Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Elidor Turkiye
Elidor'un 3 ünlü saç uzmanı Thomas Taw, Teddy Charles ve Jamal Hammadi muhteşem sürprizimiz için Türkiye'ye geliyor!

benim 4-5 tane trendyol hesabım var.
anne-baba-arkadaş vs adına açtığım
bu hesaplar 1 senedir var
ikinci üçüncü alışverişlerden sonra isimlerini değiştirip kendi ismim yaptım, tespit edildiği olmadı valla

kızlar morhipoda da her hafta sonu bazı markalarda kargo bedava oluyor haberiniz olsun

Son düzenleme:
incir yaprağına başka kmler üye oldu güvenilirmi değilmi anlayamadım valla :44::44:

estee lauder sayfasından yılbaşı paketi kazanan oldumu aranızda kızlar ? Ben kazanmıştım 14 ocak haftası dağıtım olacak dendi ne gelen var ne giden ?

İNCİR YAPRAĞI
Üyelik kaydınız
başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Hediyeniz en kısa sürede
adresinize gönderilecektir.

acaba ne gelcek

incir yaprağına bende üye oldum güvenilir mi bilmem ama pek bilgi vermedik zaten bişey olmaz herhalde:26:

unnado mailime cevap vermiş kampanyamız bitmiştir diye bende face sayfalarına yazdım bi öyle bi böyle konuşuyosunuz hani 23 üne kadardı diye araştırıp geri dönücez demişler neyi araştıracaklarsa kampanya ya bitmiştir ya bitmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…