Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dove seti kazanan arkadaslar; paketinizden neler cikti, uzerinde 4 adimda bakim yaziyor ama bende uc parca cikti, acaba eksikmi koydular diye dusunyorum :26::26:

bir sabun, bir deodorant, birde krem...

evet canım bana 4 parça geldi senin şampuanın eksik. istersen kendilerine bildir.

Duru Banyo Keyfi

Duru Gourmet Duş Jelleri ne yapamaz? sorusuna "İçindeki meyveler ile açlığımı giderir" doğru cevabını veren kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan "Irem Şahin, Yeter Sevınc, Özen Güzel Özevren, Aysu Kaya Bıyıklı ve Çigdem Kolbaşı Külcü"" isimli kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz. Kendilerine iletişim bilgileri için Facebook'tan mesaj atılacaktır.

Bugün saat 17:00 de Beştaş Çocuk Tiyatrosu'nda SAKARLAR İŞ BAŞINDA sahneleniyor.
Çok yakında Cevahir AVM'de açılacak dünyaca ünlü marka hangisi? Bilen ilk 5 kişi SAKARLAR İŞ BAŞINDA oyununa çift kişilik bilet kazanıyor. Evet kimler bildi bu markayı, kimler bu oyuna bilet kazanmak istiyor?

İstanbul Cevahir | Facebook

avondan bende kazanmışım:) 100 demiştim. peki kızlar adres filan vermişmiydik? avon care hediye setin içinde neler var acaba.

Eşimin duş jelleri geldi çok güzeller..3Adet farklı duş jeli göndermişler 250 ml :)

ayakkabı atöylesine mail atmıştım, gönderimler ne zaman başlayacak diye sormuştum.
1-15 şubat arası demişler

kızlar bakın buda benden ilk 5000 kişiye hediye çok kolay bir yarışma :))),

NESCAFÉ 3ü1 Arada - Muhabbetin 3'lüsü | Facebook

sağol cnm

ama bende olmuyo nedense arkadaş ekle diyorum yine tık yok aynı sayfaya başa dönüyoo

mozilladan olmadı internet exp.... dende olmuyorr

nasıl yapıcas bu işii

sayende bende 100 cevabı ile kazanmışım cnm hakkını helal et sağol:)

bugün mutlu sevindirik felanım yaniii

hem strest topu hem avon family set çok şükür yarebbiiiiiiiiiiiiim:)

Son düzenleme:

rica ederim cnm güle güle kullan kazandıklarını inşallah nescafeyi ben dün yaptım oldu sende neden olmuyor ki acaba ya bende dün ve bugün kazandıklarımla çoook mutlu oldum ya darısı herkesin başına inşalla :)))

ben neden bişey kazanamıyorum ağlıcam ama yaaaa biri beni okuyup üfleyebilir mi

çıkar cnm banada 1-2 aydır bişi çıkmıodu bugün 2 ledim

allah şansnı açık etsinn :)

teşekkürler cnm olmadı birde başka adresimden deniyim bakim :26:

tebrikler ben de kazanmışımmm

bu yurtiçi kargodan kazanmadım die üzüldümdü.eşimin hala kızı antalyada ki bi şubesinde şube müdürü.ben sana gönderirim hepiciğinden dedi zaten geçen ay maket arabasından 2 tane oğluma getirmişti.çokta umutlanmayın ufak hediyeler için yani.idare eder pozisyonda.bardakla stres topunuda görmedim 1-2 haftaya görürüm inş.ben hepsini kazanmış oldum şimcik promosyon için üretilen ürünlermiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…