Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

akbalık diye biri de maş. her siteye allah razı olsun banada hediye diye yalvrıp durmuş ya ne çok karşılaşıyor firmalarıda bıktırmış yazılarıyla

yok bacım öle.sende 5 kalp bende tek kalp.daha çoookk fırın edkmek yemek lazımm

yeni üyelikle mi alakalı bilemedim:26: olmadı kazen'e bi sorun

26 aralıktan beri üyeyim siteye

canım şunu denermisin ,yukarda pofilim yazıyo ona tıkla ,sonra sol tarafta aşşağıya doğru seçenekleri düzenle yazıyo ,açılan sayfada baya aşşağıda msj alanı seçenekleri gibi bişey yazıyo orda tolbar yazan şıkkı işaretle düzelcek sanırım..

akbalık diye biri de maş. her siteye allah razı olsun banada hediye diye yalvrıp durmuş ya ne çok karşılaşıyor firmalarıda bıktırmış yazılarıyla

hangi firmaymış yaz bakalım artı durmadan bana arkadaşlık isteği gönderiyorsun terbiyesizlik yapma artık yeter ya gene gönderdin arkadaşlık isteği

HANGİ FİRMAYMIŞ YAZICAKSIN YETER ARTIK BIKTIM SENDEN

bakıyorum canım fakat böle bir seçenek yokk

buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kontrol paneli-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
bu kadarrr

:):) ayy biriside benim mesajımı alıntı falan yapıyor herkesle muhattap olmuyorum nasıl engelliyoruz burda birilerini bilen var mı

HC HAIR CARE
HC HAIR CARE Ürünleri, 5. Yılını Kutlamaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta çok büyük süprizlerimiz var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…