Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Herkese merhabalar arkadaşlar,

Forumunuza yeni katıldım ve bunca zaman nasıl bu forum dikkatimi çekmemiş gerçekten çok şaşırıyorum ve kızııyorum kendime. Bende şu an bir araştırmam için anket yapıyorum. Yardımlarınız çok işime yarayacaktır. İnternetten alışveriş konusuyla ilgili 10 soruluk bir anketim var kendi araştırmamda kullanıcam. Eğer ki bu sitedeki Alışveriş alışkanlıkları1 Survey 10 soruluk kendi hazırlamış olduğum anketi, 1 dakikadan daha az zaman ayırıp doldururusanız inanın çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler bayanlar!:)

Merhaba
Bu tur mesajlardan 4-5 tanesini firma gormesin diye ben temizlemistim ama bakin yukarida da kalmis bu mesajlardan. Konuyu israrla farkli yerlere cekiyorsunuz, soylenen yapilan cingenelikten dolayi herkesin hesabi yandi dendi lutfen yazismayi en basindan beri okuyun.

indirim yapıldıı geceyi hatırlıyorum bende çok itirafçı vardı şimdi itirazcı olmuşlar.bilmem kaç hesap açtım şunu şunu şu kadar aldım diip dalga gecenler bile vardı..şimdi neden eleştiri kabul etmiyor kimse.resmen hilecilik sahtekarlık yapıldı şimdide farkeden firmayımı suçluyorlar????

O zaman umarım mağdur olanların bu durumu en kısada düzeltilir diyorum. Ben de burdan duyup üye olmuştum ama hiç alışveriş yapmamıştım belki de yapacaktım. O yüzden üzüldüm.

sizde dediğiniz çingeneliğe ortak oldunuz demek

Maggi Türkiye
‎23.01.2012 Kazananları

1 Necla Çakmak
2 Nurhan Baştürk
3 Mehtap Tuğra
4 Kaan Bilge
5 Duygu Sevinçelli Kasap
6 Gamze Akncgl
7 Fevziye Diş
8 Oktay Murat
9 Mustafa Eslek
10 Hande Değirmenci
11 Gülsüm Büşra Canlı
12 Yıldız Tepeli
13 Muhterem Sevinçelli
14 Esra Taşkınay
15 Sema Güneş
16 Candan Küçükhüseyinoğlu
17 Ayçanaz Altan
18 Sibel Altundag
19 Hasibe Cenkci İşçi
20 Erkan Aksoy
21 Havva Deniz
22 Sevgi İçlek Erkut
23 Yasemin Tuz
24 Emine Şen
25 Tuğçe Aydoğan
26 Mehmet Milanlıoğlu
27 Aysel Çınar
28 Siddika Yalcinkaya
29 Sibel Ertugrul
30 Aliye Güngör
31 Ümmühan Korkak
32 Brk Tzc
33 Gülcan Gül
34 Yasemi Hergüllü
35 Gizem Güler
36 Banu Özen
37 Safiye Senlik
38 Arslan Tuğra
39 Fatma Üçel
40 Şeyda Süslü
41 Leman Duru
42 Mücella Akuş
43 Esra Birkan Sertkaya
44 Betül Bıldırcın Baytekin
45 Firuzan Akbaş Karakaş
46 Durdane Ölmesek
47 Büşra Arıcı
48 Nazlı Tosun
49 Murat Alp
50 Zübeyde Aksoy

Kazananları tebrik ediyoruz. Çorbalarını iyi günlerde, bereketli sofralarda kullanmalarını diliyoruz.
Afiyet olsun. kazanmışımmm

sizde dediğiniz çingeneliğe ortak oldunuz demek

neden sinirlendiginizi cok iyi anliyorum ama sinirlerinize yazik..... evet ayibinizi orterek ortak olduk haklisiniz.... bu arada bilincli yapilmadi bunuda bilin referans linkli mesajlar tasinirken bu mesajlar tasindi....

şu adı gerekli olmayan siteden benim de siparişlerim iptal olmuşnasıl iletişime geçeceğimi bulamadım:2:

Bu kampanya konusu sizce de çok uzamadı mı arkadaşlar???
Sonuçta kk nın düzenlediği bir kampanya değil,burda tartışmanın
kime ne yararı olacak ki?

L'Oréal Professionnel Türkiye
Geçtiğimiz haftanın sorusu geliyor:

Majirel'i eşsiz kılan teknolojisinin ismi nedir?

gecende ben şaşı oldumdu bu sefer kendi geldi burdayım die kolay oldu ben kazandım inş sende kazanırsın bol şanslar

hehehe :) bende az kaldı olcaktım şaşı ama sen imdadıma yetiştin :) kazanırım inşallah kısmet bu işlerr :) bakalım belki de dogcak kızımın kısmetine gelir bişeler gerçi bizim minik kısmetini bebegimebakım da kullandı kazandı kendi için bebek yağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…