face adreslerimin 2side gitti ayakkabı çantadan isimlerini ne biliyim atıyorum tutmuyone yapmam gerek bilen varmı
ahh ahhh gece gece hevesim boğazımda kaldı.muya ilk listede adımı vermişti kazandım die çok sevinmiştim.öncekaracadan sonra muyadan.hemen bilgilerimi gönderdimdi.ama şimdi bi baktım adım yok yanlış saydılar herhalde ama beni önce sevindirip sonra üzmeye hakları yok.bende tekrar mail attım.madem hata yaptılar telafi etsinler.herkes umutla bekliyo sonucu daha titiz çalışsalardı....bilmem doğrumu yaptım ama attım mailimi
aynı şey banada oldu canım ben kurtaramadım bi face hesabım kapandı
face adreslerimin 2side gitti ayakkabı çantadan isimlerini ne biliyim atıyorum tutmuyone yapmam gerek bilen varmı
ahh ahhh gece gece hevesim boğazımda kaldı.muya ilk listede adımı vermişti kazandım die çok sevinmiştim.öncekaracadan sonra muyadan.hemen bilgilerimi gönderdimdi.ama şimdi bi baktım adım yok yanlış saydılar herhalde ama beni önce sevindirip sonra üzmeye hakları yok.bende tekrar mail attım.madem hata yaptılar telafi etsinler.herkes umutla bekliyo sonucu daha titiz çalışsalardı....bilmem doğrumu yaptım ama attım mailimi
nasıl olduğunu anlamadım ayakkabı çantadan derken
Agu Bugu'LarLa Yarısma
‎~~~~~YARISMA ŞARTLARI~~~~~
BEĞEN+PAYLAŞ SENDE KAZAN :)
SAYFAMIZI BEĞENDİRMEYİ UNUTMA ...
01.02.2012 TARİHİNDE SONA ERİYOOOOR .. !
KARGO KAZANANA AİTTİR !!!
iyi yapmışsın canım bakarsın yollarlar
inşallah yollarlar canım
nasıl olduğunu anlamadım ayakkabı çantadan derken
Üye olun sürpriz hediyenizi gönderelim bu sitede üye olan herkese hediye gönderilecekmiş ama ne hediyesi anlamadım :26: üye oldum hediyeniz en kısa zamanda adresinize gönderilecek dedi bakalım gelecekmi bişe:26:
g.string olabilir mi?:26:
bana o olabilir gibi geldi..incir yaprağı konseptine uyuyor..
trendyolun sitesinde böyle bir yazı buldum
"Aynı kişi tarafından birden fazla e-mail hesabı oluşturarak davetiye gönderilmesi suretiyle hediye çeki kazanıldığının tespit edilmesi halinde kazanılan hediye çekleri trendyol.com tarafından iptal edilir." diyor.
umarım farkına varmazlar ve iptal edilmez. başka isimlerde hesap açalım bence
trendyolun kodları burdada veriliyor kızlar Markafonim | Facebook takip edin sürekli.
bide trendyolda coca cola kodları nasıl kullanılıyor. bilen birisi yardımcı olabilirmi ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?