Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhabalar;

Sistem üzerinde yapılan güncelleme sonucu “Davet Et” kampanyası dahilinde alım yapılmış aynı teslimat adres bilgileri olan siparişlerin iptal işlemi, uygunsuz hesaplar olması nedeni ile otomatik olarak sistem üzerinden gerçekleştirilmiştir.Alışverişiniz sırasında kredi kartınızdan çekilen bir tutar olması durumunda ücret iadeniz 1 hafta içerisinde kredi kartı hesabınıza yansıtılacaktır. Sistemsel bir işlem olması nedeni ile maalesef müdahale edilememektedir. Yardımcı olabileceğim farklı bir konu varsa lütfen iletin.

İyi günler dilerim.

bende o siteden annem ve kendim adıma alışveriş yaptım biri 1.90 diğeri 0.15 lira 2side duruyor.çok hesap açıp aynı isme adrese olanları iptal etmişlerdir belki.herşeyi tadında bırakmakta fayda var

Sağlık olsun artık

selamm
baya yoğun bir gün geçirmiş burası :26:
ben dahil olmamıştım o sitenin şeysilerine, annelik-bebek alakam yok diye

neyse.

trendyol siperişlerim geldi benim de...

deli gibi istediğim pantolon modelini 9tl ye almanın mutluluğunu yaşıyorummm

hayırlı olsun canım.bedeni tam uyuyormu

kızlar bu arada limangoda tüm gün kargo bedavaymış

hayırlı olsun canım.bedeni tam uyuyormu

kızlar bu arada limangoda tüm gün kargo bedavaymış
bi beden küçük alsaydım da olurmuş, çünkü likralı ama sorun değil.abes durmuyor
benetton lakostlarım da dün gelmişti, onlar cuk oturdu.
pembe dolaba ekleyeceğim birazdan

teşekkür ediyorumm

güle güle giy canım

Arnica
Bu haftaki yarışmamıza sadece erkekler katılacak. Şanslarını denemeleri için eşinize, erkek kardeşinize, eğer Facebook kullanıyorsa babanıza, arkadaşınıza sayfamızı beğendirebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar bu unnadoda bi gariplik var sizde de öylemi önceki siparişlerim dağıtıma çıkmışlar kısmına bakıyorum hiç bi sipariş yok sanki benim siparişimi iptal etmişler gibi
sizin siparişlerinizi gözüküyor mu?

Unnado'nun yaptığı rezalet! 1 hesabım hariç diğer 7 hesabımdan yaptığım alışverişlerimin hepsi silinmiş! Mail attım. Umarım dönerler!

arkadaşlar benim de sip görünmüyor çek kullanılmış diyor ne saçma bir şey bu ..arkasında duramayacakları bir kampanya yapmasaydı bu firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…