bende hiç kazanaıyorum yaa
yeni soruucros hangi özelliği sayesinde mutfakta kullanım kolaylığı sağlar?
a).Ayakta durabilen paketi
b).Paketin üst kısmının kolay yırtılabilir olması
hangisi olabilir
Ülker Ducros da bende kazanamıyorumhatta dettol de veet te
mantıklı aslında hadi bu sefer bari kazanalım inş.
ayy evet ben de detol ve veete sinir olmaya başladım 5aydır kazanamadım.ducros yeni başladı sayılır şimdiden sinir olmak doğru olmaz
dettol veet metro cillit bang duru hep hayalkırıklığı yaşattılar bana
kızlarrr
bu trendyoldan taaa 19 ocakata aldığım ayakkabı daha hazırlanıyor muş muş yuh yaaa ellerinde olmayan malı neden satarlar ki gitti tv kodum ve çekimle birlinkte almıştım hala bekliyorum
kızlarrr
bu trendyoldan taaa 19 ocakata aldığım ayakkabı daha hazırlanıyor muş muş yuh yaaa ellerinde olmayan malı neden satarlar ki gitti tv kodum ve çekimle birlinkte almıştım hala bekliyorum
hata sende canım ne yazık ki, teslim tarihini 1 gün bile geçse mesaj atmalısın siteye. siparişini iptal edip özür için 20tl çek verirler.
ses çıkarmazsan tedarik edilene kadar böyle bekletirler seni.
dettol veet metro cillit bang duru hep hayalkırıklığı yaşattılar bana
attım canım geri dönüp bunu söylediler ne yapayım sert mi yapayım ne dersin taktik ver bana
Değerli üyemiz,
Öncelikle yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. 3403754 nolu ELLE siparişiniz yoğun kar yağışı nedeni ile tedarik aşamasında olup tedarikçiden ürünlerin gelmesi ile birlikte en kısa sürede tarafınıza sevk edilecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Trendyol Müşteri Hizmetleri
Trendyol Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 0 212 331 0 200
Çalışma saatlerimiz: Haftaiçi 08:00-24:00 Haftasonu (Cumartesi) 10:00-24:00 (Pazar) 10:00-17:00dir. Bu saatler dışında destek@trendyol.com adresine mail gönderebilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
işte cevap bu
kızlar bişi sorcam bazılarımız gül bazılarımız nergis falan yazıyo ya neyegöre ben anlamadım:26:
3403754 19.01.2012 1507 26.01.2012 - 02.02.2012
Siparişiniz alınmıştır.
bugün son gündü hafta sonuda geçsin pazartesi o zaman ayakkabı 29,90 dı 20 tv kodu+10 tl çek ve teselli çeki istesem olur mu?
forumda yazdığın mesaj sayısına göre.
mesaj sayısı yükseldikçe rütben artıyor çiçek ismi değişiyor
nikinin altındaki kalpler de artıyor
trendyolu bekle bekle ağaç oldum markafoniye girdim twıgyden arkadaşın kızının yakında doğumgnü olcak ona terlik aldım nestle sıcak çikolatadan gelen 10tl çekimle
vipdükkandan çeki olupta kullanmayacak varsa bana yollar mı boşa gtmesin hani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?