Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu bir tercih meselesiydi,bir hak verildi biz de kullandık
arkadan çamur atanlar var ee böyle olcağı belliydi edasında
ki böyle konuşanlar eminim ki kredi kartı olmayıp vakti zamanında bu kampanyadan yararlanmayı çok çok isteyenlerdi...
Siremisin dediği gbi milyarlar kaybedilmedi 5 kr 10 kr hakkımızı ararız bu da kuruş hesabı yaptığımızdan değil,hakkımızı yedirmek istemediğimizden
çingene muamelesi yapan arkadaşlar bir düşündün bakalım
sahte hesaplar açıp caramio için birbirinizle savaşmadınız mı????

öğrensin sorun değill
aldıgım kitaplarım gelsin yeter benim için onnlarıda kuruşla almadım sonuçtaa
yumoşlar zaten işin esprisi olmuştuu

Mesajın bana sanırım SiremimS; evet ben de 1 oyuncak alışverişi yaptım yeğenim için, yol parasına saysın dedim. Ama dediğim gibi kurunun yanında yaş da yanabilir. Sen de kendin ve eşin adına alışveriş yaptıysan boşuna üstüne alınma. Benim lafım 4-9 arası alışveriş yaptığını beyan eden şahıslaraydı. 4.5 tl kargo parasını ekstra ödeyecek olsalar 10 tl'lik çeke yumulmazlardı emin ol Biraz açık olun görüşlere arkadaşlar. Bu bir uyarı oldu belki de. Güvenilir görünüp de gerçekten tongaya düşürebilecek siteler de çıkabilir karşınıza.

Kazen rica ediyorum şu konuya da bir açıklık getirir misiniz? biz bütün topic kullanıcıları olarak bu topiğin ziyaretçilere kapatılmasını istiyoruz, size defalarca bu soru soruldu ama bir türlü cevap vermedinz. olumlu ya da olumsuz nedenleriyle bir açıklarsanız şu konuyu iyi olacak

neden arakdasiniza kizdiginizi anlayamadim yapilanin adi budur tabiki ! Siz eger onunda dedigi gibi 7-8 hesap acip boyle kandirmaca yapildiysa buna cingenelik denir, baska birsey denmez. Eger boyle birsey yapmadiysanizda kizmaniza anlam veremiyorum. Bu yapilan hileden dolayi sizin hesaplarinizi yaktilar bu hileyi yapana kizacaginiz yerde farkli kisilere kiziyorsunuz.

ortada henuz bısı yok yha
ALLAH ICIN BÖLE BIR DURUMA kım sevınebılırkı
arkana bak görürsün

ağzına sağlık
caramioyu ne çabuk unuttuk haklısınnn
bu tür şeylerle alakası olmayan zaten bu başlık altında işi ne???
hiç inandırıcı değil!!

binlerce kez cevap verdim. Dedim ki kategoriyi kapatabiliryoruz ama konuyu ziyaretcilere kapatamiyoruz. Burada da kategorinin ziyaretcilere kapanmasi soz konusu degil.

evet çingene lafını kullanan arkadaş varsa lütfen özür dilesin yada yanlış anladığımızı söylesin biz bi kampanyaya katıldık arkadaşlarımın dediğigibi 1 kuruşumuz geçtiyse alıcaz onu bu çingenelik değil hakkına sahip çıkmaktır onların ürünlerini göndersinler diyen yok bizden kestikleri ücretleri geri yatırsınlar bilmem anlatabildim mi

eyvahh biz ne yapacağız şimdi hesabımıza erişemiyoruz etiketlenmiş fotoğraflar yüzünden

canım müşteri hizmetlerini aradım.mail de attım.konuyla ilgilenecekler.ayrıca 1hafta içinde mail adreslerimize teyit mesajı atcaklarmış.inşallah alabiliriz dua edelim de işler yolunda gitsin

