Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bende kaymakamlık tarafındayım et balık kurumunun karşı sokağındayım

kızlar bunları özelden konuşsanız
sayfalar uzayıp gidiyor ve benim gibi bebeği olupta zamanı dar olan arkadaşlar için çok zor oluyor

PayPal - Türkiye
PayPal ile sevgilinize ne alırdınız? Sevgilisine en güzel hediyeyi seçen ve bunu nasıl vermek istediğini en iyi anlatan 5 kişi PayPal'dan 200 TL kazanıyor!

Yapmanız gereken tek şey PayPal ile satın alabileceğiniz ve 200 TL'yi geçmeyecek hediyenizi sevgilinize nasıl vereceğinizi anlatmak. (Hediyeyi gerçekten almak zorunda değilsiniz.) Jürimizin seçeceği en yaratıcı, en romantik ve belki de en komik hikayenin sahipleri 200 TL kazanacak. Son katılım tarihi: 13 Şubat PayPal - Türkiye - Sevgililer Günü Yarışması | Facebook

Gigaset Türkiye
Gigaset ile "Sevgini Anlat" yarışmamız için son 4 gün. Yarışmamıza katılmak ve en beğenilen sevgi mesajlarını görmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

nasıl kapatılıyor bu etiketleme?

hediye kazananlara tebrikler. güle güle kullanın

ya ben bu aralar hiç bişey kazanamıyorumm
kargoya hasret kaldım

Clubboon üyelerine yarın 12:00'a kadar geçerli 10 tl hediye çeki göndermiş. 20 tl alt limiti var.

ZambakYayinlari
Değerli arkadaşlar; “Zambak” ismini Maket olarak, resim çizerek, kardan şekil vererek veya aklınıza gelebilecek her şekilde resmini çekerek duvarımızda paylaşın. Paylaşılan resimler arasında en beğenilen 3 resme, oldukça kullanışlı şık deri ÇANTA hediye edilecektir. Haydi acele edin.

kızlar benim'o ya ulaşabileceğim herhangi bir mail adresi biliyor musunuz?
arkadaşlarımdan birinin adresi değişti de:26: bildirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…