Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dondurmayı Seviyorum
Panda'yı dondurmaya ulaştıracak yolu bulabilecek misin?

UNO
Yarışmamız sona erdi. Katılımınız için teşekkürler, kazananlara tebrikler! Sayfamızı takip etmeye devam edin, yeni UNO haberlerini kaçırmayın!

İşte 27-31 Ocak tarihleri arasında sorularımıza doğru yanıt vererek Disney Live! Mickey’nin Çılgın Yolculuğu’na davetiye kazananlar;

Esra Şahin
Ayşegül Güven
İsmail Güzel
Arif Günaydın
Metin İnağ
Lale Özdeş
Senem Günay Onay
Tuğba Yılmaz
Şeyma Aydınlı Karaca
Fatma Koca
Fatmagül Duman
Erman Dalayman

çok sağol canım zahmet verdim :)

ay yiyesim geldi

çok datlu kızım buna bayılır

çok merak etmiştim teşekkürler... Bende peluştan yapılmıştır diye düşünüyordum ama plastiktenmiş

hangi kargo ile geldi canm:26::26::26:

bence gayet sevimliymiş

eti cinin sayfasında bisküvi kokulu olduğu yazıyordu

çok tatlıymış bende gelmesini bekliyorum bakalım hayırlısı :) ya cnm bide sen nerde oturuyorsun acaba bizim oyuncaklarda gelirmi tez zamanda :))))

[sıze=3]bence de çok şirinmiş kızım bayılır buna inşallah gelir[/sıze]
zip dağıtım ile geliyo, inş sizin oyuncaklarınız da çabucak gelir.
Ben istanbuldayım, ve evet bisküvi kokuyo

bi arkadaş duyurmuştu hatırlamıyorum kimdi ama teşekkür ediyorum form doldurmuştum şimdi geldi

zip dağıtım dediler ya canım

markafoni çekimle aldığım eteğim geldi
Allah'ım resmen dibim düştü!
çok istediğim bir modeldiii 9 tl ye aldım yehuwwwwwwwww
pembe dolaba ekliycem hemenn

evet canm ama sinopta zip mip yok:26: bağlı olduğu bir yer vardır ama neresei:26:

Vaseline Türkiye
Merakla beklenen Sevgililer Günü uygulamamız başlıyor. Sevdiğini göstermenin en yaratıcı ve özel yolunu açıklıyoruz; Aşk-ı Resim. Sen de katıl, sevdiğine aşkını size özel objelerle anlat. Üstelik 100 kişi Vaseline hediye sepeti kazanıyor. Vaseline Türkiye - Aşk-ı Resim | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…