Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yaaa şimdi Trendyol a baktım sipariş alır gbi ödeme kısmına geldim hani orda TV kampanyasını falan seçtiğimiz bi yer vardı ya orada sadece Coca Cola Kırmızı kasa kampanyası kısmı kalmış Tv kodu kısmını kaldırmışlar. İptal mi acaba Tv kampanyası?

kızlar kırmızı kasa sanırım uzatılmış son kullanımı 29 şubat yazmışlarr...bide kuzenimin kızı trendyolda çalışıyo bugün kod vercekmisiniz dedim ..o yıllık izindeymiş ..bidahakilerde haber ver bana dedim ..tamam dedi bakalım:) bu arada misal 2 tane cocacola şifrem varsa bunları bi alışverişte kullanabilirmiyim yoksa 1 alışverişte 1 şifremi kullanılıyoo??ve dahası tv koduyla ,cocacola kodu aynı anda kullanılıyouu?? bu üçünü istiyorum

canım zaten o kısım kod verildiğinde aktif oluyor

İyi akşamlar kızlar..
Trendol'u bende bekliyorum..Geçen haftalarda indirim gününde olan butikler bugün olduğu için kampanya olur diye tahmin ediyorum..
Aps butikten pantalon almıştım çok beğendim düşüyorsanız ürünler orta kaliteli benim aldığım pantalonunu kesimi çok güzel..Bir beden büyük almanızı tavsiye ederim ama..By Missİst butiğinden de çanta almıştım baklava dokulu olanından..Onuda beğendim ihtiyacınız varsa tavsiye ederim..

Bir soru sorcaktım..Davet et kazan uygulaması için kişi sayısında sınır var mı biliyor musunuz ?

piyangolaya katılsam mı çok tereddüt ettim niyeyse .katılan var mı?

cnm bu site hakkında üyelerin kayıt olurken girdiği telf no larını dağıttıklarını duymuştum tabi net diil ama sen yinede bi araştır tereddütünde haklısın yani

Merhaba kızlar ben sessiz takipçilerinizdenim sizin kadar sıkı takip yapamıyorum. Bir yere çekilişe başvursamda unutuyorum onun için pek başvuru yapmıyorum. Ama şu trendyol falan dikkatimi çekiyor. Almak istediğim birkaç şey var, yüzüğü bugün indirim geldi onunla aldım, bir tanede bugün tv kampanyası yakalasamda bambi'deki botlardan alsam

ayy trendyolda başım döndü hemen hemen bütün butiklere baktım çok güzel şeyler var bugün

bende trendyolda alıcak bişey bulamadım ne begensem tükenmiş..ykm den kucak tepsisi alıcm daha önce almıştım çok begendim...inş olur çek

kızlar max faktör göz kalemi kullanan varmı akıyormu acaba ...8 liraya falan gelick çek verirse onu alıyım diye soruyorum

"Ülker Ducros’un sloganı nedir?" sorusuna "Doğa bir pakete girer mi?" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:

1- Ayfer Er

2- Ayse Yalman

3- Aysun Günaydin

4- Belgin Beycur

5- Berna Coşkun

6- Birsen Yüksel

7- Defne Can

8- Ece Kanıcı

9- Emel Sağdıç

10 Emre Aktaş

11- Fırat Baytekin

12- Gunay Elbir

13- Hüsniye Şentürk

14- İlkay Uzal

15- İbrahim Ertekin

16- Korhan Nacitarhan

17- Leman Keşikli Özyalçın

18- Nuray Boğatemür

19- Övgü Çelik

20- Şeyma Cankut

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

Ben niye kazanamıyorum burdan yaa

bende kazanamıyorum cnm hiç üzülme

bende hiç kazanaıyorum yaa
yeni soru ucros hangi özelliği sayesinde mutfakta kullanım kolaylığı sağlar?

a).Ayakta durabilen paketi
b).Paketin üst kısmının kolay yırtılabilir olması

hangisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…