Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tebrikler. Şansın Daim Olsun.

günaydın kızlar avondan bende kazanmışım ben 100 saymıştım ve tahminimi 100 yapmıştım doğrusu bu olmalı ki kazandım :))) neyse işte kazananlar listesi !!!

Kızlar pc avon uygulamasını açmıyor kazananları yazabilirmisiniz yada ekram görüntüsü ekleyebilirmisiniz.. Bu arada yurtiçinden stres topu kazanmışım

tebrik ederim canım güle güle kullanırsın inşallah :))) bu ödül harika bizden birinin kazanmasına çooooooook sevindim ya bende yurtiçi kargodan stres topu ve eşimin adına maket araba kazanmışım :))))

dove seti kazanan arkadaslar; paketinizden neler cikti, uzerinde 4 adimda bakim yaziyor ama bende uc parca cikti, acaba eksikmi koydular diye dusunyorum :26::26:

bir sabun, bir deodorant, birde krem...

Kazanan herkesi kutlarım, darısı bizlerin başına inşallah...

Bende kazanmak istiyorum, umarım onumuzdeki hafta itibariyle şans benden yana da güler...

İpana Türkiye

‘O Ses Türkiye’ yarışmasının en güzel güleni, ‘O Gülüş Türkiye’ birincisi oluyor! Hemen puan ver, gülüşü en güzel olan kazansın!

günaydın kızlar nivea @10 dan kazandığım ürünler geldiii
eksik koymasalarmış keşke ama sevindim. anneme yaradı daha çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…