- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
tebriklerrrrrrr afiyet olsunoleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kazanmısızzzzzzzzz bzde baktım tektek varızzzzzzzzz
sahl haber verdıgın ıcn canmmmmmm
hafta hafta açıklanmıştı şimdi var mı bilmiyorum kiikazananlar nerede yazıyor.bende katılmıştım da
ttçocuk'un facebook sitesinde sordum
Benim O şenlendirdi ortalığı ben de kazanmışımNe kazandık şimdi , içeriği bilen var mı , bir tek paket gelmese bari
benim o şenlendirdi ortalığı ben de kazanmışımNe kazandık şimdi , içeriği bilen var mı , bir tek paket gelmese bari
Benimolarda yarışa zamanında 8 benimo ödülü diye geçiyordu da benim aklım karıştı,paketin içinde 8 benimo bvar yaa,8 tane dye onu mu kasttettiler ki yoksa 8 paket mi gelecek
Bu arada aile fertlerim için 8 tane katılmıştım,kuzenlere yaptım 3 tane de mutlu olurlar inşallahh
Taktik Uzmanı olan kullanıcılar, uzmanlıklarını kanıtlayan bir sertifika ve karşı cinsin top 8 taktiğini görme hakkı kazanırlar. Aynı zamanda, ETİ Benim’o paketleri adreslerine gönderilir. Hediye paketinin içerisinde 8 Benim’o paketi olacaktır.
Katılım koşullarında bu yazıyor.
unnadodan kızıma aldıgım kitapımız geldi sesli kitap çok gzlmişşş
oyy o zaman bizim eve 32 benimo girecek,yarısını çeyize koyam bari herifle yirik
bende aynı durumdayım. sosyal hayat falan kalmadıhergün heryere tıkladığımdan yayınlanan her listeye bakar oldumartık rüyamda bile form dolduruyom geçen gece eşim evin adresini sölerken uyandırmış beni kafayı yiyecem bu yarışmalarla
unnadodan kızıma aldıgım kitapımız geldi sesli kitap çok gzlmişşş
kızlar bu pijama.com.tr deki çekiliş için bizden istedigi begenmeleri paylasımları yaptıktan snra
Yukarıdaki işlemlerden yerine getirdiklerinizi (üye adınız / facebook profil linkiniz / twitter profil linkiniz / blogunuzdaki yazının linki ile birlikte) pijama@VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adresine gönderin çekilişe katılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?