayın beğenmedim yorum yaptım die engelledi ve benle beraber baya bi kişiyide.ya hayret bişe 3 kuruşluk çin mallarına sayfa tanıttırıyolar onlarca kişişye sonrada 1 kişi kazanıyo kargoda ona ait.yok yok bu tarz eleştiriye açık olmayan bencil insanların sayfasında işim yok benim.kaç paralık şeyde kendimi yoracam

bende katılmamıştım zaten canım

‎!!! YARISMA İPTAL !!!!!! BEĞENMEYEN KATILMASIN YARIN BASKA ÜRÜN VERİLCEK BU ÜRÜN 25 TL'YDİ NASIL DEĞMİYOR KARGOYA ANLAMADIM..BU LAF YAPANLAR YARINKİ FAR SETİ HEDİYESİNE KATILAMICAK BILGINIZE !!!

böyle yazmışlar şimdide

Bayanlar ben daha yeniyim acaba bu aralar ne gibi yarışma kampanya yada promosyon var bilgi verebilir misiniz?

İyi geceler kızlar..Trendyoldan bende farklı hesaplarla 5 ürün aldım ama hediye çeklerim şuan 3 tane gözüküyor..3ten fazla vermiyor mu acaba biliyor musunuz ?

Birde aldığım 5 üründen ikisi geldi..
U.S. Polo Bot almıştım rengi modeli aynı ürün ama ben 37 istemiştim 38 geldi..Çokta büyük olmadığı için sorun değil..
Benetton'danda çocuk tişörtü almıştım..Fotoğraftaki renginden çok farklı..

Bence indirimleri ellerindeki stokları eritmek için yapıyorlar boşuna bedava verecek değiller ya :)

Son düzenleme:
facebook gerçekten güvenlik konusunda abarttı bu ara.Benim kampanyalar için açtığım bir hesap vardı önce o kapandı.Neyse sonradan bu caremiolar için açtığım iki hesap vardı ordan devam ediyim dedim,birine girdim onu da kapadı sonra diğerine girdim onu da kısacası 3 hesabın üçüde gitti Aynen saçma sapan çanta ayakkabı fotoğrafları çıkıyo nerden bilicen,çok tuhaf valla cidden,o yüzden dünden beri kampanyalardan soğudum

Patron Sensin”, KFC’nin “Bu kadar da olmaz ama” dedirten yeni Facebook uygulaması.

KFC Türkiye, https://www.facebook.com/KFCturkiye adresindeki sayfasını beğenenlerin düşüncelerini merak ediyor. Zahmet edip düşüncelerini yazan her beşinci kişiye de Hot Shots ikram ediyor. Durmuyor, fikirleri en çok beğenilen kullanıcıya üç aylık KFC menüsü hediye ediyor

o yazıyı bende okudum ama benim kendi adıma 2 hesabım var ikisi de aynı adres eşim annem ve babam adına da yaptım o yüzden bilemiyorum annem ve babamın adresi farklı anlamazlar umarım.. ama daha önce 2 hesabıma da kendileri çek yolladılar 20 tl onların ikisini de aldım ve ikisi de aynı adrese geldi bir sıorun olmadı umarım bunda da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…