Yahu arkadaşlar, kızacaksınız belki bu söylediklerime ama; Siz bir kendiniz mi akıllı sanıyorsunuz? Hiçbir Trendyol veya unnado çalışanının burayı takip etme lüksü yok mu?
Hem ahlaki boyutu tamamen uygunsuz bir işlem yapıyorsunuz, hem bunu matah birşeymiş gibi forumlarda anlatıyorsunuz hem de foyanızı farkedip kendilerini korudular mı firmaları mesaj yağmuruna tutup kötülüyorsunuz. Hiç hoş değil bu. Yapılan tamamen çingenelik !
Evet aynen öyle :))
Firma malum yasak alan UNNADO (.) c o m .
Adamları salak yerine koymaktan başka birşey değil bu yapılan. İşin kötüsü her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyor.
Güzel arkadaşlarım hemen hemen bütün online alışveriş siteleri böyle çek veriyor, unnado'nun hatası kargoyu da çeke dahil etmesiydi. Onlar orada bir açık bırakmışlar ve kadının cinliğini unutmuşlar
Bu kadar fazla siparişe karşılık zarara girince farkettiler. Elbette ki eğer ürünleri yollamayacaklarsa kredi kartlarından çekilen tutarların geri yatırılması lazım. Bu ister 0,10 kuruş olsun ister 10 TL olsun.
Mesajın bana sanırım SiremimS; evet ben de 1 oyuncak alışverişi yaptım yeğenim için, yol parasına saysın dedim. Ama dediğim gibi kurunun yanında yaş da yanabilir. Sen de kendin ve eşin adına alışveriş yaptıysan boşuna üstüne alınma. Benim lafım 4-9 arası alışveriş yaptığını beyan eden şahıslaraydı. 4.5 tl kargo parasını ekstra ödeyecek olsalar 10 tl'lik çeke yumulmazlardı emin olBiraz açık olun görüşlere arkadaşlar. Bu bir uyarı oldu belki de. Güvenilir görünüp de gerçekten tongaya düşürebilecek siteler de çıkabilir karşınıza.
3 kez alışveriş yaptım 3 ü de kendi üstüme mesela.Kampanya var,indirim var yaparız neden yapmayalım.Firma başta bi sistem kurup kabul etmeyecek alışverişi sonradan böyle saçma şeyler yapmayacak.Benim anlayamadığım sizi niye bu kadar gerdi bizim yaptığımız alışverişler.Yumuldunuz vs tabirlerde bulunuyorsunuz.İnşallah sorun çıkmaz dersiniz olur biter.Sanki bir suç işledik Allahım yaa
Olayi sanki bu kampanyadan yararlanana cingene denmis gibi yansitip hedef gostermeyin kimseyi ! Cingene diye bir kisinin bu kampanyadan yararlanmak icin 7-8 tane hesap acana dendi, yazilanlari iyi okuyun. Birine patlama yapacaksaniz 7-8 tane hesap acip isin uckagidina kacana yapin.
kendim,eşim,kızım,annnem ,babam adına alışveriş yapıp
başka da hesap açccaktım vazgeçtim bunlar olan hesaplardı zaten
ne yani çingenemiyiz şimdi??
bence yanlışsın site bu imkanı verdiyse isteyen herkes kullanabilir
bu çingenelik değildirrr
dediğine göre sayısı farketmez 1 kere bile kullandıysan sende çingenesin o zamn..
kendim,eşim,kızım,annnem ,babam adına alışveriş yapıp
başka da hesap açccaktım vazgeçtim bunlar olan hesaplardı zaten
ne yani çingenemiyiz şimdi??
bence yanlışsın site bu imkanı verdiyse isteyen herkes kullanabilir
bu çingenelik değildirrr
dediğine göre sayısı farketmez 1 kere bile kullandıysan sende çingenesin o zamn..
Çok fevri davranmıyor musunuz?
Burda gördükten sonra baktım benim siparişlerim de görünmüyordu, şimdi baktım kampanya bitişi bekleniyor, yani düzelmiş.
Bir sürü üyelik açıp işi çirkinleştirenler tabii ki oldu ama aynı şeyler katıldığınız yarışmalarda çekilişlerde vs de yapılıyor.. Ben burda çoğu şeyi okurken şaşırıyorum zaten, çekilişle yarışmayla ödül dağıtan firmalar da canından bezdiriliyor, ben hakkımı arıyorum deniliyor sonunda da.
