Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Evet aynen öyle :))
Firma malum yasak alan UNNADO (.) c o m .
Adamları salak yerine koymaktan başka birşey değil bu yapılan. İşin kötüsü her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyor.

Mesajlarımı bir araya topladım okumadan yorum yapanlar için. İçinizden bir tek Kazen anlanması gerekeni anlamış gibi görünüyor. Politika yapamam, beni sevin diye de doğru bildiğimden şaşacak değilim. Fikrimi beğenmeden saldırdığınız için yumulma tabirini kullanmış olabilirim. Ama geçtiğimiz günlerde de gözlemledim, bir tartışma yaşadığınızda son derece ileri gidebiliyorsunuz. Bu nedenle daha fazla cevap vermeyeceğim size. Tekrar söylüyorum; Umarım ürünü yollanmayacak herkesin maduriyeti giderilir. Ben insanların arkasından gülecek bir tip değilim.

Sizin kelimeleriniz haddiniz asiyor ! O zaman sizinde hesaplariniz sahte ise cingenesiniz demek mesrumudur ?

hatasını duzeltemeyıpte n eyapcak
bu kadar ınsan hakkını arıyacak sonuna kadar
kımsenın ordan verılen 10 tl ye ıhtıyacı yok tabıkı
korkulan sey kredı kartylan alısverıs yapılmasıydı
bundan sonra tercıh edılen bır yer olmaz olur bıter

Kalp kırılmadan güzellikle bu konu kapansın bana kalırsa...Bir dahaki sefere herkes daha dikkatli olur,yaşadıklarımızdan öğrendiklerimize bir artı daha koyarız...

kim ileri gidiyor güzelim çingene diyen de sensin yumulma sözcüğünü kullanan da sensin kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz diyen de sensin kim ileri gitmiş oluyor şimdi ben anlayamadım. sen 1 kere alışveriş yapmışsın sen çok akıllısın o zaman aferin sana

Akşam akşam sinirler yıprandı valla.Empatiye çağırıyorum lütfen...

Son düzenleme:
Sizin kelimeleriniz haddiniz asiyor ! Verilen ornekle sizin ornekleriniz bagdasmiyor. Demek ki sizin hesaplariniz sahte ki bu kadar buyuk tepki verdiniz ve sizin gibi hile yapanlar yuzunden hile yapmayanlarinda hesabi yandi !

bırak onu o site karar versin kazen bey!
dürüst olan her şeyi açık açık yazar benim gibi..
senin ne düşünmen sorun değil benim için...hile yapsaydım istediğim kitaplarım tedarik sürecinde olmazdı..
bu arada yanan hesap falan yok endişelnmeyin...

Kusura bakma tahriklere gözümü kapatıyorum şu anda. Herkes anlayacağını anladı.

işim gücüm yok seni tahrik mi edicem söylediklerinin cevabını veriyorum sana evet herkes anlayacağını anladı sen de anlamışsındır umarım!

en yakın arkadaşlarım erkekler...kadın topluluğuna girmem , zorunda kalırsam arka planda olurum...
neden diye soran arkadaşlarımada buradaki,şu muhabbeti göstermek isterdim....

Yahu arkadaşlar kimi, neyi savunuyosunuz? Hile yaptığını açık açık yazanlar vardı düne kadar. Sahte hesaplarla 30-90TL biriktirdim hesabımda diyenler hatta başkalarına da yol gösterenler oldu hatırlıyorum. Bu parayı hediye olarak kazanmak için de cüzi paralar ödendi sadece.. Yani ben bunu siteye üye olup alışverişleri yaparken de yaptıktan sonra da düşünmüştüm zaten, bu adamlar enayi mi? Reklam için dahi olsa neden kendini enayi yerine koydursun ki.. Üstelik böyle bir sitede bunlar açık açık konuşulurken. Neden baştan uyanamadılar orasını anlayamadım.. Sahte hesapları ayıklayıp, aile bireyleri ve kartlarıyla yaptığımız alışverişleri geçerli sayacaklarını umuyorum.

Yani taşı atıp kaçıyosunuz. Ettiğiniz laf muhakkakki yanlış anlamalara müsade edecek bir tabir." Kusura bakmayın yanlış anlaşılmalara vesile olacak kelimeler kullandım" demek bu kadar zor mu? Çünkü siz bu lafı kullanmadan önce kimse 7 hesabım vardı alışveriş yaptım demedi. Haliyle o an konuşan üyeler üzerine alındı. Bence yanlış anlaşılmaktan ziyade ortamı da gerdiniz. Yakşamlar.

bizimle aynı fikirde olmayanlara nasıl çirkinleşiyoruz..keşke aynaya bakabilsek bu arada :)

sizin algılarınızda bir problem var herhalde çirkinleşenlerin farkına varamıyorsunuz eğer en yakınlarınız erkeklerse kadınlar kulübünde ne işiniz var buyrun sizi şöyle alalım: Erkekler Kulübüne

öyle mi arkadaşım ? siz konuyu okuduğunuza emin misiniz? yoksa sadece arkadaşlarınızı mı savunuyorsunuz? Sizi objektif olmaya davet ediyorum

aynen canım benimde öyle. 9 hesabımın hiçbirinde görünmüyor.ama ekstremde iptal falan edilmemiş. sayfalarına yazdım bakalım ne dicekler.

Bu da dipnot olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…