Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi akşamlar güzeller..(cigaracı smiley gelmiş seviyordum onu)

tatildeydik oğluşumla, dünden itibaren buradayım..oku oku bi hal oldum..
bazı yarışmaları kaçırmışım, bazılarına katıldım..
trendyolun tv koduyla aldıklarım gelmiş anamgile..
bugünde davet et şeysi çeklerimle bambiden babet aldım, ohh...seviyorum beni

bu trendyol artık ahvalandı 19 ocaktaki tv çekinde bir çanta aldım ertesigün baktım siparişimi değiştirmişler bende mail atıp durumu izah ettim baba binbir özür dileyip siaparişi iptal ettiler 10 güm sonra para iadesi olunca da mağduriyeimden dolayo 20 tl çek vereceklerini söylediler 10 gün doldu tekrar mesaj attım gönderdikleri mesajın alıntısıyla beraber bu sefer böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyip çek yükleyemeyeceklerini bildirip konuyu kapattılar yani ben havamı aldım açıkçası keşke diyorum onların gönderdiği ürünü alasaymışlım anlayacağınız oda gitti
. şimdi yeni kampanya bekliyrum mecburen

demek ki aylara göre böldüler, teşekkür ederim canımm açıklama için
rica ederim canım :112:

coca coladan aldığın 2 çeki bir alışverişte kullanamıyosun, kullanım koşullarında yazıyor

tv koduyla coca cola çekinin aynı anda kullanılıyor olması ise benim en büyük isteğim şuanda, ama cevabını malesef ben de bilmiyorum

şubat ayında elbet bi tv kodu olur diye coca coladan çek aldım bekliyorum
aslında trendyola mail atıp sormak lazım
bazı çekler birleştiriliyor, bazıları birleştirilemiyor diye biliyorum çünkü

bu arada gece kuşum sayesinde sizlere takılmaya başladıktan sonra, ilk olarak unlu şeyden yumuşatıcılarım gelmişti,
bugün de bi blogdan baskılı çikolata hediyesi için mail geldi, kazandınız, resim ve adres bilgilerinizi gönderin diye,
sevgililer günü yaklaşıyor, süper oldu valla, sevdim ben bu işi

Son düzenleme:
Gasommm takıl bana hayatını yaşa
Afiyetle yiyin kuzummmmm
Bana bi " A N" harfi gönderirsen sevinirim

coco cola tv kodu vede varsa önceki çekin birleştirilip kullanılıyor.ben daha önce 3 kez birleştirdim

Jival, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanya ile sevdiğine aşkını en yaratıcı şekilde anlatan ve bunu kanıtlayan sevgililere tektaş pırlanta yüzük hediye ediyor. Yarışmaya Jival Kurumsal Facebook sayfasını beğenen herkes katılabiliyor. Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival, 2012 Sevgililer Günü’ne farklı bir heyecan getiriyor. “İlan-ı Aşk” kampanyası ile bir ilki gerçekleştiren Jival, Sevgililer Günü’nde hem eğlendiriyor hem de kazandırıyor. Sevdiğine aşkını en ilginç şekilde anlatan ve bunu kanıtlayan talihliler Jival’in hediye edeceği tektaş pırlanta yüzüklerden birini kazanıyor. “İlan-ı Aşk’ını tüm dünya ile paylaş, tektaşlardan birini kap!” sloganı ile yola çıkan Jival, sektörde bir ilki gerçekleştiriyor. Jival, sosyal medya aracılığı ile aşkını en yaratıcı şekilde ilan edene tektaş pırlanta hediye ediyor. 3 – 13 Şubat tarihleri arasında yarışmaya katılan ve en çok oy alıp finale kalan ilk beş kişiden üçü, jüri kararıyla Jival tektaş yüzüklerin sahibi oluyor. Kazananların duyurusu, 14 Şubat saat 14.00’te Jival Kurumsal Facebook sayfası ve Twitter hesabı üzerinden yapılacak. Tıkla ve hemen katıl !

Jival Jival | Facebook

ilgine teşekkür ederim canım

Arzum’un “Sevgililer Günü’ne” özel, “Aşk Arzum ile Güzel” uygulamasına katıl, sevdiğinle geçirdiğin keyifli anların fotoğrafını yükle! Arzum’dan 10 Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu; 10 Arzum Patcorn Mısır Patlatma Makinesi; 10 Arzum Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi kazanma şansını yakala! Uygulamamız 03.02.2011 günü saat 15.00’de başlayıp 12.02.2012 günü saat 24.00’de sona erecektir. Tıkla ve hemen katıl !

Arzum | Facebook

soracağım soruya önce ben gülem bu ifadelerin hepsinin kayıtlı olduğu bi yer varmı.ben hep aklımda kalanları bazende atıp yazıyorumda çok merak ettim

yorum yazdığın yerin hemen altında bütün smile ler var canım ,hatta altta fazlası yazıyo ona tıklayınca sayılarınıda görebiliyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…