Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayakta durabilen yaptım doğru mu bilmiyorum:26:

ekliyorum ducros dermologica ödüllü sorular ayyy hiç mi denk gelmez ve de hep aynı kişilere mi denk gelir bu şans annamadım gitti

kızlarrr

bu trendyoldan taaa 19 ocakata aldığım ayakkabı daha hazırlanıyor muş muş yuh yaaa ellerinde olmayan malı neden satarlar ki gitti tv kodum ve çekimle birlinkte almıştım hala bekliyorum

mantıklı aslında hadi bu sefer bari kazanalım inş.

inşallah yaa

ayy evet ben de detol ve veete sinir olmaya başladım 5aydır kazanamadım.ducros yeni başladı sayılır şimdiden sinir olmak doğru olmaz

dettol veet metro cillit bang duru hep hayalkırıklığı yaşattılar bana

kızlarrr

bu trendyoldan taaa 19 ocakata aldığım ayakkabı daha hazırlanıyor muş muş yuh yaaa ellerinde olmayan malı neden satarlar ki gitti tv kodum ve çekimle birlinkte almıştım hala bekliyorum

canım benimde kazağım 3 gündür hazırlanıyordu bugün sabah yola çıktı

kızlarrr

hata sende canım ne yazık ki, teslim tarihini 1 gün bile geçse mesaj atmalısın siteye. siparişini iptal edip özür için 20tl çek verirler.
ses çıkarmazsan tedarik edilene kadar böyle bekletirler seni.

hata sende canım ne yazık ki, teslim tarihini 1 gün bile geçse mesaj atmalısın siteye. siparişini iptal edip özür için 20tl çek verirler.
ses çıkarmazsan tedarik edilene kadar böyle bekletirler seni.

attım canım geri dönüp bunu söylediler ne yapayım sert mi yapayım ne dersin taktik ver bana

Değerli üyemiz,
Öncelikle yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. 3403754 no’lu ELLE siparişiniz yoğun kar yağışı nedeni ile tedarik aşamasında olup tedarikçiden ürünlerin gelmesi ile birlikte en kısa sürede tarafınıza sevk edilecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Trendyol Müşteri Hizmetleri
Trendyol Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 0 212 331 0 200
Çalışma saatlerimiz: Haftaiçi 08:00-24:00 Haftasonu (Cumartesi) 10:00-24:00 (Pazar) 10:00-17:00’dir. Bu saatler dışında destek@trendyol.com adresine mail gönderebilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

işte cevap bu

attım canım geri dönüp bunu söylediler ne yapayım sert mi yapayım ne dersin taktik ver bana

siparişi verdiğinde gelen mailde teslim tarihi olarak ne diyor? o tarih aralığı önemli.
vaad edilen tarihi 1 gün bile geçse ben başlarına ekşiyorum
bu tarihler arası teslim edeceğinizi söylediniz ama hala yok, siparişin iptalini istiyorum + alırken kullandığım hediye çekimi de istiyorum + tedarik edemediğiniz durumlarda verdiğiniz 20tl teselli çekini de istiyorum* de bence.
19 ocaktan bu yana çok geçmiş, kar yağışı diye saçmalamasın.
benim 30 ocakta aldığım ürün dün geldi mesela.
gayet de karlı günlerdi.

kızlar bişi sorcam bazılarımız gül bazılarımız nergis falan yazıyo ya neyegöre ben anlamadım:26:

forumda yazdığın mesaj sayısına göre.
mesaj sayısı yükseldikçe rütben artıyor çiçek ismi değişiyor
nikinin altındaki kalpler de artıyor

Son düzenleme:
3403754 19.01.2012 1507 26.01.2012 - 02.02.2012
Siparişiniz alınmıştır.

bugün son gündü hafta sonuda geçsin pazartesi o zaman ayakkabı 29,90 dı 20 tv kodu+10 tl çek ve teselli çeki istesem olur mu?

tv kodu ile alınan ürünün iadesinde, çeki geri yüklemiyoruz demişlerdi.
bu durumda ne olur bilmiyorum.
ama 10tl çekinle teselli çekini mutlaka vermeli
tabi bir de ayakkabının bedelini

Bende de aynı çek var altlimitsiz mi? ve kargo ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…