Yani taşı atıp kaçıyosunuz. Ettiğiniz laf muhakkakki yanlış anlamalara müsade edecek bir tabir." Kusura bakmayın yanlış anlaşılmalara vesile olacak kelimeler kullandım" demek bu kadar zor mu? Çünkü siz bu lafı kullanmadan önce kimse 7 hesabım vardı alışveriş yaptım demedi. Haliyle o an konuşan üyeler üzerine alındı. Bence yanlış anlaşılmaktan ziyade ortamı da gerdiniz. Yakşamlar.
neden arakdasiniza kizdiginizi anlayamadim yapilanin adi budur tabiki ! Siz eger onunda dedigi gibi 7-8 hesap acip boyle kandirmaca yapildiysa buna cingenelik denir, baska birsey denmez. Eger boyle birsey yapmadiysanizda kizmaniza anlam veremiyorum. Bu yapilan hileden dolayi sizin hesaplarinizi yaktilar bu hileyi yapana kizacaginiz yerde farkli kisilere kiziyorsunuz.
Olayi sanki bu kampanyadan yararlanana cingene denmis gibi yansitip hedef gostermeyin kimseyi ! Cingene diye bir kisinin bu kampanyadan yararlanmak icin 7-8 tane hesap acana dendi, yazilanlari iyi okuyun. Birine patlama yapacaksaniz 7-8 tane hesap acip isin uckagidina kacana yapin.
Hile ile 3-4 veya 7-8 farketmez hesap acip bunu kampanyadan yararlanmak amaci ile kullanmayi mesru veya hos zaman gecirme olarak burada kimseye lanse etmeyin ! Bu hiledir hile olmasa bu siparisler iptal edilmezdi.
Yahu arkadaşlar kimi, neyi savunuyosunuz? Hile yaptığını açık açık yazanlar vardı düne kadar. Sahte hesaplarla 30-90TL biriktirdim hesabımda diyenler hatta başkalarına da yol gösterenler oldu hatırlıyorum. Bu parayı hediye olarak kazanmak için de cüzi paralar ödendi sadece.. Yani ben bunu siteye üye olup alışverişleri yaparken de yaptıktan sonra da düşünmüştüm zaten, bu adamlar enayi mi? Reklam için dahi olsa neden kendini enayi yerine koydursun ki.. Üstelik böyle bir sitede bunlar açık açık konuşulurken. Neden baştan uyanamadılar orasını anlayamadım.. Sahte hesapları ayıklayıp, aile bireyleri ve kartlarıyla yaptığımız alışverişleri geçerli sayacaklarını umuyorum.
Merhaba
Bu tur mesajlardan 4-5 tanesini firma gormesin diye ben temizlemistim ama bakin yukarida da kalmis bu mesajlardan. Konuyu israrla farkli yerlere cekiyorsunuz, soylenen yapilan cingenelikten dolayi herkesin hesabi yandi dendi lutfen yazismayi en basindan beri okuyun.
Merhaba
Bu tur mesajlardan 4-5 tanesini firma gormesin diye ben temizlemistim ama bakin yukarida da kalmis bu mesajlardan. Konuyu israrla farkli yerlere cekiyorsunuz, soylenen yapilan cingenelikten dolayi herkesin hesabi yandi dendi lutfen yazismayi en basindan beri okuyun.
kzlar trendyol szce hangı gun olur ya
Hediye çeki daha yapmadılar değil mi ? Ben kaçırmadım umarım:44:
sizde dediğiniz çingeneliğe ortak oldunuz demek
153.02.01.0087 karacanın logosunu arayan varsa burda
nasıl buldun yaaa epeydir arıyorum sanırım kör oldum:)))))))))) saol kuzummm
gecende ben şaşı oldumdu bu sefer kendi geldi burdayım die kolay oldu ben kazandım inş sende kazanırsın bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?