Sevgili Sirem Ablacim
Bu sayede gercek mail adreslerinizi onayalmis olacaklar.... demekki bazi adreslerde ikilem yasadilar
birde siz boyle bir bilgi vermek zorunda degilsiniz kampanya yaptilar onlem almadialr ve faturasini odemek zorundalar. Fakat sahte hesapla o kadar cok kampanyaya katilan var ki hakkini arayamiyor ....
bende biz alışveriş yapıpda arakamızdan çingene muhamelesini gösteren bir kaç arkadaşa sesleniyorum
sank ki siz yapmadınız???
yapmadıysanız da eğer milyarlar kaybetmedik korkmayın
alt üstü kuruş sitede kuruşumuza talim etcek hali yokk
ne kadar felaket tellalılar varmış öğrenmiş oldukkk
Bu bir tercih meselesiydi,bir hak verildi biz de kullandık
arkadan çamur atanlar var ee böyle olcağı belliydi edasında
ki böyle konuşanlar eminim ki kredi kartı olmayıp vakti zamanında bu kampanyadan yararlanmayı çok çok isteyenlerdi...
Siremisin dediği gbi milyarlar kaybedilmedi 5 kr 10 kr hakkımızı ararız bu da kuruş hesabı yaptığımızdan değil,hakkımızı yedirmek istemediğimizden
çingene muamelesi yapan arkadaşlar bir düşündün bakalım
sahte hesaplar açıp caramio için birbirinizle savaşmadınız mı????
bende biz alışveriş yapıpda arakamızdan çingene muhamelesini gösteren bir kaç arkadaşa sesleniyorum
sank ki siz yapmadınız???
yapmadıysanız da eğer milyarlar kaybetmedik korkmayın
alt üstü kuruş sitede kuruşumuza talim etcek hali yokk
ne kadar felaket tellalılar varmış öğrenmiş oldukkk
arkana bak görürsün
ortada henuz bısı yok yha
ALLAH ICIN BÖLE BIR DURUMA kım sevınebılırkı
Bu bir tercih meselesiydi,bir hak verildi biz de kullandık
arkadan çamur atanlar var ee böyle olcağı belliydi edasında
ki böyle konuşanlar eminim ki kredi kartı olmayıp vakti zamanında bu kampanyadan yararlanmayı çok çok isteyenlerdi...
Siremisin dediği gbi milyarlar kaybedilmedi 5 kr 10 kr hakkımızı ararız bu da kuruş hesabı yaptığımızdan değil,hakkımızı yedirmek istemediğimizden
çingene muamelesi yapan arkadaşlar bir düşündün bakalım
sahte hesaplar açıp caramio için birbirinizle savaşmadınız mı????
Kazen rica ediyorum şu konuya da bir açıklık getirir misiniz? biz bütün topic kullanıcıları olarak bu topiğin ziyaretçilere kapatılmasını istiyoruz, size defalarca bu soru soruldu ama bir türlü cevap vermedinz. olumlu ya da olumsuz nedenleriyle bir açıklarsanız şu konuyu iyi olacak
arçelikten kazananlarr uygulamaya girinn tc kimlik ve doğum yılı istiyorlarr doldurun onuu kızlarr sonundaaa istedilerrr yakında elimizde demekki
eyvahh biz ne yapacağız şimdi hesabımıza erişemiyoruz etiketlenmiş fotoğraflar yüzünden
Mesajın bana sanırım SiremimS; evet ben de 1 oyuncak alışverişi yaptım yeğenim için, yol parasına saysın dedim. Ama dediğim gibi kurunun yanında yaş da yanabilir. Sen de kendin ve eşin adına alışveriş yaptıysan boşuna üstüne alınma. Benim lafım 4-9 arası alışveriş yaptığını beyan eden şahıslaraydı. 4.5 tl kargo parasını ekstra ödeyecek olsalar 10 tl'lik çeke yumulmazlardı emin olBiraz açık olun görüşlere arkadaşlar. Bu bir uyarı oldu belki de. Güvenilir görünüp de gerçekten tongaya düşürebilecek siteler de çıkabilir karşınıza.
Mesajın bana sanırım SiremimS; evet ben de 1 oyuncak alışverişi yaptım yeğenim için, yol parasına saysın dedim. Ama dediğim gibi kurunun yanında yaş da yanabilir. Sen de kendin ve eşin adına alışveriş yaptıysan boşuna üstüne alınma. Benim lafım 4-9 arası alışveriş yaptığını beyan eden şahıslaraydı. 4.5 tl kargo parasını ekstra ödeyecek olsalar 10 tl'lik çeke yumulmazlardı emin olBiraz açık olun görüşlere arkadaşlar. Bu bir uyarı oldu belki de. Güvenilir görünüp de gerçekten tongaya düşürebilecek siteler de çıkabilir karşınıza.
3 kez alışveriş yaptım 3 ü de kendi üstüme mesela.Kampanya var,indirim var yaparız neden yapmayalım.Firma başta bi sistem kurup kabul etmeyecek alışverişi sonradan böyle saçma şeyler yapmayacak.Benim anlayamadığım sizi niye bu kadar gerdi bizim yaptığımız alışverişler.Yumuldunuz vs tabirlerde bulunuyorsunuz.İnşallah sorun çıkmaz dersiniz olur biter.Sanki bir suç işledik Allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?