Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Haci Sayid'in yarışmasını burdan bir arkadaş duyurmuştu, tam da başındaymış, ilk defa bir yarışmaya katıldım. Normalde çekilişlere katılırım ama böyle yarışmalarda bir şeyler dönüyordur diye uzak dururum. Bir haftadır geceli gündüzlü kastım 2.likten aşağıya düşmedim, dün geceden beri oyunda sorunlar var, sayfalar yenileniyo alakasız sayfa çıkıyo vs. Maille sayfalarından falan uyardım düzeltin falan diye. En son bir mail atmışlar, kısaca ve kibarca hile yapıyorsanız ondan hatlar karışıyodura getirmişler lafı. Onlara da kibarca cevabını verdim ama... O kadar canım sıkıldı ki, bir paket çikolata için kendimi düşürdüğüm duruma mı yanayım, o kadar emek verdim ona mı yanayım, o kadar canım sıkıldı ki.. Bir daha gerçekten yarışmalara yan gözle bile bakmam, bana ders olsun!

durularım bübchenlerim trendyoldanda hırkamla taytım geldi.Unnadodan sabunumda kargoda alıcam bugün

fn senin arkadaşınmıydı hatırlayamadım
tt çocukdan ponny dünyasıyla ilgili soru cevaplamıştık ya
geldi mi arkadaşına oyuncağı bana ne gelen ne giden var ocak ayı dediler arancaksınız diye
şubata girdik bilen var mı iletişim no mail falannn??

Wella Moda
Hatırlatma:Gerçek kişiler haricindekiler kimlik doğrulaması yapılamayacağı için kampanyadan faydalamazlar ve hak iddia edemezler. Onların yerine bir alt sıradakiler hediye kazanır. listede açıklanması hediye verileceği anlamına gelmez....Değerli Gerçek Üyelerimizin Bilgisine...

Wella Moda
Değerli üyelerimizin dikkatine !!!
31/01/2012 saat 00:00' da sona erecek kampanyamız için son iki gün !!!

trendyol hesaplarımdan birine 19 ocakta 20tl gelmiş, 26 ocakta da süresi dolmuş!
içim acıdı resmen

ttçocukdaki pony kimseye gitmemiş yeni başlamışlar iletişim kurmaya dün sordum arayıp göndereceklermiş

Ben oynamıştım ama form doldurdum mu tam bilmiyorum. İsmim var ama benmiyim nerden bilicem ?

kazananlar nerede yazıyor.bende katılmıştım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…