rica ederim canım :112:demek ki aylara göre böldüler, teşekkür ederim canımm açıklama için
coca coladan aldığın 2 çeki bir alışverişte kullanamıyosun, kullanım koşullarında yazıyorkızlar kırmızı kasa sanırım uzatılmış son kullanımı 29 şubat yazmışlarr...bide kuzenimin kızı trendyolda çalışıyo bugün kod vercekmisiniz dedim ..o yıllık izindeymiş ..bidahakilerde haber ver bana dedim ..tamam dedi bakalım:) bu arada misal 2 tane cocacola şifrem varsa bunları bi alışverişte kullanabilirmiyim yoksa 1 alışverişte 1 şifremi kullanılıyoo??ve dahası tv koduyla ,cocacola kodu aynı anda kullanılıyouu?? bu üçünü istiyorum
rica ederim canım :112:
coca coladan aldığın 2 çeki bir alışverişte kullanamıyosun, kullanım koşullarında yazıyor
tv koduyla coca cola çekinin aynı anda kullanılıyor olması ise benim en büyük isteğim şuanda, ama cevabını malesef ben de bilmiyorum
şubat ayında elbet bi tv kodu olur diye coca coladan çek aldım bekliyorum
aslında trendyola mail atıp sormak lazım
bazı çekler birleştiriliyor, bazıları birleştirilemiyor diye biliyorum çünkü
bu arada gece kuşum sayesinde sizlere takılmaya başladıktan sonra, ilk olarak unlu şeyden yumuşatıcılarım gelmişti,
bugün de bi blogdan baskılı çikolata hediyesi için mail geldi, kazandınız, resim ve adres bilgilerinizi gönderin diye,
sevgililer günü yaklaşıyor, süper oldu valla, sevdim ben bu işi
Gasommm takıl bana hayatını yaşa
Afiyetle yiyin kuzummmmm
Bana bi " A N" harfi gönderirsen sevinirim
coca coladan aldığın 2 çeki bir alışverişte kullanamıyosun, kullanım koşullarında yazıyor
tv koduyla coca cola çekinin aynı anda kullanılıyor olması ise benim en büyük isteğim şuanda, ama cevabını malesef ben de bilmiyorum
şubat ayında elbet bi tv kodu olur diye coca coladan çek aldım bekliyorum
aslında trendyola mail atıp sormak lazım
bazı çekler birleştiriliyor, bazıları birleştirilemiyor diye biliyorum çünkü
bu arada gece kuşum sayesinde sizlere takılmaya başladıktan sonra, ilk olarak unlu şeyden yumuşatıcılarım gelmişti,
bugün de bi blogdan baskılı çikolata hediyesi için mail geldi, kazandınız, resim ve adres bilgilerinizi gönderin diye,
sevgililer günü yaklaşıyor, süper oldu valla, sevdim ben bu işi
aa süpermiş, teşekkürlerr :112:coco cola tv kodu vede varsa önceki çekin birleştirilip kullanılıyor.ben daha önce 3 kez birleştirdim
ne demek, rica ederim, diğer sorumuza da arkadaş yanıt vermiş yukarda sağolsun :114:ilgine teşekkür ederim canım
yorum yazdığın yerin hemen altında bütün smile ler var canım ,hatta altta fazlası yazıyo ona tıklayınca sayılarınıda görebiliyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?