3 kez alışveriş yaptım 3 ü de kendi üstüme mesela.Kampanya var,indirim var yaparız neden yapmayalım.Firma başta bi sistem kurup kabul etmeyecek alışverişi sonradan böyle saçma şeyler yapmayacak.Benim anlayamadığım sizi niye bu kadar gerdi bizim yaptığımız alışverişler.Yumuldunuz vs tabirlerde bulunuyorsunuz.İnşallah sorun çıkmaz dersiniz olur biter.Sanki bir suç işledik Allahım yaa

bu kampanya adına 7 8 adres açan var mı bilmiyorum okuduysam da hatıramıyorum
hem anneme hem kendime hesap açtım ikimiz de alışveriş yaptık
7 8 hesap açılsa bile bu sadece o site için değil her site için yapılıyor ilk olan bir şey değil
kim yaparsa yapsın çingene muamelesini hakettiğini düşünmüyorum
kimsenin bu ürünleri alamayacak güçte oldyuğunu sanmıyorum en azından elinin altında internet olup ayda en az 20 30 tl fatura ödeyen insanın bir pedi alacak güçte olmaması söz konusu değil
hepimiz molpedden vs.. numune istedik zamanında değil mi???
Ufak şeylerden mutlu oluyoruz bunun amacı bu değilse katıldığımız kampanyalardan koltuk,tv,ev,araba kazanmıyoruz elbette.
O yüzden ufak şeylerden mutlu olmaya devam edelim,yaşanan kötü duruma da gülmek yerine ders çıkarmayı bilelim arkadaşlar...

Keyifli paylaşımlar...

Olayi sanki bu kampanyadan yararlanana cingene denmis gibi yansitip hedef gostermeyin kimseyi ! Cingene diye bir kisinin bu kampanyadan yararlanmak icin 7-8 tane hesap acana dendi, yazilanlari iyi okuyun. Birine patlama yapacaksaniz 7-8 tane hesap acip isin uckagidina kacana yapin.

Hile ile 3-4 veya 7-8 farketmez hesap acip bunu kampanyadan yararlanmak amaci ile kullanmayi mesru veya hos zaman gecirme olarak burada kimseye lanse etmeyin ! Bu hiledir hile olmasa bu siparisler iptal edilmezdi.

kendim,eşim,kızım,annnem ,babam adına alışveriş yapıp
başka da hesap açccaktım vazgeçtim bunlar olan hesaplardı zaten
ne yani çingenemiyiz şimdi??
bence yanlışsın site bu imkanı verdiyse isteyen herkes kullanabilir
bu çingenelik değildirrr
dediğine göre sayısı farketmez 1 kere bile kullandıysan sende çingenesin o zamn..

Bu Gol Kaçmaz !!!

FIFA serisinin son oyunu FIFA 12 ile maç kaldığı yerden devam ediyor.

İçerik Detayı
5 Adet PS3 Formatında FIFA 12Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-75.-150.-300. ve 500. kişiye PS3 formatında FIFA 12
ve...
5 Adet XBOX 360 Formatında FIFA 12Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-50.-100.-150. ve 200. kişiye XBOX 360 formatında FIFA 12,oyunu bizden hediye...

Başlangıç tarihi: 23 Ocak Pazartesi Saat: 17:00
Bitiş tarihi: 25 Ocak Çarşamba Saat: 15:00

ARALGAME - Hediye Yağmuru | Facebook

Son 20 dakika kaldı. Formu direk ilk gönderenlere oyun hediye diğerleri için yukarıdaki sıralama geçerli

Çok fevri davranmıyor musunuz?
Burda gördükten sonra baktım benim siparişlerim de görünmüyordu, şimdi baktım kampanya bitişi bekleniyor, yani düzelmiş.
Bir sürü üyelik açıp işi çirkinleştirenler tabii ki oldu ama aynı şeyler katıldığınız yarışmalarda çekilişlerde vs de yapılıyor.. Ben burda çoğu şeyi okurken şaşırıyorum zaten, çekilişle yarışmayla ödül dağıtan firmalar da canından bezdiriliyor, ben hakkımı arıyorum deniliyor sonunda da.
Neyse.. Kendimi ilgilendiren kısmı 2 kişiyi daha kendim üye yapmış, onların kredi kartları ile de alışveriş yapmıştım siteden, bilgilerimizle ilgili sorun yaşamaktan korktum burda okuduklarımdan sonra ama görünen o ki site hatasını düzeltiyor.

Son düzenleme:

Aynen ben de bunu anlayamadım malum siteye üye olmuştum ama alışveriş yapmamıştım. Belki biraz daha zaman geçseydi yapacaktım. Başta b,r s,stem kurup sonra kabul etmemek te neyin nesi. Çok garip KK da reklamı olmayan sitelere güvenmiyorum artık trendyolda umarım bu sorunlar yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…