Neyse.. Kendimi ilgilendiren kısmı 2 kişiyi daha kendim üye yapmış, onların kredi kartları ile de alışveriş yapmıştım siteden, bilgilerimizle ilgili sorun yaşamaktan korktum burda okuduklarımdan sonra ama görünen o ki site hatasını düzeltiyor.
Burda gördükten sonra baktım benim siparişlerim de görünmüyordu, şimdi baktım kampanya bitişi bekleniyor, yani düzelmiş.
Bir sürü üyelik açıp işi çirkinleştirenler tabii ki oldu ama aynı şeyler katıldığınız yarışmalarda çekilişlerde vs de yapılıyor.. Ben burda çoğu şeyi okurken şaşırıyorum zaten, çekilişle yarışmayla ödül dağıtan firmalar da canından bezdiriliyor, ben hakkımı arıyorum deniliyor sonunda da.
Neyse.. Kendimi ilgilendiren kısmı 2 kişiyi daha kendim üye yapmış, onların kredi kartları ile de alışveriş yapmıştım siteden, bilgilerimizle ilgili sorun yaşamaktan korktum burda okuduklarımdan sonra ama görünen o ki site hatasını düzeltiyor.
Mesajın bana sanırım SiremimS; evet ben de 1 oyuncak alışverişi yaptım yeğenim için, yol parasına saysın dedim. Ama dediğim gibi kurunun yanında yaş da yanabilir. Sen de kendin ve eşin adına alışveriş yaptıysan boşuna üstüne alınma. Benim lafım 4-9 arası alışveriş yaptığını beyan eden şahıslaraydı. 4.5 tl kargo parasını ekstra ödeyecek olsalar 10 tl'lik çeke yumulmazlardı emin olBiraz açık olun görüşlere arkadaşlar. Bu bir uyarı oldu belki de. Güvenilir görünüp de gerçekten tongaya düşürebilecek siteler de çıkabilir karşınıza.
Mesajlarımı bir araya topladım okumadan yorum yapanlar için. İçinizden bir tek Kazen anlanması gerekeni anlamış gibi görünüyor. Politika yapamam, beni sevin diye de doğru bildiğimden şaşacak değilim. Fikrimi beğenmeden saldırdığınız için yumulma tabirini kullanmış olabilirim. Ama geçtiğimiz günlerde de gözlemledim, bir tartışma yaşadığınızda son derece ileri gidebiliyorsunuz. Bu nedenle daha fazla cevap vermeyeceğim size. Tekrar söylüyorum; Umarım ürünü yollanmayacak herkesin maduriyeti giderilir. Ben insanların arkasından gülecek bir tip değilim.
Sizin kelimeleriniz haddiniz asiyor ! Verilen ornekle sizin ornekleriniz bagdasmiyor. Demek ki sizin hesaplariniz sahte ki bu kadar buyuk tepki verdiniz ve sizin gibi hile yapanlar yuzunden hile yapmayanlarinda hesabi yandi !
Kusura bakma tahriklere gözümü kapatıyorum şu anda. Herkes anlayacağını anladı.kim ileri gidiyor güzelim çingene diyen de sensin yumulma sözcüğünü kullanan da sensin kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz diyen de sensin kim ileri gitmiş oluyor şimdi ben anlayamadım. sen 1 kere alışveriş yapmışsın sen çok akıllısın o zaman aferin sana
Kusura bakma tahriklere gözümü kapatıyorum şu anda. Herkes anlayacağını anladı.
Kusura bakma tahriklere gözümü kapatıyorum şu anda. Herkes anlayacağını anladı.
en yakın arkadaşlarım erkekler...kadın topluluğuna girmem , zorunda kalırsam arka planda olurum...
neden diye soran arkadaşlarımada buradaki,şu muhabbeti göstermek isterdim....
bizimle aynı fikirde olmayanlara nasıl çirkinleşiyoruz..keşke aynaya bakabilsek bu arada :)
Yani taşı atıp kaçıyosunuz. Ettiğiniz laf muhakkakki yanlış anlamalara müsade edecek bir tabir." Kusura bakmayın yanlış anlaşılmalara vesile olacak kelimeler kullandım" demek bu kadar zor mu? Çünkü siz bu lafı kullanmadan önce kimse 7 hesabım vardı alışveriş yaptım demedi. Haliyle o an konuşan üyeler üzerine alındı. Bence yanlış anlaşılmaktan ziyade ortamı da gerdiniz. Yakşamlar.
aynen canım benimde öyle. 9 hesabımın hiçbirinde görünmüyor.ama ekstremde iptal falan edilmemiş. sayfalarına yazdım bakalım ne dicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?